Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848805 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:"Говорилня"
« Отговор #2760 -: Август 18, 2009, 08:04:02 pm »
Аз се подстригвам предимно на Луна в Дева.Тогава прическата се запазва най-дълго по отношение на формата.Обикновено дават дните на Луна в Лъв и Дева за най-подходящи за подстригване (за здравето и вида на самата коса) и най-зле съответно би трябвало да е при Луна в противоположните знаци-Водолей и Риби-като се има предвид к'ва анархия е Водолея и колко отпуснати са Рибите е очевидно ,че формата на прическата бързо ще се измени в нещо друго  ;D

*

Nebesna

« Отговор #2761 -: Август 18, 2009, 08:06:35 pm »
От вчера ме гони нерва. Неска се не трае.
Ма се сетих, че скоро така ме гонеше и се жалвах, та рекох да не си признавам тоя път, че ще ми излезе име, примерно нещо като Кайли нервака.
Ама из мойта фамилия сички се скараха днес във всички посоки за всичко, за което се сетите.
Само с мен не можаха, що аз се правех на умрела лисица.
Не е възможно толко па нерви да не са от некой мунданен транзит.
Други нервни има ли? ... евентуално си спретнеме кеч.  >:(

Аз пък съм с Юпитер върху светилата и хиииииииииич не ми пука, докторе! Никви квадратури и опозиции не могат да смутят "щастливият ми полет" ....не се дразня и тва е. даже днеска с типично овчо спокойствие "насадих" една в Глобул и ми оправиха сметката без викове, без скандали. Блазе на родените с такъв съвпад.

« Отговор #2762 -: Август 18, 2009, 08:08:21 pm »
Ма се сетих, че скоро така ме гонеше и се жалвах, та рекох да не си признавам тоя път, че ще ми излезе име, примерно нещо като Кайли нервака.
Ама из мойта фамилия сички се скараха днес във всички посоки за всичко, за което се сетите.

Във филма за маите /онзи,който беше от Колибка/ се казваше, че в резултат на намалената гравитация хората ще стават все по-агресивни.
Не знам дали днес или предишните дни е имало силна слънчева активност.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2763 -: Август 18, 2009, 08:09:07 pm »
Синухе, и аз прочетох това за формата, ама не ми стана ясно дали това означава, че ще расте по-бавно косата?

Абе детенце, мило! Знакът в който се намира луната няма нищо общо с бавно и бързо. Не можа ли да вдяниш, че това зависи от лунната фаза, т.е. ако е намаляваща - ще расте по-бавно, ако е растяща - ще расте по-бързо. Слушай добре, че няма да повтарям!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2764 -: Август 18, 2009, 08:09:47 pm »

Кайли,днес няма да ти вържа.На мен пък ми е спокойно. :P ;D

*

Skarlet

« Отговор #2765 -: Август 18, 2009, 08:10:29 pm »

Извинявай,Кайли,ама аз днес не ставам за партноьор за скеч.Мен не ме гони нервата още.Виж,като влезе Марса в Рак??? Днес Луната е в Лъв/ много съм велик/ в квинконкс с Плутон,а Меркурий е в опозиция с Уран,в съвпад със Сатурн и квадрат с Марс. Никой не слуша никого и не няма никакво желание за разговор.  :(

*

Nebesna

« Отговор #2766 -: Август 18, 2009, 08:12:39 pm »

Във филма за маите /онзи,който беше от Колибка/ се казваше, че в резултат на намалената гравитация хората ще стават все по-агресивни.

НОСЕТЕ МАГНИТНИ БИЖУТА!

Аз от `га се каня да си закупя!

« Отговор #2767 -: Август 18, 2009, 08:16:36 pm »
Не знам от почивката ми ли е, но от събота насам кръвното ми взе да пада, сърцето ми лумка. Така все се чувствам, когато съм отпуска и не съм натоварена с регулярната си работа. Утре съм решила да ходя при една баба да ми лее куршум. Ей, няма да ми се смеете  :P Аз не мога да визуализирам положителни енергии.

Небесна, тези бижута могат ли да се купят от нета? Ако имаш инфо, моля те пусни.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2768 -: Август 18, 2009, 08:18:16 pm »
Синухе, и аз прочетох това за формата, ама не ми стана ясно дали това означава, че ще расте по-бавно косата?

Абе детенце, мило! Знакът в който се намира луната няма нищо общо с бавно и бързо. Не можа ли да вдяниш, че това зависи от лунната фаза, т.е. ако е намаляваща - ще расте по-бавно, ако е растяща - ще расте по-бързо. Слушай добре, че няма да повтарям!

Небесна е права-за растежа.А формата зависи от знака  ;)

Не беше ли заради отслабването на магнитното поле? Май е време вече и аз да се взема някое магнитно бижу .Без майтап  .Или поне докато живея в градски условия  ;D Но минерали нося постоянно.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2769 -: Август 18, 2009, 08:22:55 pm »
Ето ви нещо за случая:   >:( VS  :)

« Отговор #2770 -: Август 18, 2009, 08:23:26 pm »
Не беше ли заради отслабването на магнитното поле?

Може и да е магнитното поле, защото се споменаваше за единица Гауси, а то измерва интензитета на магнитното поле. Може да съм искала да намалее гравитацията, защото го свързвам с желанието ми да полетя  ;D  ;D  ;D

*

Nebesna

« Отговор #2771 -: Август 18, 2009, 08:36:08 pm »
Не беше ли заради отслабването на магнитното поле?

Може и да е магнитното поле, защото се споменаваше за единица Гауси, а то измерва интензитета на магнитното поле. Може да съм искала да намалее гравитацията, защото го свързвам с желанието ми да полетя  ;D  ;D  ;D

Ти беше от София, нали. Пратила съм ти на лични координатите на офиса в София. А иначе желаещите от Варна могат да се обръщат към мен за заявки (счетоводителката ми се занимава). Убедила съм се в положителния ефект.

*

Nebesna

« Отговор #2772 -: Август 18, 2009, 08:37:54 pm »
Ей, браво, Синухе, затова сърдитите хора са сбръчкани, а усмихнатите не толкова ;D
Сигурно ви писна от моята коса вече, ама да попитам каква е разликата, ако се подстрижа на Луна в Дева и Луна във Везни? Като и в Лъв?

за Луна в Лъв съм чувала, че става по- буйна. Така, че ако искаш да ти е права и подредена косата, подстрижи се на Луна в Дева.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2773 -: Август 18, 2009, 08:40:17 pm »
Ей, браво, Синухе, затова сърдитите хора са сбръчкани, а усмихнатите не толкова ;D
Сигурно ви писна от моята коса вече, ама да попитам каква е разликата, ако се подстрижа на Луна в Дева и Луна във Везни? Като и в Лъв?

Значи за формата за запазване на прическата-колкото е с повече дейтала толкова по-добре да е в Дева.В останалите случаи Луната влияе от гледна точка на магнетизъма-в Лъв подстригването дава сила и жизненост,във Везни-обаяние и чар.По принцип всички разкрасителни процедури е най-добре да се извършват на Луна във Венерин знак.За обезкосмяване е най-добра Луната в Козирог,особено намаляваща.

Аз комбинирам няколко фактора-знак на Луна,фаза,нумерологична вибрация на деня,ден от седмицата(много е важен),транзити и вътрешен усет като реша да се подстригвам  ;D

*

Helo

« Отговор #2774 -: Август 18, 2009, 08:43:45 pm »
Я по-добре дайте някоя изпитана рецепта за домашна маска за коса за подхранване, че ще има повече ефект, отколкото простото подстригване.  ;D

Е, чакам вашите изпитани рецепти за маски за коса.  ;D

*

Helo

« Отговор #2775 -: Август 18, 2009, 08:46:48 pm »
Ми то трябва да се подстригваш от време на време каквито и маски да правиш ;D
А баба ми си правеше маска с яйце.

И какъв беше ефекта, хубава ли й беше косата?

И кажи повече за маската - само с жълкът ли беше или и с нещо друго.

*

veshti4ka

« Отговор #2776 -: Август 18, 2009, 08:49:13 pm »
Ми то трябва да се подстригваш от време на време каквито и маски да правиш ;D
А баба ми си правеше маска с яйце.

И какъв беше ефекта, хубава ли й беше косата?

И кажи повече за маската - само с жълкът ли беше или и с нещо друго.

бе люсни си един буркан майонеза на главата, а яйцето сварено го нарежи и го плясни и него върху майонезата и после дай на кучето да ти оближе косата - ефекта е невероятен  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #2777 -: Август 18, 2009, 09:00:10 pm »
Цитат
Значи за формата за запазване на прическата-колкото е с повече дейтала толкова по-добре да е в Дева.В останалите случаи Луната влияе от гледна точка на магнетизъма-в Лъв подстригването дава сила и жизненост,във Везни-обаяние и чар.По принцип всички разкрасителни процедури е най-добре да се извършват на Луна във Венерин знак.За обезкосмяване е най-добра Луната в Козирог,особено намаляваща.

Аз комбинирам няколко фактора-знак на Луна,фаза,нумерологична вибрация на деня,ден от седмицата(много е важен),транзити и вътрешен усет като реша да се подстригвам
;DРаботя в студио за красота-ще запомня това инфо,Синухе.Хората си умират за таквиз мистериозни неща :PАко ми се вдигне оборота ще се похваля! ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2778 -: Август 18, 2009, 09:04:46 pm »

;DРаботя в студио за красота-ще запомня това инфо,Синухе.Хората си умират за таквиз мистериозни неща :PАко ми се вдигне оборота ще се похваля! ;D

Това са проверени работи,макар да изглежда като нещо мистично  ;D Мисля,че на пазара има книги само за Луната в които се набляга именно на тези ползи  ;)
Когато хората спазват космическите ритми и влияния,резултатите са по-добри,а и отделно всяка фаза и знак са подходящи (или обратно) за нещо си.

*

Nebesna

« Отговор #2779 -: Август 18, 2009, 09:05:41 pm »
Цитат

Аз комбинирам няколко фактора-знак на Луна,фаза,нумерологична вибрация на деня,ден от седмицата(много е важен),транзити и вътрешен усет като реша да се подстригвам

Нидей, че работата ти ще бъде на приливи и отливи. По Луна във Везни ще се скъсваш от работа, а през другото време - не се знай!