Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 849292 Прегледи
Re:"Говорилня"
« Отговор #3500 -: Септември 27, 2009, 08:54:41 pm »
Аз пък го намерих като Leningrad  ;D

Офффф, мислех утре да ходя в общината пак да си диря часа на раждане, а Луната цял ден е без курс, сутринта Марса е на МС  :-\  :-\  :-\ май няма да го бъде и на този ретро Мерк
Не би трябвало да има проблем в архивите го пише и нямат право да ти отказват тази информация.

Знам, че го има. И от Голяма община ми казаха, че тази информация се пази. Но лелята зад гишето я мързи, просто  8)
АААаа то по тези гишета и служби всички ги мързи но адвокатка позната имам ,та бързо стана.
Ако имаш познати в болницата,в която си раждана,но там архива се пази до 30 или40 год според политиката на болницата.Тва пък от познат лекар го знам
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3501 -: Септември 27, 2009, 09:00:38 pm »
Във Варна като отидеш на информация в общината си подаваш молба и си плащаш такса, няма как да ти откажат. Незнам как е в другите градове. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3502 -: Септември 27, 2009, 09:07:03 pm »
Ако имаш познати в болницата,в която си раждана,но там архива се пази до 30 или40 год според политиката на болницата.Тва пък от познат лекар го знам

Вече са прехвърлени в общината. ДА, това за Варна го знам и от Небесна. Въпрос на "човек", който работи на въпросното място.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3503 -: Септември 27, 2009, 10:24:43 pm »

Вече са прехвърлени в общината. ДА, това за Варна го знам и от Небесна. Въпрос на "човек", който работи на въпросното място.

инфото го дават и в софия в ГАОТО.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3504 -: Септември 27, 2009, 10:36:34 pm »

инфото го дават и в софия в ГАОТО.

Какво е това ГАО?  :-\

« Отговор #3505 -: Септември 27, 2009, 10:39:10 pm »
По скоро е ГРАО- Гражданска Регистрация и Административно Обслужване

*

Марая

• 28287
« Отговор #3506 -: Септември 27, 2009, 10:39:41 pm »
 ;D ;D ;D ГРАОТО! ИЛИ ЕСГРАОН ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3507 -: Септември 27, 2009, 10:41:10 pm »
А, не, не.  ;D Не е това, а гишето до него, дето си вадим копия от актовете за раждане и за сватби  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3508 -: Септември 27, 2009, 10:47:18 pm »
А, не, не.  ;D Не е това, а гишето до него, дето си вадим копия от актовете за раждане и за сватби  ;D

твъдо ЦЦЦЦ! там в граото има една много стара книга ,там ги има точните часове ,ръкописно изписани. ;D

« Отговор #3509 -: Септември 27, 2009, 11:00:42 pm »

твъдо ЦЦЦЦ! там в граото има една много стара книга ,там ги има точните часове ,ръкописно изписани. ;D

Да, но тези книги се пазят в тайни мазета и ги отваря само този,който иска.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3510 -: Септември 27, 2009, 11:01:19 pm »

Да, но тези книги се пазят в тайни мазета и ги отваря само този,който иска.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #3511 -: Септември 28, 2009, 09:44:17 am »
Аз се включвам извънредно само, за да дам пример как се проявява ретро Мерка и как стигаме до дълбините на бумагите.

Отидох аз днес и след като пообиколих 2-3 гишета, защото на това гише, което ми трябваше служителката не беше на работа, едно жена от съседното гише ми направи услугата да провери в актовите книги и със собствените си очи видях, че часът там наистина не е записан. Това сигурно е практика в моята община за нещастие. Часът фигурирал в съобщението за раждане от болницата,което се пазило 15 години. Снощи тарото ми показа, че ще стигна до информацията, но резултатът няма да ме удовлетворява. Е, поне сега ще мирясам  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3512 -: Септември 28, 2009, 09:47:58 am »
Аз се включвам извънредно само, за да дам пример как се проявява ретро Мерка и как стигаме до дълбините на бумагите.

Отидох аз днес и след като пообиколих 2-3 гишета, защото на това гише, което ми трябваше служителката не беше на работа, едно жена от съседното гише ми направи услугата да провери в актовите книги и със собствените си очи видях, че часът там наистина не е записан. Това сигурно е практика в моята община за нещастие. Часът фигурирал в съобщението за раждане от болницата,което се пазило 15 години. Снощи тарото ми показа, че ще стигна до информацията, но резултатът няма да ме удовлетворява. Е, поне сега ще мирясам  :)

в коя община е това?
минимум на 2 места има инфо за часа на раждане :o

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3513 -: Септември 28, 2009, 12:34:47 pm »
кога точно става мерк директен? какво казва zet?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3514 -: Септември 28, 2009, 12:38:46 pm »

аз на нищо друго не вярвам ,освен на ефемеридите книжни ;D ;D ;D.
мерка тръгва директен на 30.09.

*

Skarlet

« Отговор #3515 -: Септември 28, 2009, 01:14:20 pm »

аз на нищо друго не вярвам ,освен на ефемеридите книжни ;D ;D ;D.
мерка тръгва директен на 30.09.

Мдааа, в 9,15 часа Софийско време. За другите градове може всеки да си провери в програмката.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #3516 -: Септември 28, 2009, 01:16:49 pm »
Ох, хайде да се " директира", защото ми е господар на хороскопа и само бели ми прави. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #3517 -: Септември 28, 2009, 01:18:23 pm »
Ох, хайде да се " директира", защото ми е господар на хороскопа и само бели ми прави. :)

;D ;D ;D ти кво си си цъцнала дсц-то в/у мойто слънце? ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #3518 -: Септември 28, 2009, 01:50:30 pm »
Знам ли?!?!? :) :) :) Но познавам един мъж със Слънце върху твоето Слънце. Може да ти го препратя. ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #3519 -: Септември 28, 2009, 02:00:45 pm »
Знам ли?!?!? :) :) :) Но познавам един мъж със Слънце върху твоето Слънце. Може да ти го препратя. ;D ;D ;D

аааа ,не ! не си и помисляй! две слънца.....лелеееее!ще осветиме земята отсекъде , може и да изгори!
майтапа на страна ,не ми доставят огромно удоволствие във всеки аспект стрелците мъже!