Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 851028 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:"Говорилня"
« Отговор #3580 -: Септември 30, 2009, 12:36:52 pm »
А знаете ли някоя книга, в която са описани всички градуси на зодиака? Не медицинските, а просто какво е характерно за този градус и за планетата, която е застанала там.

В библиотеката на Зет май имаше инфо за всеки градус.

*

Skarlet

« Отговор #3581 -: Септември 30, 2009, 12:55:28 pm »
Ето,намерих нещо за неподвижните звезди в друг сайт на английски,не толкова подробен като в руския,но и това е нещо:
http://www.astrologycom.com/fixedstars.html

*

mamma_mia

« Отговор #3582 -: Септември 30, 2009, 02:09:48 pm »
Рових се из нета и попаднах на вестник Лична драма,и специално форумът.Видях,че се посещава всеки ден и мисля,че се разискват доста човешки теми.Казвам го ,ако някой реши да го прегледа и да пише там.На първи поглед ми се видя добър.
Ето го
http://lichna-drama.com/forum/index.php

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3583 -: Септември 30, 2009, 02:12:27 pm »
Кво ти стана, бре мама мия.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

mamma_mia

« Отговор #3584 -: Септември 30, 2009, 02:15:12 pm »
Кво ти стана, бре мама мия.  :P
Знаех си, че така ще реагирате :P
Видяха ми се човешки темите,пък и не прочетох никъде просташки пост или злоба или заяждане.
Просто хората си споделят ::)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3585 -: Септември 30, 2009, 02:21:26 pm »
Еми да, който има нужда и може да споделя.  ::)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #3586 -: Септември 30, 2009, 08:30:17 pm »
А има ли опция в astro.com, която да показва и ЮЛВ? Аз търсих, но не намерих такава.

*

missKapriz

« Отговор #3587 -: Септември 30, 2009, 08:54:37 pm »
Той нали е точна опозиция на СЛВ

*

Helo

« Отговор #3588 -: Септември 30, 2009, 08:55:35 pm »
Той нали е точна опозиция на СЛВ

Все пак аз искам да го видя.

« Отговор #3589 -: Септември 30, 2009, 08:56:51 pm »
    Хело, май няма такава опция, което понякога е дразнещо, защото ЮЛВ не се включва в аспектите, след като го няма на картата. А той е доста показателен.

« Отговор #3590 -: Септември 30, 2009, 10:21:19 pm »
Днес от улицата си взех кестени с намерението да си ги сложа под възглавницата, за да спя спокойно и да не ме боли главата /според народното поверие/. Но една колежка ми каза, че баба й си правила торбички с кестени си ги слагала в краката. ПРочетох в нета, че кестените поставени под леглото или по различни начини отнемали негативните енергии. Вие знаете ми нещо по този въпрос?  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

mamma_mia

« Отговор #3591 -: Септември 30, 2009, 10:35:36 pm »
Ейй що не казахте по-рано :o Те сега май вече намаляха,но преди няколко дни детето все ги търкаляше и гонеше по градинките ;D

*

Helo

« Отговор #3592 -: Септември 30, 2009, 10:50:44 pm »
Едно време като тийнейдржърка си правех каша от брашно от кестени, смесени с малко търпимо гореща вода и я слагах на коляното, а отгоре превръзка. Имах стара травма от времето, когато брат ми ме удари с един стол по коляното. Преди много ме болеше - от време на време, когато е студено, дори при лек натиск върху коляното. Дълги години ми беше проблем. Но преди няколко години просто се оправих без видима причина. Сега от години не ме е боляло, макар то не е в перфектна форма. То и няколко екстрасенса ми бяха въздействали малко на това коляно, ама не се оправих веднага след техните сеанси. Някой май ми беше казал, че са ми заложили в коляното програма да се оправи, която си стои там и го лекува и тя си действала и с годините щяло да се подобрява. Не знам причината, но е факт, че се оправи десетина години след инцидента, на пръв поглед без причина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3593 -: Октомври 01, 2009, 09:45:47 am »
Вие знаете ми нещо по този въпрос?  :)
Сещам се за прабаба ми - слагаше ми кестенчета в джобчета на всички връхни дрехи - да ме пазят чак до следващата година. Ама от какво - не помня. Май "от лоши очи и уроки" - по-малко миризливия вариант на чесъна-антивещер :P. Остана ми  оттогава и сега по навик си пълня джобовете с кестени. Четох препоръка в мудри йога да въртиш в дланта си две метални топчета - успокоява и лекува. Става много добре и с кестени - напълно несъзнателно го правиш, като ги намериш в джоба си.
Предадох го и на сина ми. А всяка есен му пълним стаята с фигурки на човечета и животни, направени от кестени, жълъди, шишарки и клечки. Забавни са и както са строени на прозореца, на фона на мразовита снежна гледка отвън носят много настроение. Не знам дали отнемат негативна енергия, но със сигурност създават позитивна.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3594 -: Октомври 01, 2009, 09:56:24 am »
Днес от улицата си взех кестени с намерението да си ги сложа под възглавницата, за да спя спокойно и да не ме боли главата /според народното поверие/. Но една колежка ми каза, че баба й си правила торбички с кестени си ги слагала в краката. ПРочетох в нета, че кестените поставени под леглото или по различни начини отнемали негативните енергии. Вие знаете ми нещо по този въпрос?  :)
Знам,че кестените трябва да са диви и от гора заредени с чиста енергия.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #3595 -: Октомври 01, 2009, 12:30:23 pm »
   Тази сутрин си вървях по улицата с изпопадали кестени и се чудех да се наведа ли да ги събера или не...От една страна желанието и осъзнаването, че това са последните дни за бране на кестени, а от друга страна отхвърлянето - за какво ми са? Но със сигурност знам, че тинктура от кестени и листа от олеандър са много добро лекарство срещу всякакви ревматични и други ставни заболявания на костите...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3596 -: Октомври 01, 2009, 12:57:23 pm »
баба ми си правеше такив атинктури и спеше с кестени под възглавницата с тази цел ;D а на мен ми харесват,защото са кръглички
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

mamma_mia

« Отговор #3597 -: Октомври 01, 2009, 01:30:05 pm »
Интересно сайтче ;)
http://www.anesway.info/out/ank_praw.htm

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3598 -: Октомври 01, 2009, 01:33:41 pm »
кестените отнемат отрицателната енергия , а наред с това служат и за лечение. винаги имам във всичките ъгли на офиса и къщата си кестени... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3599 -: Октомври 01, 2009, 02:42:42 pm »
Интересно сайтче ;)
http://www.anesway.info/out/ank_praw.htm

ко предсказанията не се сбъдват, то е защото човекът не е на точното място по точното време

Ей това много ми хареса. А дали дава на клиентите си географските координати и точния час и минути, за които са "валидни" предсказанията му.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda