Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 846895 Прегледи
*

veshti4ka

Re: "Говорилня"
« Отговор #680 -: Февруари 11, 2009, 11:32:20 pm »
лошо Седларов, лошо  ;D ;D ;D  хубавко е да си имаш Нептунец на видно място  ::)  днес се бъзикахме с една приятелка по телефона относно пиенето - тя си има Нептун в 5 дом, а моят Нептун в новата карта е на 2* от Мс и тя заключи "бреееей ти ще станеш известен алкохолик" - още се смея със сълзи на това  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
а наздраве  :P  :-[  ;D

« Отговор #681 -: Февруари 11, 2009, 11:35:36 pm »
лошо Седларов, лошо  ;D ;D ;D  хубавко е да си имаш Нептунец на видно място  ::)  днес се бъзикахме с една приятелка по телефона относно пиенето - тя си има Нептун в 5 дом, а моят Нептун в новата карта е на 2* от Мс и тя заключи "бреееей ти ще станеш известен алкохолик" - още се смея със сълзи на това  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D Тоя бисер ще си го запиша с твое позволение  ;D ;D ;D ;D ...........рева  ,щото имам натален Нептун съвпад с МС ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #682 -: Февруари 11, 2009, 11:36:55 pm »
"Само един човек ме разбра и то погрешно." От тая реплика не моа си събра мислите в главата  ...........рева от смях ;D ;D ;D
[/quote] Ми,това си е латинска сентенция.И често си я повтарям за успокоение. ;D И,нИдей рИва.Га яде кифтетата не рИва.Чакай,че ще започна с мръсотиите и ще трябва да дойда да ти сложа един катетър.Ще вземеш да се напишкаш от смях и ще ме накараш да включа сирената на линейката за първа помощ.  ;D Вегетарянка била......  :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #683 -: Февруари 11, 2009, 11:38:37 pm »
Ще ме утрепете днеска с бисери,честно  ;D ;D ;D  Козирога в мен още малко и магазин ще отвори  ;D 8)

Аааа Скарлет,изкусна манипулаторка си ти била  ;) :) ;D

*

Skarlet

« Отговор #684 -: Февруари 11, 2009, 11:40:57 pm »
  То не е само до Нептуна,мило.И моя Марс в Телец си обича всичко вкусно и за хапване,и за пийване.Но се държа като воин,не прекалявам.Сатурна ми застопорява прекаляването.

« Отговор #685 -: Февруари 11, 2009, 11:41:59 pm »
Толкова не съм се смял не помня от кога . ;D ;D ;D ;D  Взех си салфетки и попивам сълзите щото ми пречат да виждам монитора  ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #686 -: Февруари 11, 2009, 11:42:50 pm »
хахахаааааааааааа абе хора Гъде вий Луната, че пощръкляхте всичките хахахаааааааа ... ооох сълзите ми текат и оплюх монитора от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Скарлетооооо, ши са удавя с водката бря  ;D ;D ;D ;D  а Зъболекарю, тя мацата е по-цапната по устата и от мен и си е доста веща в астрологията и номерологията ама я сърби и нея езикът да ги дрънка едниииии  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #687 -: Февруари 11, 2009, 11:43:00 pm »
Бе,тази вечер само аз ли съм "трезвеник"?  ::)
Вземи си бележка и се поправи.Който се цепи от колектива.....после колектива му го .......  ;D
ама скарлетка що си толкова лоша?ама много те обичам!кат рече бира...ей полудях.така ми се допи,чее...пратих ги за бира в дъжда! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #688 -: Февруари 11, 2009, 11:43:37 pm »
Ще ме утрепете днеска с бисери,честно  ;D ;D ;D  Козирога в мен още малко и магазин ще отвори  ;D 8)

Аааа Скарлет,изкусна манипулаторка си ти била  ;) :) ;D
 Виж кво,неам никви аспекти на Плутон за тоа талант.  ;D Не си седнал на маса с мен,ще те довърша с бисери.  :P

*

Skarlet

« Отговор #689 -: Февруари 11, 2009, 11:45:21 pm »
ама скарлетка що си толкова лоша?ама много те обичам!кат рече бира...ей полудях.така ми се допи,чее...пратих ги за бира в дъжда! ;D
Лоша е на баба ти фурката. ;D Аз съм страшно заразителна във всичко. :P

*

Skarlet

« Отговор #690 -: Февруари 11, 2009, 11:50:30 pm »
хахахаааааааааааа абе хора Гъде вий Луната, че пощръкляхте всичките хахахаааааааа ... ооох сълзите ми текат и оплюх монитора от смях  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Скарлетооооо, ши са удавя с водката бря  ;D ;D ;D ;D  а Зъболекарю, тя мацата е по-цапната по устата и от мен и си е доста веща в астрологията и номерологията ама я сърби и нея езикът да ги дрънка едниииии  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  Немаааа ся удавиш,споко. ;D Луната днес се е натръшкала в съвпад със Сатурн-а и в опозиция с Уран-а.Затова е толкоз тегав ден.Като дойда,ще се давим заедно.Пък ще си начукаме срещичка с Кабала,Лили,Атлантида и Вентолинка в някоя кръчмичка.И се пази моренце,че идемеееее.....Пък тогава ще видим кой кого ще удави.....във водка,де.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #691 -: Февруари 11, 2009, 11:50:56 pm »
Лоша е на баба ти фурката. ;D Аз съм страшно заразителна във всичко. :P
наздраве! ;D приемате ли още един алгоколик ;Dв клуба? ;D наядохме се ;D,готвихме,сега и да се нафиркаме иииии......жална му маика на форума ни миличкия как шъ съ справи с група *пиани* професионални *астролози.щот сме по-добри понякога и от алена! ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #692 -: Февруари 11, 2009, 11:54:35 pm »
а дееееееее къв майтап  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  наздраве на новите попълнения  ;D ;D ;D ;D ;D
Скарлеткеее тя Кабалита ма натръшка от смях днес и сега тука - децата ми преди малко дойдоха и ме питаха защо се смея като идиот самичка и питаха дали да викат линейката да ме прибира накъмто веселата болница  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #693 -: Февруари 11, 2009, 11:54:58 pm »
На фона на всичкия хилеж покрай форума и в къщи се оформи една веселба . Племенника взел един пистолет с вода и започна да пръска с него из апартамента и на репликата на баба му че ще му дърпа ушите възмутено и се сопна .
Не стига, че ти наплавих къщата клистално чиста ами ме обиждаш ,че съм плавил бели  >:( ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #694 -: Февруари 11, 2009, 11:57:05 pm »
наздраве! ;D приемате ли още един алгоколик ;Dв клуба? ;D наядохме се ;D,готвихме,сега и да се нафиркаме иииии......жална му маика на форума ни миличкия как шъ съ справи с група *пиани* професионални *астролози.щот сме по-добри понякога и от алена! ;D :P
 Аре,пак се започна с тая Алена. ;D Върти,сучи.....все около г...а. :P Има ли значение кой е по-добър,бееее да му е... м.....Всички сме безценни със собствената си неповторимост.Искаш ли да дойда и при теб да те преборя на канадска?  :P Да ти покажа кой е по-добър.И нИдей обижда.Никой не е пиян.Аз лично съм изпила само 1 чаша бира.Но щом си от бирената партия,приета си,нямаш грижа.  :D

*

Skarlet

« Отговор #695 -: Февруари 11, 2009, 11:59:15 pm »
На фона на всичкия хилеж покрай форума и в къщи се оформи една веселба . Племенника взел един пистолет с вода и започна да пръска с него из апартамента и на репликата на баба му че ще му дърпа ушите възмутено и се сопна .
Не стига, че ти наплавих къщата клистално чиста ами ме обиждаш ,че съм плавил бели  >:( ;D ;D ;D ;D
  Плавилно отбелязва детето.Не стига,че изчистило,ами сте недоволни.Да не е Раче,милото,та е останало нелазблано?

*

veshti4ka

« Отговор #696 -: Февруари 12, 2009, 12:01:25 am »
хахахааааааааааааааааа горките раци  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  пак ги подкарахте ... абе ей хораааа, то от толкоз хилене утре да не ревем а  ::)

« Отговор #697 -: Февруари 12, 2009, 12:07:44 am »
  Плавилно отбелязва детето.Не стига,че изчистило,ами сте недоволни.Да не е Раче,милото,та е останало нелазблано?
Либка е  ;D

*

Skarlet

« Отговор #698 -: Февруари 12, 2009, 12:08:57 am »
хахахааааааааааааааааа горките раци  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  пак ги подкарахте ... абе ей хораааа, то от толкоз хилене утре да не ревем а  ::)
  Да ни ядадат......дупенцата.  ;D Ма,сега се присетих за манипулацийките,дето спомена Синухе.Може и да е от Нептун-а в Скорпион на асцендента. Тя и работата ми беше свързана цял живот с манипулации,но медицински.  ;D Та,може да съм ги трансформирала.  ;D

« Отговор #699 -: Февруари 12, 2009, 12:09:38 am »
Какъв е този фатализъм  ???  ? Утре ще се хилим повече :P ;D ;D