за мен е важно да разбера вие какво мислите по въпроса , а за да разбера дали сте прави или не , трябва да говоря с вас.
може би се опитвате да кажете нещо , което самите вие трудно разбирате.

а за млъкването
е не мога да млъкна , когато считам ,че съм права. ....
Значи сега ще ти направя психопортрет само по това изказване и без хабер да си имам от наталната ти карта.
Изключително високо самомнение, неособено подплатено. Защо мисля така-защото в тия си думи си убедена, че правдата е на твоя страна и съдиш всички останали единствено от собствената си камбанария. При това изобщо без да ти хрумне, че може и да не ти достига капацитет от разбиране. Такова отношение към света има човек с над средните интелектуални качества...и нищо повече.
Това, че ти считаш, че си права, не принуждава господ да те прави права. Не си ти тая, която манипулира реалността, обаче това изобщо няма как да го осмислиш. Не защото, пак повтарям, нямаш интелектуални качества, а защото си първо тотално обсебена от манията ти да си права; второ - нямаш понятие даже от тънките материи, за теб те са абсолютно терра инкогнита, трето никога не си изпадала във вътрешна тишина.
И къде точно считаш, че си права?
И къде аз се опитвам да обясня нещо, което сама не разбирам, но ти очевидно разбираш и нещото, което аз не разбирам, и факта, че аз обяснявам нещо, което аз не разбирам, ма ти разбираш?