Здравей Гост

"Говорилня"

• 6108 Отговора
  • 848583 Прегледи
*

Helo

Re:"Говорилня"
« Отговор #3320 -: Септември 20, 2009, 04:57:38 pm »
обещавам малко по късно
Но ако искаш професионална консултация не аз съм най подходящия човек

Аз не искам професионална консултация, а само да споделиш личните си впечатления от хората с Плутон в 1-ви дом, за които разбрахме вече, че не са добри.

*

Nebesna

« Отговор #3321 -: Септември 20, 2009, 05:07:53 pm »
Хора, жива съм!
Пътуването до Одрин мина безпроблемно. На турската граница бяха предпразнично любезни. Днес е техния Шекер байрям.

Това е голямата зелена джамия в Одрин - втората по големина след синята джамия в Истамбул. На снимката се вижда една много малка част от нея. Просто не можах да я обхвана в обектива.

А ето ме и мен в джамията.

О това е българската църква - "Св.св. Константин и Елена", наскоро реставрирана от българското правителство.За църквата се грижи един българин - флейтист, бивш директор на Варненската филхармония, понастощем преподавател в Тракийския университет в Одрин.

Предстои да сложат паметник на Антим І в двора на църквата. Между църквата и беседката. Мястото е вече осветено.

На тази уличка ва Одрин пихме кафе.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3322 -: Септември 20, 2009, 05:30:54 pm »
Браво, Небесна. Прекрасни снимки! :)

*

ga3l

« Отговор #3323 -: Септември 20, 2009, 05:44:33 pm »
Да не би да си ми виждала снимката във форума и в теб да се е задействал скритият хомосексуален импулс, та затова така да те привличам?  ;D ;D ;D Помисли си върху това!  ;)
Май само аз не съм виждаа твоята снимка

A-а, и аз не съм.  :P  Докато се усетя, че Helo си е качила снимка във форума и тя зе, че я махна.  :(  

Небесна
, много хубави снимки.  :)  
А верно ли туркините са толкова хубави, колкото ги дават по  сериалите ..  :-[  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #3324 -: Септември 20, 2009, 05:59:05 pm »
ейййй Небесна, супер е! много хубаво, че докато си била там е нямало ексцесии!  :)

*

Nebesna

« Отговор #3325 -: Септември 20, 2009, 06:25:41 pm »
Да не би да си ми виждала снимката във форума и в теб да се е задействал скритият хомосексуален импулс, та затова така да те привличам?  ;D ;D ;D Помисли си върху това!  ;)
Май само аз не съм виждаа твоята снимка

A-а, и аз не съм.  :P  Докато се усетя, че Helo си е качила снимка във форума и тя зе, че я махна.  :(  

Небесна
, много хубави снимки.  :)  
А верно ли туркините са толкова хубави, колкото ги дават по  сериалите ..  :-[  ;D

Аз не срещнах по улиците впечатляващи жени, така, че да ми секне дъха (като излезли от сериал).

« Отговор #3326 -: Септември 20, 2009, 06:28:19 pm »
Хора живяли в Турция са ми казвали още преди години, защото ми правеше впечатление, че говорителките им по телевизията са неземни красавици, че има хубави жени, но са трътлести и късокраки  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #3327 -: Септември 20, 2009, 06:30:41 pm »
Хора живяли в Турция са ми казвали още преди години, защото ми правеше впечатление, че говорителките им по телевизията са неземни красавици, че има хубави жени, но са трътлести и късокраки  ::)
Била съм на няколко места извън БГ но толкова много и красиви жени като в БГ нама.По списанията може да има кво ли не но по улиците ако вървиш и гледаш си е отврат
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Nebesna

« Отговор #3328 -: Септември 20, 2009, 06:31:42 pm »

Да, повечето са такива.

*

Nebesna

« Отговор #3329 -: Септември 20, 2009, 06:33:04 pm »
Хора живяли в Турция са ми казвали още преди години, защото ми правеше впечатление, че говорителките им по телевизията са неземни красавици, че има хубави жени, но са трътлести и късокраки  ::)
Била съм на няколко места извън БГ но толкова много и красиви жени като в БГ нама.По списанията може да има кво ли не но по улиците ако вървиш и гледаш си е отврат

Словачките са много красиви жени. Била съм в Братислава и станах разногледа - на всяка крачка красиви жени с прибрани назад руси коси, без бретон и дебели руси плитки до кръста.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3330 -: Септември 20, 2009, 06:35:14 pm »
има хубави жени, но са трътлести и късокраки  ::)

Да, често срещана балканска особеност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3331 -: Септември 20, 2009, 06:36:15 pm »
Хора живяли в Турция са ми казвали още преди години, защото ми правеше впечатление, че говорителките им по телевизията са неземни красавици, че има хубави жени, но са трътлести и късокраки  ::)

Словачките са много красиви жени. Била съм в Братислава и станах разногледа - на всяка крачка красиви жени с прибрани назад руси коси, без бретон и дебели руси плитки до кръста.
Забрравих да кажа нямах предвид бившия соц лагер
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Nebesna

« Отговор #3332 -: Септември 20, 2009, 06:41:09 pm »
има хубави жени, но са трътлести и късокраки  ::)

Позволи ми да не се съглася. Черногорците са най-високите хора в света.

*

Nebesna

« Отговор #3333 -: Септември 20, 2009, 06:42:44 pm »
Най-интересно ми беше, че в джамията не обръщат внимение дали жените влизат с къси поли, големи деколтета и рокли с гол гръб, но забрадката е задължителна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3334 -: Септември 20, 2009, 06:46:01 pm »
има хубави жени, но са трътлести и късокраки  ::)

Нямах предвид Черна Гора.  ;D

ПП. Всъщност като се замисля, тенденцията за скъсяване на крайниците и несъразмерност спрямо останалата част на тялото най-вероятно идва от южните ни съседки - Турция и Гърция.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3335 -: Септември 20, 2009, 06:46:57 pm »
По Нова ТВ дават за наводнението в Турция. Стотици автомобили били завлечени от водата на морското дъно.

Един турски ексурзовод твърди, че Турция има такива ресурси и промишленост, които и позволяват да преживее 10 години в условия на ембарго. държавата е много добре уредена. Всички блокове в Одрин отговарят на изискванията за енергияна ефективност. Няма да видиш прозорец без пластмасова дограма. Фасадите са боядисани и много красиви.

*

missKapriz

« Отговор #3336 -: Септември 20, 2009, 06:53:42 pm »
Цитат
За бг жените даваха предаване по бтв,но преведено от снн.Та там казаха,е най-красивите жени са в Бургас и Стара загора,дадоха и научно обяснение,но аз не мога точно да го предам-нещо от сорта,че сме на кръстопът и носим в жилите си много смесена кръв.от много племена  ;DА в предаването на Миглена Чакръкчиева се разискваше защо пък бг жените са толкова 'добре "облечени и след дискусията се заключи,че българката все още се стреми да се продаде скъпо,докато европейската жена има достатъчно самочувствие и без да трябва някой да и оценява разголените цици и задник ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #3337 -: Септември 20, 2009, 06:56:55 pm »
има хубави жени, но са трътлести и късокраки  ::)

Нямах предвид Черна Гора.  ;D

ПП. Всъщност като се замисля, тенденцията за скъсяване на крайниците и несъразмерност спрямо останалата част на тялото най-вероятно идва от южните ни съседки - Турция и Гърция.

Абсолютно съгласна. Близостта ни с Турция и Гърция малко ни е поразвалила генофонда.
На юг от нас мъжете са с дълги тела и къси крайници. Жените- не особено стройни. Мога да добава и лоша кожа.
Сърбите, които също като нас са южни славяни имат по-висок ръст, по-хубави кожи и плешивостта е по-малко разпространена.

*

Helo

« Отговор #3338 -: Септември 20, 2009, 06:57:40 pm »
За мен най-красиви са славянките. Българките не са славянки.

Чистите славянки като рускини, чехкини, полякини, са най-красиви.

А българките преди 10 години бяха много хубави, но после погрозняха.

« Отговор #3339 -: Септември 20, 2009, 07:00:49 pm »
А българките преди 10 години бяха много хубави, но после погрозняха.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.