Здравей Гост

въпрос за сън

• 31 Отговора
  • 8042 Прегледи
*

Lillie

• 30532
въпрос за сън
« Отговор #20 -: Декември 27, 2006, 01:47:37 pm »
Обаче сега като ти видях наталната карта в астрокома много се оцъклих, честно  :blink: Асцендентът ти как удобно се е настанил върху моята Луна... впрочем, ако трябва да сме точни, тя се е настанила в точен съвпад с Асц ти  :lol:  :rolleyes:  :lol:

Хмм... раждането нали е сутрин?
Ако разглеждаме Асц и Луната ти в Рак и многото планети в Телец "в абстракция", на пръв поглед никак не прилича на "булката-беглец", напротив  :P

Но виж, тук наистина има противоречие  :o
Квадратура между светилата - Слънце в Овен и Луна в Рак (и двете светила са в източната полусфера - акцент върху индивидуалността и Аза) - между другото, добре дошла в отбора на овенорогатите с рачешки Луни  :D ако пък се разширят орбисите, се получава тао-квадрат на светилата с Уран, което допълнително подчертава стелиума в 11 дом /= Водолей, Уран/. Юпитер в широка опозиция с телешки стелиум.
Та ето ти и ураново-юпитерово акцентиране (щях да спомена и за сатурново влияние и сега наистина го забелязвам в картата ти).
Домовете, заети от светилата и там, където има стелиуми (струпвания на планети) често играят ключова роля в живота на човека. За теб "ключът" е в стремежа към личностна реализация в контекста на взаимоотношенията ти с различни групи, общности, колективи - Слънцето иска да свети и блести именно там  :rolleyes:
Имаш и силна позиция на Лунните възли в съвпад с оста МЦ-ИЦ, като Северният възел е разположен върху Медиум Цели и символизира устремеността ти към признание и реализация "навън" - най-вероятно си прям и открит човек, който действа доста директно и иска да бъде "на показ", един "чувствителен индивидуалист", ако мога така да кажа...   B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

въпрос за сън
« Отговор #21 -: Декември 27, 2006, 02:27:59 pm »
Цитат
Обаче сега като ти видях наталната карта в астрокома много се оцъклих, честно  :blink: Асцендентът ти как удобно се е настанил върху моята Луна... впрочем, ако трябва да сме точни, тя се е настанила в точен съвпад с Асц ти  :lol:  :rolleyes:  :lol:

Благодаря много за приемането в овнешкото войнство  :D  :D  :D  Много внимателно /дори няколко пъти/ прочетох написаното. Вярно е, че някои от термините на успях много да ги схвана, но като цяло мисля, че много правилно ме охарактеризира. Доста пряма съм и за това често не разбирам от намеци /може да е дебилско, но е така/, тъй като аз говоря открито и за това по същия начин приемам думите отсреща. Най - се вбесявам от въпроса в личния ми живот: "Какво искаш да кажеш с това????", след което започва някакво тъпо тълкование на думите ми?!? Е, как да не побеснееш :angry:  :angry:  :angry:
Вярно е и това, че професиите ми /работя на 2 места/са свързани с комуникацията ми с много хора и 95% съм пред аудитория. /преподавам в университет и се занимавам с журналистика/. Това не съм го търсила, но живота ми го предостави и то ми го "натресе"с много съвпадения и удобни моменти. Преди това се боричках с други неща, но те вървяха все по- трудно. Смея да твърдя, че съдбата ме постави на място и сега се чувствам щастлива, че направих "обратен завой" в живота си. Същевременно съм доста състрадателна към неоправданите и се впускам в яростна битка с тези, които умишлено или не се опитват да мачкат другите. С тях съм безкомпромисна и Слава Богу съм успявала да ги накарам да се поправят /поне за момента/ или да се замислят. Последния път се нахвърлих върху 10-на полицаи от общинска полиция, които искаха да приберат 2 кученца на една бедна женица. Е, това беше такъв цирк, че куките не издържаха и се натовариха в буса! Знам, че понякога изглеждам като Дон Кихот в пола и, че не мога да оправя света, но това не ме отказва! Лоша съм с лошите и добра с добрите! И най- важното МРАЗЯ ВСЯКЪКВИ РАМКИ И ТЕЖКО НА ТОЗИ, КОЙТО СЕ ОПИТА ДА МИ ГИ ПОСТАВИ :angry:  :angry:  мИСЛЯ, ЧЕ МЕ РАЗБИРАШ, ЗАЩОТО НЯМА НАЧИН И ТИ ДА НЕ СИ ПОНЕ МАЛКО КАТО МЕН :D  :D  :D  

*

Lillie

• 30532
въпрос за сън
« Отговор #22 -: Декември 27, 2006, 03:02:45 pm »
Аха... та значи си от директните рачешки Луни  :D  :P  :D все пак ти е в знака на Асцендента в първи дом - няма "тън-мън" при нея  като при моята плутонясала осмодомна  :rolleyes:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
въпрос за сън
« Отговор #23 -: Декември 27, 2006, 03:10:26 pm »
Цитат
Аха... та значи си от директните рачешки Луни  :D  :P  :D все пак ти е в знака на Асцендента в първи дом - няма "тън-мън" при нея  като при моята плутонясала осмодомна  :rolleyes:  :lol:
Да живее разнообразието :D Още 9 рачешки луни в различни домеве и сме пълен комплект :P  :D  :D  

*

Lillie

• 30532
въпрос за сън
« Отговор #24 -: Декември 27, 2006, 03:21:58 pm »
Цитат
Цитат
Аха... та значи си от директните рачешки Луни  :D  :P  :D все пак ти е в знака на Асцендента в първи дом - няма "тън-мън" при нея  като при моята плутонясала осмодомна  :rolleyes:  :lol:
Да живее разнообразието :D Още 9 рачешки луни в различни домеве и сме пълен комплект :P  :D  :D
В момента, между другото, сме петима Овни онлайн във форума - поне тези, на които им знам слънцето  :D  :rolleyes:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

въпрос за сън
« Отговор #25 -: Декември 27, 2006, 03:25:18 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Аха... та значи си от директните рачешки Луни  :D  :P  :D все пак ти е в знака на Асцендента в първи дом - няма "тън-мън" при нея  като при моята плутонясала осмодомна  :rolleyes:  :lol:
В момента, между другото, сме петима Овни онлайн във форума - поне тези, на които им знам слънцето  :D  :rolleyes:  :D
Ами то май в повечето случаи все сме си овнешки отбор тука :D  B)  

*

Valda

• *
  • 377
въпрос за сън
« Отговор #26 -: Декември 27, 2006, 03:28:48 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Да предложим на Ан да го прекръсти "Рога и копита"- то май само Овни, Телци и Козирози сме тука ;)
Някой ще ме светне ли по въпроса кой е гост и кой анонимен :huh:  :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2006, 03:29:13 pm от Valda »

въпрос за сън
« Отговор #27 -: Декември 27, 2006, 03:36:57 pm »
Цитат
Да предложим на Ан да го прекръсти "Рога и копита"- то май само Овни, Телци и Козирози сме тука ;)
Някой ще ме светне ли по въпроса кой е гост и кой анонимен :huh:  :blink:
Адски ми хареса това за заглавието :D  :D  :D  Честно, Сладури, тук се чувствам в свои води :P  :P  :P  Много ми е готино, но трябва да изчезвам - дългът ме зове :(  Приятен ден на всички от овцата с рогцата- гаден  хибрид с тележка опашка и копитца:D  :D  :D  До скоро!!!!!

*

Valda

• *
  • 377
въпрос за сън
« Отговор #28 -: Декември 27, 2006, 03:45:40 pm »
Цитат
Цитат
Някой ще ме светне ли по въпроса кой е гост и кой анонимен :huh:  :blink:
Адски ми хареса това за заглавието :D  :D  :D  Честно, Сладури, тук се чувствам в свои води :P  :P  :P  Много ми е готино, но трябва да изчезвам - дългът ме зове :(  Приятен ден на всички от овцата с рогцата- гаден  хибрид с тележка опашка и копитца:D  :D  :D  До скоро!!!!!
Я по-добре ни заплюй против уроки преди да изчезнеш :P  :D  

въпрос за сън
« Отговор #29 -: Декември 27, 2006, 03:49:12 pm »
Цитат
Я по-добре ни заплюй против уроки преди да изчезнеш :P  :D
Вие сте много "по-вещи" от мен и знаете, че не може да се страхувате от един добричък  :rolleyes:  овен! Ето,че даже и римичка натъкмих за вас! ;)  

*

Lillie

• 30532
въпрос за сън
« Отговор #30 -: Декември 27, 2006, 04:14:12 pm »
Приятна вечер на всички и от мен... засега  :rolleyes: ще се включа отново, но по-късно от домашния си комп  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

въпрос за сън
« Отговор #31 -: Декември 27, 2006, 06:10:45 pm »
Лилитка, само да ти кажа, че посланието ти, за което неправилно предположих, че е с "телешка насоченост", се появи и на моя комп  :D
Права си, че е прекалено...трудно ми е да намеря думата - да кажем поетично и красиво, за да има каквато и да било връзка с този прозаичен земен
знак  B)
Приятна вечер и от мен  :)