Здравей Гост

сънувах феникс и...

• 43 Отговора
  • 10463 Прегледи
*

Astroholic

сънувах феникс и...
« Отговор #20 -: Декември 26, 2006, 05:22:44 pm »
Ами то наистина може да си е било истинско, искам да кажа преживяването с духовете  :ph34r:  

сънувах феникс и...
« Отговор #21 -: Декември 26, 2006, 05:23:37 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Радвай се, че поне не сънуваш почти всяка нощ еднообразни рутинни сънища, каквото се случва напоследък при мен  :unsure: и сатурново завръщане изкарах вече, а "сивата" вълна продължава да ме мъчи... искам си шарените фантастични сънища обратно!  :blink:  :)
А аз спрях нещо да сънувам ,та направо си завиждам и на двамата :huh:  :(  :)
Нали това казвам, че моите сънища напоследък не са за завиждане :unsure: преди няколко дни обаче сънувах стара къща с духове, изживяването беше толкова...истинско  :blink:  :ph34r:
Ти сега защо ме дразниш допълнително,аз и на политиците съм навит да ги сънувам ,макар да не ги обичам много :angry:  :angry:  :angry:  :)  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #22 -: Декември 26, 2006, 05:28:02 pm »
Някои неща, дори и да не ни изглеждат много "истински" тук, са истински в друго измерение  :ph34r: а и мен "духовете" отдавна са ме 'заплюли' все да ги сънувам  :lol:  :blink:  :lol:
Но оня сън беше наистина много интересен, като се върна може би ще ви го разкажа по-подробно... по едно време къщата се преобрази и се превърна в огромен палат с много, много стаи, като във всяка стая имаше образи и хора от минали вече епохи, през които трябваше да премина... бъррр  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

сънувах феникс и...
« Отговор #23 -: Декември 26, 2006, 05:32:56 pm »
Връщай се по-скоро и внимавай в какви палати ще шеташ и през какви врати ще минаваш тази нощ - в прекия и преносния смисъл на думата  ;)  :)  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #24 -: Декември 26, 2006, 05:38:15 pm »
Мхм... "врати" и "стаи", през които ми се е случвало да минавам в сънищата си, на никой не пожелавам... особено, ако е с по-лабилна психика  :lol:  :rolleyes:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

сънувах феникс и...
« Отговор #25 -: Декември 26, 2006, 05:45:25 pm »
Ама нали точно това ти разправям и от това ме е страх, хей, дете !!  :)  

сънувах феникс и...
« Отговор #26 -: Декември 26, 2006, 06:24:31 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Радвай се, че поне не сънуваш почти всяка нощ еднообразни рутинни сънища, каквото се случва напоследък при мен  :unsure: и сатурново завръщане изкарах вече, а "сивата" вълна продължава да ме мъчи... искам си шарените фантастични сънища обратно!  :blink:  :)
А аз спрях нещо да сънувам ,та направо си завиждам и на двамата :huh:  :(  :)
Нали това казвам, че моите сънища напоследък не са за завиждане :unsure: преди няколко дни обаче сънувах стара къща с духове, изживяването беше толкова...истинско  :blink:  :ph34r:
Който види насън някакъв призрак или нещо подобно,което изглежда хубаво с открито лице и бели дрехи,означава радост и утешение;ако призрачното видение е грозно и черно означава измама или някаква злина.
Дано са от красивите призрачета.

*

dreamspell

сънувах феникс и...
« Отговор #27 -: Декември 26, 2006, 07:00:03 pm »
Като стана въпрос призраци аз снощи сънувах Каспър да ми се усмихва като облак в небето, наистина!! даже го и снимах с телефона ама като се събудих снимката я нямаше  :lol:  :D  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #28 -: Декември 26, 2006, 07:10:20 pm »
Та така... започвам със съня с къщата  :rolleyes:

Сънувах една съседска къща от детството ми... и че собствениците й са отдавна починали. Изведнъж виждам, че между градината на баба ми и съседската къща няма никаква ограда, изчезнала е... и на мястото на къщата на съседите има друга, по-стара и с по-внушителна архитектура и размери. Усещам как някаква мрачна сила неустоимо ме зове да вляза вътре, отвъд "страха"... знам, че е опасно, но въпреки това влизам. Озовавам се в къщата, тъмна и мрачна... в момента, в който влизам там, външните врати на къщата автоматично се затварят и залостват. Няма връщане назад. Вървя по някакъв коридор и не си чувствам краката... имам усещане за "вакуум", сякаш краката ми потъват в празно, лепкаво, студено и черно пространство, по-черно от нощта. Всъщност не съм сама, до мен е майка ми и я държа за ръка с ясното съзнание, че не трябва да й изпускам ръката. След като вратите на къщата се затварят, знам, че няма връщане назад... но нещо сякаш ме зове и ме кара да вляза по-навътре в лепкавата и студена тъмнина. Усещам как някаква сила се опитва да ме спре, но любопитството ми е по-силно от страха. Усещам и присътствие на някакви същности - първо невидимо, а след това се появяват някакви странни пърхащи светлинки в тъмнината и ме заобикалят като се опитват да ме спрат, но продължавам напред... изведнъж светлините се превръщат в мъгляви размазани сенки, наподобяващи човешки фигури - образи на някога живяло в къщата младо семейство. Бяха трима - мъж, жена и малка дъщеричка, дори им чувах гласовете - на малкото момиченце... гласчето й още кънти в ушите ми. Усещах, че нещо лошо, трагично се е случило с тях в тази къща, но не знаех какво... не бяха злонамерени, но искаха да ме спрат. Изпуснах ръката на майка ми и тя изчезна в тъмнината, останах сама... и изведнъж се озовах в друга, по-голяма и окъпана в светлина къща. Имаше много стаи... и всяка стая беше пълна с образи и същности на някога живяли хора от отминали епохи, бяха толкова истински... минавах покрай тях, страхувайки се, но те не ме виждаха - сякаш не те, а аз се бях превърнала в призрак, в сянка...  :blink:  :ph34r:  :huh:

Следва продължение...  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

сънувах феникс и...
« Отговор #29 -: Декември 26, 2006, 07:19:44 pm »
Хммм...Започва интересно. Нямам търпение да чуя продължението. За съжаление излизам, така че ще трябва да "устискам" чак до утре  :blink:  :ph34r:  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #30 -: Декември 26, 2006, 07:26:29 pm »
"Продължението" обаче е от други мои сънища... ако ми дойде "музата" тази вечер, може и да понапиша нещо, но първо трябва да синтезирам и обобщя "символите" и да ги представя на по-разбираем и достъпен език  :rolleyes:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

сънувах феникс и...
« Отговор #31 -: Декември 26, 2006, 07:28:15 pm »
ОК и ще чакаме  :)  Приятни сънища ти желая  :)  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #32 -: Декември 26, 2006, 07:53:12 pm »
Хаха, а бързаше да си ходиш... по телешки "бързо"  :D  :P  :D

Приятна вечер с още по-приятни сънища и на теб!  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
сънувах феникс и...
« Отговор #33 -: Декември 27, 2006, 01:19:45 pm »
Цитат
Ако не са истински, то поне са красиви /сънищата на dreamspell имам предвид/  :D  
Ако аз бях ги сънувал, въобще нямаше да се колебая какво означават...
И нямаше да се превръщам - за най-голямо мое удоволствие, признавам си, обаче  :P  -в опитно зайче на Валда  :)
Ето сега, от няколко нощи, вместо да сънувам хубавите сънища, за които имам разрешение  ;) , сънувам разни олигарси - заплашени от ликвидация в Англия /така се беше баракидирал горкият!/ или пируващи в България,
или обикалящи света в прайвит-джетове... :(
То бива телешки реализъм, бива, обаче това е вече прекалено дори за мен  :lol:
Бе като гледам накъде се е заформил форумът май Валда сте я нарочили за опитно овне :P  :D  ;) Чудя се едно Телешко Слънце и една Овнешка Венера къде ли биха завели Овнешкото ми Слънце и Телешката Венера насън. И освен въоръжен обир на банка друго не ми идва наум :P  :P  :P  

*

Astroholic

сънувах феникс и...
« Отговор #34 -: Декември 27, 2006, 01:38:12 pm »
:P Ама с тебе вече си чукнахме /по-скоро ти на мен/ среща в "12 без 5, на същото място".  Така че ако някой знае какво и къде ще става, това си ти
(I hope   :unsure: )  

*

Valda

• *
  • 377
сънувах феникс и...
« Отговор #35 -: Декември 27, 2006, 02:46:56 pm »
Цитат
:P Ама с тебе вече си чукнахме /по-скоро ти на мен/ среща в "12 без 5, на същото място".  Така че ако някой знае какво и къде ще става, това си ти
(I hope   :unsure: )
Ходих да ти чета отново стария сън :) Значи първо сънуваш ,после искаш разрешение :P  ;)
Трябва да го разнищя това 12 без 5??? Седмицата ми е една от любимите цифри :rolleyes: За любимите си числа няма да споменавам тук :P
Хм, дали ще знам? :blink:  :unsure:  ;)  

*

Astroholic

сънувах феникс и...
« Отговор #36 -: Декември 27, 2006, 06:23:22 pm »
Хммм...А на мене ми звучи като "last exit to..." - имам предвид табелите на магистралите, които сигнализират за последната възможност за излизане от "сивия поток"... Та във въпросния сън ти имаше някакво мероприятие - среща или съвещание или нещо подобно в 12, и това бяха единствените ти минутки, в които можеше да "съвместиш" и мен в натоварения си график  :rolleyes:
Приятна вечер и красиви сънища ти желая  :)  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #37 -: Декември 27, 2006, 06:24:30 pm »
Още ли си тук... в анонимни? Що за въпрос, нали  :D  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic anonimous

сънувах феникс и...
« Отговор #38 -: Декември 27, 2006, 06:34:09 pm »
Нали  :D  Вече ще пиша пълното название на дружеството, към което принадлежа  B)  

*

Lillie

• 30532
сънувах феникс и...
« Отговор #39 -: Декември 27, 2006, 06:43:26 pm »
Да, вече видяхме, че не си оставяш магарето в калта и не закъсняваш - по телешки  :P - с ре-акциите  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.