Здравей Гост

more...

• 21 Отговора
  • 6228 Прегледи
*

more...
« -: Декември 27, 2006, 11:52:01 pm »
Здравейте, чух и четох много хубави неща за Форума  Ви! Честита Коледа също, и  весело изкарване на новогодишните празници, и др. весели събития който предстоят!
    Имах сън... много стрнен,моля ви ако можете го разтълкувайте!
бах на плажа,беше тъмно с приятеля ми,който много обичам,нз много емоционална връзка имаме, та с него бяхме на плажа и морето идваше към нас, все едно ни заливаше, ние бягахме от него, но краката ни пропадаха в пясъка който беше се намокрил малко от идващата вода.Той беше все до мен,и ми помагаше, но аз не успявах много ми  бее трудно,и изведнуъж стигнахме по пясъка(като  се движихме към сушата) пред една стена, изкачихме я заедно, той пак мипомагаше,а аз нямах никакви сили. и изведнъж се оказах в тях, и виждах не на място големи бе;ли стълби по който той искаше да се кача с него,но аз излезнах от къшата и какво качих се на автобус и видях един приятел.той ме помоли да му гледам питона(не е тоа което си мислите а истинска змия ;) ) и аз я взех.. и след това сигмах до нас носейки питона в чантата,а пясъка от плажа ми обиваше.Легнах да спя в моевто леглол но ме беше страх много от питона, и не можех да заспя, и тойава пак се появи приятея ми, и аз се успокойих заспах... и се събудих..
мн странен сън и го тъълкувам мнгоо лошо, нз много се надявам това да не значи нещо лошо.. кажете Вие моля Ви! :)

more...
« Отговор #1 -: Декември 28, 2006, 01:30:53 am »
Цитат
Здравейте, чух и четох много хубави неща за Форума  Ви! Честита Коледа също, и  весело изкарване на новогодишните празници, и др. весели събития който предстоят!
    Имах сън... много стрнен,моля ви ако можете го разтълкувайте!
бах на плажа,беше тъмно с приятеля ми,който много обичам,нз много емоционална връзка имаме, та с него бяхме на плажа и морето идваше към нас, все едно ни заливаше, ние бягахме от него, но краката ни пропадаха в пясъка който беше се намокрил малко от идващата вода.Той беше все до мен,и ми помагаше, но аз не успявах много ми  бее трудно,и изведнуъж стигнахме по пясъка(като  се движихме към сушата) пред една стена, изкачихме я заедно, той пак мипомагаше,а аз нямах никакви сили. и изведнъж се оказах в тях, и виждах не на място големи бе;ли стълби по който той искаше да се кача с него,но аз излезнах от къшата и какво качих се на автобус и видях един приятел.той ме помоли да му гледам питона(не е тоа което си мислите а истинска змия ;) ) и аз я взех.. и след това сигмах до нас носейки питона в чантата,а пясъка от плажа ми обиваше.Легнах да спя в моевто леглол но ме беше страх много от питона, и не можех да заспя, и тойава пак се появи приятея ми, и аз се успокойих заспах... и се събудих..
мн странен сън и го тъълкувам мнгоо лошо, нз много се надявам това да не значи нещо лошо.. кажете Вие моля Ви! :)
Най-вероятно връзката ти е застрашена от клевети на близки за теб приятели.Направи си равносметка кой да допущаш близо до теб,заплахата е от момиче ,което е близо до приятеля в съня ти.

*

more...
« Отговор #2 -: Декември 28, 2006, 06:17:40 am »
Странно, момиче?Той не е хетеро... :?  

more...
« Отговор #3 -: Декември 28, 2006, 11:57:07 am »
Цитат
Странно, момиче?Той не е хетеро... :?
Змиите,носят женски образ при тълкуване,а водата е заплаха,стъпалата са препятствия,допущането на змията е ,че се повлияваш от интригата.

Половата принадлежност в случая е без значение ;)  :D  

*

Lillie

• 30532
more...
« Отговор #4 -: Декември 28, 2006, 12:00:14 pm »
"L’âme n’a pas de sexe"  ("душата няма пол"),
нали така казват   :D  :rolleyes:  :D
« Последна редакция: Декември 28, 2006, 12:03:29 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

more...
« Отговор #5 -: Декември 28, 2006, 03:12:44 pm »
При мен поне змиите задължително са свързани с последващи ядове /"яд" не означаваше ли отрова ? /, често пъти с "женски" източник.
В конкретния сън половата ориентация на "приятеля" наистина е без значение /може да се касае за "отхвърлена" по разбираеми причини жена, която да иска да си отмъсти  :ph34r:
Що се отнася до това дали душата има пол...Както се казва, всеки е чувал за нея, никой не я виждал  B)  

*

Lillie

• 30532
more...
« Отговор #6 -: Декември 28, 2006, 05:47:33 pm »
Цитат
Що се отнася до това дали душата има пол...Както се казва, всеки е чувал за нея, никой не я виждал  B)
"И що е то душа? Никой не я е видял/докоснал/пипнал..." - така ли би казал един типичен Телец?  :D  :rolleyes:  :D

Абе учените уж се опитват да я 'претеглят', за да докажат, че тази "субстанция" наистина съществува, друг е въпросът какви теглилки и мерилки са най-подходящи при подобен вид експерименти... и дали изобщо съществуването й може да бъде *научно* доказано?  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

more...
« Отговор #7 -: Декември 28, 2006, 05:59:25 pm »
E тука вече ти ме "ковна" - типичния Телец - на местопрестъплението  :ph34r:  

*

Lillie

• 30532
more...
« Отговор #8 -: Декември 28, 2006, 06:05:57 pm »
Цитат
E тука вече ти ме "ковна" - типичния Телец - на местопрестъплението  :ph34r:
Пак сте тук, г-н "анонимоус"  :D  :P  :D

Да, затова акцентирах така върху думичката "типичен", защото има и не толкова типични представители на даден слънчев знак  ;) все едно да вземеш да сложиш всички овенски Слънца под общ знаменател като кажеш, че всички са много директни и "с рогата напред" или "първо казват/правят нещо, после мислят"  :P  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Аstroholic

more...
« Отговор #9 -: Декември 28, 2006, 06:25:41 pm »
Е, може и да има, ама аз съм от "типичните"  :D
Чуй сега една бойна песничка, с която искам да поздравя всички мои любими Овнички  :)

http://youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&mode=related&search=

*

Lillie

• 30532
more...
« Отговор #10 -: Декември 28, 2006, 06:48:51 pm »
Благодаря. Ще мога да чуя песничката утре  :huh:

И ти ли искаш да ми травмираш нептуновия Марс с тоя клип?  :rolleyes: то не бяха картинките на Док с мъжки марсови архетипи, то не беше гостът "Кариес" днес със зъбната си снимка... аууу, "водата" в хороскопа ми  направо е потресена от гледките  :blink:  :o

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

more...
« Отговор #11 -: Декември 28, 2006, 07:14:24 pm »
:o  Такъв ефект ли предизвика клипчето при теб ?  :o
На мен песничката ми навява най-романтични настроения  :rolleyes:
Sorry  <_<  

*

Valda

• *
  • 377
more...
« Отговор #12 -: Декември 28, 2006, 07:18:30 pm »
Цитат
Благодаря. Ще мога да чуя песничката утре  :huh:

И ти ли искаш да ми травмираш нептуновия Марс с тоя клип?  :rolleyes: то не бяха картинките на Док с мъжки марсови архетипи, то не беше гостът "Кариес" днес със зъбната си снимка... аууу, "водата" в хороскопа ми  направо е потресена от гледките  :blink:  :o
Страхотно парче, нищо травмиращо няма.Една "типична" петодомна Венера в Овен-доста женствена хлапачка,в едната ръка бебе, в другата автомат, кубинки с ефирна рокля, и горда ,много горда. А и ударните в съчетание с китарата са просто върха :rolleyes:  

*

Valda

• *
  • 377
more...
« Отговор #13 -: Декември 28, 2006, 07:20:17 pm »
Цитат
:o  Такъв ефект ли предизвика клипчето при теб ?  :o
На мен песничката ми навява най-романтични настроения  :rolleyes:
Sorry  <_<
Е в пети е, признай си !!! :ph34r:  :D  

*

Astroholic

more...
« Отговор #14 -: Декември 28, 2006, 07:26:40 pm »
Of course, baby  :P  

*

more...
« Отговор #15 -: Декември 28, 2006, 07:29:23 pm »
мерси за съветите! :) весели празници на всичкииии!!!! усмихвайте се и не давайте на змийте и водите ио стъпалата да наделеят.. ;)

*

Valda

• *
  • 377
more...
« Отговор #16 -: Декември 28, 2006, 07:40:59 pm »
Цитат
Of course, baby  :P
Еееее, много хазартна- и в пети и в квадратче с Юпитер, голяма авантюристка тази госпожица :P И много романтична- и в пети и управителят и в съвпад със Слънце :rolleyes:  

*

Astroholic

more...
« Отговор #17 -: Декември 28, 2006, 07:49:01 pm »
:rolleyes:  That's what she is, darling  :rolleyes:
Този път вече наистина лека нощ и много, ама много романтични сънища  :rolleyes:  :)  

*

Lillie

• 30532
more...
« Отговор #18 -: Декември 29, 2006, 12:24:31 pm »
Цитат

Чуй сега една бойна песничка, с която искам да поздравя всички мои любими Овнички  :)

http://youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8&mode=related&search=
Бива си я песничката, снощи за клипа ти казах, че не ми импонира...  B)  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
more...
« Отговор #19 -: Декември 29, 2006, 12:25:45 pm »
Цитат
:rolleyes:  That's what she is, darling  :rolleyes:
Този път вече наистина лека нощ и много, ама много романтични сънища  :rolleyes:  :)
Да ти имах романтиката :D : Намирам се на края на някакво село на шосе с прясно положена маркировка.От двете ми страни има двуетажни къщи с каменни огради, като на къщите в стария Пловдив, но са нови, нарочно са построени в старинен стил. Нападат ни немци, а аз/в лека лятна униформа/ и още двама войници /мисля,че сме американци/в пълно бойно снаряжение ще отбраняваме селото. Пътят е прав и се губи чак до хоризонта. От двете страни има голо поле с прашен селски път, по  който идват един немски танк и една по-лека бойна машина- нещо като лек автомобил, но има някакво оръжие -базука или панцер :blink:  :unsure:  :unsure:
Умирам от страх, немците стрелят и с картечница и раняват единия от войниците, а другият го завлича в една от къщите и се опитва да спре струящия фонтан от кръв. Трябва да отбранявам пътя сама.Успявам да унищожа танка с един изстрел на панцер точно от средата на пътя. Тогава от приближаващата кола започват да ме обстрелват с нещо, което според скромните ми военни познания е базука.Слага се на рамо и се стреля :huh:  :D
Обаче ме обстрелват от далече и докато снарядът пристигне до мен се трансформира във въртящ се искрящ фоерверк :rolleyes: И изведнъж ми става весело и много смешно защото започвам да отбивам тези пиратки в страни с ракета за тенис.Бях доста лека, имах усещането ,че гравитацията ,но само за мен е по-малка, а времето ,пак само за мен тече така ,че успявах да се движа по-бързо от всички наоколо.

После се събудих и когато заспах отново сънувах нещо, мисля,че посланието е много важно :unsure:  :unsure:  :unsure: