Здравейте, чух и четох много хубави неща за Форума Ви! Честита Коледа също, и весело изкарване на новогодишните празници, и др. весели събития който предстоят!
Имах сън... много стрнен,моля ви ако можете го разтълкувайте!
бах на плажа,беше тъмно с приятеля ми,който много обичам,нз много емоционална връзка имаме, та с него бяхме на плажа и морето идваше към нас, все едно ни заливаше, ние бягахме от него, но краката ни пропадаха в пясъка който беше се намокрил малко от идващата вода.Той беше все до мен,и ми помагаше, но аз не успявах много ми бее трудно,и изведнуъж стигнахме по пясъка(като се движихме към сушата) пред една стена, изкачихме я заедно, той пак мипомагаше,а аз нямах никакви сили. и изведнъж се оказах в тях, и виждах не на място големи бе;ли стълби по който той искаше да се кача с него,но аз излезнах от къшата и какво качих се на автобус и видях един приятел.той ме помоли да му гледам питона(не е тоа което си мислите а истинска змия

) и аз я взех.. и след това сигмах до нас носейки питона в чантата,а пясъка от плажа ми обиваше.Легнах да спя в моевто леглол но ме беше страх много от питона, и не можех да заспя, и тойава пак се появи приятея ми, и аз се успокойих заспах... и се събудих..
мн странен сън и го тъълкувам мнгоо лошо, нз много се надявам това да не значи нещо лошо.. кажете Вие моля Ви!