Здравей Гост

УСЛОВИЯ ЗА БРАК

• 90 Отговора
  • 18808 Прегледи
*

ANI

• *
  • 135
    • http://
УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #40 -: Януари 02, 2007, 08:01:02 pm »
Луна в квадратура/опозиция Меркурий - "може да бъдете неразумен ,тъй като преценките ви са емиционално оцветени.Умен сте ,саркастичен и прекалено чувствителен.Много напрегнат и неспокоен ,вие трябва да се научите да отстъпвате и да контролирате вашето силно его"
Това с егото не ми е ясно от къде дойде ,ама е вярно при мен  :D
« Последна редакция: Януари 02, 2007, 08:01:57 pm от ANI »

*

Lillie

• 30532
УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #41 -: Януари 02, 2007, 08:23:35 pm »
Цитат
Това с егото не ми е ясно от къде дойде, ама е вярно при мен  :D
Идва "от сърцето" на Лъва  :D  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #42 -: Януари 20, 2007, 04:07:50 pm »
Тъй като темата е за брака искам да попитам за нещо за което съм срещала противоположни мнения.Напр. когато живееш с човек без да подписваш аджеба за брак ли се брои или спада към любовния живот ,демек към 5 дом.Преди брака си живях няколко години с друг човек.Разделихме се.Сега съм омъжена с подпис и се чудя как да разглеждам връзките си.Темата ми е доста болна,защото по всички критерии ще съм от тези с повече от 1 брак.Слънце,Мерка и Сатурн са ми в Близнаци.ДС в Риби а Нептун в Стрелец в Квинконк с Венера.,която пък от своястрана учавства в тао квадрат.То този брак все още го задържа Луничката ми.Искам да знам и евентуален следващ брак в кой дом да го гледам 9 или11.Като се има и предвид Че транзитния Уран ми застава на ДС точно на рождения ми ден,явно ще имам промени в тази област.Много ми се иска да има с кой да обсъдя тази тема и да намеря отговорите които търся.Давам и данните си ако ще послужат.
9 Юни 1972г. гр София 12.15ч  :(  
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #43 -: Януари 20, 2007, 04:49:49 pm »
Благодаря ти Лили.Значи да си гледам брака по9 дом.Сатурн ми е там в съвпад с моето Слънце.Според теб има ли влияние в това ,че съм се омъжила за човек роден на моята рождена дата/но друга година/?

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #44 -: Януари 20, 2007, 05:25:52 pm »
Цитат
Тъй като темата е за брака искам да попитам за нещо за което съм срещала противоположни мнения.Напр. когато живееш с човек без да подписваш аджеба за брак ли се брои или спада към любовния живот ,демек към 5 дом.Преди брака си живях няколко години с друг човек.Разделихме се.Сега съм омъжена с подпис и се чудя как да разглеждам връзките си.Темата ми е доста болна,защото по всички критерии ще съм от тези с повече от 1 брак.Слънце,Мерка и Сатурн са ми в Близнаци.ДС в Риби а Нептун в Стрелец в Квинконк с Венера.,която пък от своястрана учавства в тао квадрат.То този брак все още го задържа Луничката ми.Искам да знам и евентуален следващ брак в кой дом да го гледам 9 или11.Като се има и предвид Че транзитния Уран ми застава на ДС точно на рождения ми ден,явно ще имам промени в тази област.Много ми се иска да има с кой да обсъдя тази тема и да намеря отговорите които търся.Давам и данните си ако ще послужат.
9 Юни 1972г. гр София 12.15ч  :(
Абе слънчице,що ти требе да гледаш за друг мъж,като вече си имаш един.Бръкнала си в торбата с късметите,а ако се разведеш обещавам да ти гледам на бобец за ново късметче ;)  :P  :D

Шегувам се,да не вземеш да ми се разсърдиш :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #45 -: Януари 20, 2007, 05:27:05 pm »
Дайте и на мен една такава торба... с късмети де  :P  :rolleyes:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #46 -: Януари 20, 2007, 05:31:57 pm »
Цитат
Дайте и на мен една такава торба... с късмети де  :P  :rolleyes:  :lol:
Нямаш нужда ;) ,щото аз пък си изтеглих тебе.....и сега щеш не щеш ша ставаш пловдивчанка :P  :P  :lol:

САМО НЯКОЙ ДА И ПОДАДЕ ТОРБА :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:  :angry: ша го стрелям с гаубицата на баба

*

Lillie

• 30532
УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #47 -: Януари 20, 2007, 06:36:48 pm »
Цитат
Сатурн ми е там в съвпад с моето Слънце. Според теб има ли влияние в това, че съм се омъжила за човек роден на моята рождена дата /но друга година/?
Имаш предвид синастричния ви съвпад Слънце-Сатурн?

Виж, Сатурн го отчитам в съвпад със Слънце на МЦ, нищо че идва откъм 9 дом. И смея да твърдя, че това е една от ключовите планети в хороскопа ти, която донякъде "тушира" влиянието на променливия кръст. Но само донякъде.

Искаш да кажеш, че според теб Луната те задържа в този брак? Хмм, на мен пък ми се струва, че знакът на Венера и Марс, както и съвпадът на Слънцето със Сатурн и позицията на Юпитер (съуправител на Дсц) оказват влияние в този смисъл.
Луна в 7 дом (макар и не много далеч от купсидата на 8-ми) е ориентирана към връзките, да, но само дотолкова, доколкото знакът и аспектите й го позволяват. Не забравяй все пак, че това е една вироглава овенска Луна, 'разкъсвана' между Плутон и Уран, което евентуално може да я прави и не особено "лек" партньор за съвместно съжителство, нито пък склонна към компромиси в отношенията си. Казвам ти го с най-добри чувства и намерения  :)
Освен това тази Луна в края на 7-ми дом е и фокус на тао-квадрат с Венера и Юпитер, а ако разширим орбисите получаваме и голям кръст.
За връзката Луна-Венера мисля, че много се изписа и в този форум, и в подобните му. Въздействието на Юпитер понякога може да бъде и като на планета на "големите очаквания" - тук визирам връзката му с Луната и Венера в радикса ти.
Вероятно статусът и общественото мнение са важни за теб, макар че от друга страна на Луна в Овен, ако се разглежда изолирано, не би й пукало особено... Също така ми се струва, че не искаш да бъдеш зависима във връзките си, можеш да бъдеш и доста целенасочена, имаш нужда от стабилен, зрял и същевременно малко непредсказуем и нестандартен партньор, който да бъде предизвикателство (и опора) за теб.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #48 -: Януари 21, 2007, 09:10:32 pm »
Луната ми е в Телец в 20 градус в 9 дом.Поне досега всяка една програма ми я изкарва там и ми отговаря.Общо взето абсолютно нищо овнешко не намирам у себе си.Да ти кажа честно чувствам липса на огнената стихия а доста често ми е необходима

*

Lillie

• 30532
УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #49 -: Януари 21, 2007, 10:04:15 pm »
Оу, много се извинявам, за пръв път ми се случва да объркам датата  :blink: вместо 9ти съм посочила 6ти в програмата... и оттам нататък стана една голяма каша  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #50 -: Януари 22, 2007, 11:58:01 am »
Към ЗЪБОЛЕКАР
Относно бобчетата и късметчетата ще се опитам да не се обиждам,въпреки,че понякога съм докачлива,но смятам,че човек има право да търси своето щастие ,дори това да е цял живот.Когато стигнеш до там да се чудиш какво си намерил навремето в този човек може би ще ме разбереш.Казват ,че Бог има причина да събира двама души,че всеки се учи от другия и с всеки научен урок отиваш на по-високо духовно ниво.Но когато единя иска да се развива и търси отговори а другия не му позволява и това което го интересува е само собственото му его ,пропаста става доста голяма.
И така,та ако се разведа да не забравиш за обещанието си :rolleyes:
Искам сега да се върна към самата тема за условията за брак.Има ли условия по които да се разбере дали един брак ще е успешен?Напр. гледам освен 7 и 9 дом,защото ме интересува втора връзка.На куспидата на 9 е Телец а Венера е в 10д.и участва в тао квадрат с Плутон в 1д. и опозиция с Юпито.Може ли  Плутон да означава борба за надмощие във връзката.Или пък Сатурн да означава ограничения в областите на 9-10дом и по принцип някакви ограничения.И може ли да се съди по това какви аспекти има сигнификатора на брака какъв ще бъде той.?Имам в предвид ако сключва само лоши аспекти дали означава доста трудности и обратното ,ако сключва само хубави аспекти дали означава,че нещата ще протичат по-благоприятно ? :)  

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #51 -: Януари 22, 2007, 12:06:58 pm »
Цитат
Към ЗЪБОЛЕКАР
Относно бобчетата и късметчетата ще се опитам да не се обиждам,въпреки,че понякога съм докачлива,но смятам,че човек има право да търси своето щастие ,дори това да е цял живот.Когато стигнеш до там да се чудиш какво си намерил навремето в този човек може би ще ме разбереш.Казват ,че Бог има причина да събира двама души,че всеки се учи от другия и с всеки научен урок отиваш на по-високо духовно ниво.Но когато единя иска да се развива и търси отговори а другия не му позволява и това което го интересува е само собственото му его ,пропаста става доста голяма.
И така,та ако се разведа да не забравиш за обещанието си :rolleyes:
Искам сега да се върна към самата тема за условията за брак.Има ли условия по които да се разбере дали един брак ще е успешен?Напр. гледам освен 7 и 9 дом,защото ме интересува втора връзка.На куспидата на 9 е Телец а Венера е в 10д.и участва в тао квадрат с Плутон в 1д. и опозиция с Юпито.Може ли  Плутон да означава борба за надмощие във връзката.Или пък Сатурн да означава ограничения в областите на 9-10дом и по принцип някакви ограничения.И може ли да се съди по това какви аспекти има сигнификатора на брака какъв ще бъде той.?Имам в предвид ако сключва само лоши аспекти дали означава доста трудности и обратното ,ако сключва само хубави аспекти дали означава,че нещата ще протичат по-благоприятно ? :)
didi4,няма да забравя обещанието да ти хвърля едни бобчета :) ,но понякога имаме кармични уроци,които трябва да научим ,дори да не ни харесват.
Ще си призная,че не съм разглеждал картата ти, и още веднъж те моля да извиниш грубия хумор ,който проявих към теб.

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #52 -: Януари 22, 2007, 12:20:20 pm »
Всяка една ретроградна планета се отчита ,като връзка,която ще се прекъсне.  

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #53 -: Януари 22, 2007, 12:40:35 pm »
О.К. Извинен си :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #54 -: Януари 22, 2007, 08:51:53 pm »
Ей такъв ако ми се паднеее... от торбата с късметите  :huh:  :blink:  :o

:D  :ph34r:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #55 -: Януари 22, 2007, 09:05:59 pm »
Цитат
Ей такъв ако ми се паднеее... от торбата с късметите  :huh:  :blink:  :o
 :D  :ph34r:  :D
:angry:  :angry:  :angry: Ще ти кажа аз една торба с късмети на теб, КАЛПАЗАНКА

*

Lillie

• 30532
УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #56 -: Януари 22, 2007, 09:09:31 pm »
Цитат
Цитат
Ей такъв ако ми се паднеее... от торбата с късметите  :huh:  :blink:  :o
 :D  :ph34r:  :D
:angry:  :angry:  :angry: Ще ти кажа аз една торба с късмети на теб, КАЛПАЗАНКА
Ама те заваляха като от рога на изобилието и все юпитерови... и нептуново-имагинерни  :lol:  :P  :lol:  
« Последна редакция: Януари 22, 2007, 09:09:58 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #57 -: Януари 22, 2007, 09:14:18 pm »
Абе, аз си знам торбата на баба,с която е откраднала навремето дядо

*

Lillie

• 30532
УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #58 -: Януари 22, 2007, 09:36:07 pm »
Давай торбатааааааааааааааааааа!

П.С. Но внимавай какво си пожелаваш - не се знае какво ще изскочи оттам  :lol:  :D  :lol:

« Последна редакция: Януари 22, 2007, 09:39:53 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

УСЛОВИЯ ЗА БРАК
« Отговор #59 -: Януари 22, 2007, 09:43:48 pm »
Знаех си ,че ще се съгласиш най -накрая,но като дойда да не се отметнеш,че виж колко свидетели имам :P