Здравей Гост

Аура

• 5 Отговора
  • 3140 Прегледи
Аура
« -: Януари 04, 2007, 06:56:36 pm »
Имам 1 въпросче : Някой от вас виждал ли е аурата на друг човек? На мен ми се случи да видя аурите на двама души  в рамките на 30 минути. :unsure:  :)  
"Сърцето има доводи, които разумът не познава"  Паскал

*

Kali

• **
  • 1411
Аура
« Отговор #1 -: Януари 04, 2007, 07:33:55 pm »
На мен ми се случи през лятото, миналата година. Няколко пъти успях да отида на йога. Упражненията завършваха с може би медитация или съсредоточаване, незнам. Трябваше да наблюдаваме известно време пламъка на свещ с полузатворени очи и после да го визуализираме. И... докато се взирах в пламъка забелязах с периферното си зрение светлината около една жена :blink: . Естествено аз се изненанах, насочих вниманието си и .......всичко изчезна :( . Опитах се да го повторя, гледах я с полузатворени после с много отворени очи, но без успех. След 1-2 седмица със същата жена стояхме около една и съща свещ и пак я видях за кратко.  :)
  А при теб как беше?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

Аура
« Отговор #2 -: Януари 04, 2007, 07:47:59 pm »
Цитат
А при теб как беше?
 :P От лятото много се интерсувам от енергиините центрове- чакри, попаднаха ми един учебник в който беше отделено малко внимание на аурата и чакрите, как се активизират и т.н. Много бях любопитна наистина да видя аурата на даден човек и се случи на 31 декември сутринта. Беше още тъмно и майка ми излезе на терасата,но не светна лампата.Нещо инстиктивно ме накара да се обърна и видях аурата й също както бе описана в учебника.След малко се повтори същото нещо и с баща ми. Страшно много се зарадвах чесно казано. :D  

Аура
« Отговор #3 -: Февруари 11, 2007, 04:14:50 pm »
a kak znae6 4e tva e aura
By Titi

Аура
« Отговор #4 -: Февруари 11, 2007, 04:16:28 pm »
i az iskam da vida na nqkoi aurata no nz kak stava!pls kajete kak moga da q vida i kak to4no izglejda aurata????mn mi e ineresno :rolleyes:  
By Titi

Аура
« Отговор #5 -: Февруари 15, 2007, 01:05:33 pm »
Цитат
i az iskam da vida na nqkoi aurata no nz kak stava!pls kajete kak moga da q vida i kak to4no izglejda aurata????mn mi e ineresno :rolleyes:
 :o За да видиш аурата на даден човек пъвро сърцето ти тряба да е напълно чисто, да няма никаква злоба в него.Да се почувстваш пречистена. Не случайно при мен се случи по време на празниците.
Можеш да видиш аурата на даден човек когато си готова за това. Не можеш да си го поръчаш. :rolleyes: