Здравей Гост

моля за съвет

• 43 Отговора
  • 8245 Прегледи
моля за съвет
« Отговор #40 -: Февруари 07, 2007, 09:38:35 pm »
и аз съм за,не триябва да се предоверяваме.с някого може да ни свързва нещо "космическо",което да не можем да си обясним :P  
Слънце: Стрелец  Асцендент: Везни  Луна:Телец

моля за съвет
« Отговор #41 -: Февруари 08, 2007, 06:16:44 am »
Цитат
и аз съм за,не триябва да се предоверяваме.с някого може да ни свързва нещо "космическо",което да не можем да си обясним :P
Аз съм още по краен.
Приел съм че нищо на този свят не е от мен и не е мой дял.
Тези които имат претенции че с действията си променят нещо извън тях, нека си действат. То също не е от тях.
Аз съм приел че човек не е единствения извършител на действията си, няма как да бързам вече.

А за невъзможността да си обясним нещо аз казвам че винаги ще се намери мисъл , която никога няма да влезе в моята глава. :)  
Пътят на звездите води към никъде. Важното е да не сбъркаш посоката.

моля за съвет
« Отговор #42 -: Февруари 13, 2007, 03:36:11 pm »
ПЪТник какво искаш да кажеш,че всичко,което вършим е предопределено,всичко,което ни се случва не е случайно или с други думи всичко е предварително писано?? :huh:  
Слънце: Стрелец  Асцендент: Везни  Луна:Телец

*

Lillie

• 30532
моля за съвет
« Отговор #43 -: Февруари 13, 2007, 03:58:40 pm »
Нищо не е случайно. Така, както и няма "случайни" хора в определени моменти от живота ни.
Всичко , което е било и което ще бъде, е писано... и всичко, което правим, мислим, искаме, чувстваме, казваме или не казваме, също някъде се записва, в астралните летописи...
 :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.