Здравей Гост

Релокация и астрокартография

• 45 Отговора
  • 10831 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Релокация и астрокартография
« Отговор #40 -: Декември 04, 2010, 11:53:05 pm »
Синухе, ти защо го даваш ретроградно (подписа) ?  ;D

:rolf: :rolf: Купидона е закъсал някъде по трасето.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #41 -: Декември 04, 2010, 11:54:03 pm »
Старата любов ръжда не хваща.  :P

*

holanda

« Отговор #42 -: Декември 05, 2010, 12:08:07 am »
 Не ти познавам рождения хороскоп, но тази не е кой знае колко добра, като изключиш добрите професионални и финансови възможности. Щом това е най-важно....стой там.  :-\

е,аз не съм тук да въртя любови  ;) ,затова разчитам,че с тази карта ще изразя неизразявания потенциал в родното ми място

наталната карта е същата,с единствената разлика,че планетите бяха в 3,9 и 12 дом.
Асц си беше съ6тия,всичко беше същото,само нямах знаtsи,включени в домове..,сега забелязвам,че Стрелец и Близнаци са такива след релокацията.

мисля си,че с тази подчертана кардиналност тук бих могла да направя промените и да реализирам идеи,които в бг не мога.
Па като свър6а,ще се върна да се омъja  :rolf:

и все пак kакво се променя от минаването на Уран от 3 дом -на IC ?

по Плутона мисля,че имам възможност за финансови постъпления или по-точно,тъи като наталния Плутон е на К2 дом,а сега си влиза там-ще се науча да боравя правилно и отговорно с пари,да ги разпределям по пачки из сейфовете  ;D..вече започнах да се разлигавям предколедно,но всъщност така си ги тълкувам аз нещата  :-\

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #43 -: Декември 05, 2010, 12:33:06 am »
edna karta s relokazia sa 30 godini w Linz, awstria.
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 12:37:22 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Нова

• 3491
Re: Релокация и астрокартография
« Отговор #44 -: Юли 12, 2013, 10:33:07 am »
Сега, изтупа тука Раху темата, та да се посмее човек с Кореята на козела обаче аз друго си мисля.
Значи става въпрос главно за смяна на държави, часова разлика и пр.
Какво смятате, че става с преместване на по-малки разстояния? Естествено нямаме такова преобръщане на картата с главата надолу, както е с посочените примери, но все пак промяната е налична.
Ето например аз като съм родена в Михайловградско по Божие провидение, но от 6-месечна възраст съм си по морето като Роден край. За мен тук е родното място. Така го възприемам. Та между черноморието и Монтана си има разлика и астрокома си го отчита, има си едни десетина минути реално време на движение на светлината за посочената дистанция. Пък и то там си го брой спорна зона - влашко ))) И без това няколко планети са ми близо до куспиди, с такава мини релокация те директно си лягат на къ-тата.
Какво ме притеснява? Притеснява ме това, че дебилизирания ми мерк влиза в 12. А той не ми подхожда )))
Плюс това що се отнася до събития около асцендента ми считам, че с по-голяма степен на действие се случват такива около градуса на михайловградското... Затова и самичка, откакто съм във форума, си ректификирах ас-то с 6 мин още по-напред...

*

Lillie

• 30532
Re: Релокация и астрокартография
« Отговор #45 -: Юли 12, 2013, 10:38:43 am »
При древните е нямало лятно и зимно часово време, вероятно и сезоните не са били така рязко изразени. Разбира се, сезоните зависят от географската територия, аз имах предвид ширините, където се заражда Астрологията.  :blink:

А часовите корекции лято/зима с цел да се пестят енергийни ресурси са нововъведение на нашето време.

Обаче си представям как пише в някой античен манускрипт: "Владетелят се роди, когато изкукурига първият петел в царския курник и Юпитер за пръв път се показа на хоризонта". И ако това е акадска плочка с изображенея и клинописи, ще има да се чудим що за птица-феникс е това. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.