Здравей Гост

ЧРД!

• 2958 Отговора
  • 617148 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:ЧРД!
« Отговор #2000 -: Март 07, 2011, 01:28:42 am »
НТЦ, Оргазмът сме го яли... ;D. Ся, имаше сладкиш с мнооооо коняк и тирамису, ама по орджинъл рецепта- с маскарпонето му и с бейлисчето вътре...Не можах да си намеря апарата, за да снимам :41:...винце за душата, рИкийка-10 годишна, рИкийка 20 годишна, виски, прилежащите им салати към тях...хорца...т.е.аз друсах хората ;D ;D ;D, а другите мааааха мезета ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Vision

• 3523
« Отговор #2001 -: Март 07, 2011, 01:41:23 am »
НТЦ, Оргазмът сме го яли... ;D. Ся, имаше сладкиш с мнооооо коняк и тирамису, ама по орджинъл рецепта- с маскарпонето му и с бейлисчето вътре...Не можах да си намеря апарата, за да снимам :41:...винце за душата, рИкийка-10 годишна, рИкийка 20 годишна, виски, прилежащите им салати към тях...хорца...т.е.аз друсах хората ;D ;D ;D, а другите мааааха мезета ;D

другите две рибки от компанията кога сте?? :blink:

вчера и в къщи имаше гости, един рибок 74-та год, на когото сме кръстници /баща ми му е кръстник/, неговите племенници, 88-а и 90-та година, съответно момче- овен и момиче- дева..до 2 часа..по някое време стана въпрос за астрология и им казах някои основни неща по наталните им карти, така се впечатлиха, едни големи очи ококориха.. ;D много са сладки децата и мисля, че това им е от плутона в скорпион.. ;)
обаче днес е тежко след толкова празници тия дни..4 почивни дни минаха като миг от вечността, от който остана само неопределена тежест в областта на черния дроб, но както се казва в такива случаи- да сложим на дроба и да не мислим за гроба.. ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2002 -: Март 07, 2011, 01:45:31 am »
на 11 и 13-)))...оооо,имаме рибки на 8,10 и 12...смятай кво ще стане с черния дроП ;D ;D ;D ;D.Ам,хайде, идвай,де
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Vision

• 3523
« Отговор #2003 -: Март 07, 2011, 01:59:05 am »
на 11 и 13-)))...оооо,имаме рибки на 8,10 и 12...смятай кво ще стане с черния дроП ;D ;D ;D ;D.Ам,хайде, идвай,де

малии, 5 поредни силни дни!!... :-[ чудя се да ви завиждам ли, да ви жаля ли.. ;D
ама как да дойда, като съм на работа от утре..само от тук ще ви изпращам виртуални наздравици и пожелания.. :49:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2004 -: Март 07, 2011, 02:10:53 am »
Бе, мани я работата,сега...вземи си болничен-)))

« Отговор #2005 -: Март 09, 2011, 02:41:16 am »
Честит празник на патерица,Вещичке!Бъди все така жизнена и пълна с енергия!Пожелавам ти много здраве и късмет!
Докато дишаш...надявай се!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2006 -: Март 09, 2011, 02:56:49 am »
Вещичке, честит рожден мила.
Съжалявам, ма почнах работа пък и станах гражданин на фейсбук, та все по-малко време имам да надниквам тук.
Специален поздрав за теб

http://www.youtube.com/watch?v=Lq6XQURG_MM

*

abroad

• 2187
« Отговор #2007 -: Март 09, 2011, 02:59:57 am »
kaily, а с теб какво става, освен работата, дето толкова те е обсебила :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #2008 -: Март 10, 2011, 04:15:54 am »
Работя интересна работа, обаче босът ме товари неимоверно и не издържам вече, сигурно върша работата на трима, а заплащането мизерно.Ще получа някой удар от напрежение, вечер съм като пребита. А парите стигат за хлеб и саламец  и за нищо друго. Живея, за да работя, за да живуркам. Е това е.
Иначе съм виртуално влюбена  ;D
Което колкото и да е смешно, е хубаво, щото в последните години не можах и да се влюбя. Така че сега поне съм на седмото небе и гледам да не бързам заникъде, щото след толкова суша се научих, че хубавите емоции са винаги добре дошли. А ич?

*

abroad

• 2187
« Отговор #2009 -: Март 10, 2011, 04:25:55 am »
Което колкото и да е смешно, е хубаво, щото в последните години не можах и да се влюбя. Така че сега поне съм на седмото небе и гледам да не бързам заникъде, щото след толкова суша се научих, че хубавите емоции са винаги добре дошли. А ич?

хич не ми е смешно ;D
нещо като прераждане, много се радвам за теб, като да си мисля за себе си ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2010 -: Март 10, 2011, 04:56:46 am »
Кайли, да са ти честити и новата работа, и влюбването.  :blink:
Пролет пукнаааа...
А попа го заряза? Нема да те правим попадия у тоя живот начи.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2011 -: Март 10, 2011, 01:37:14 pm »
Леле,Кайли

Козирог- виртуално влюбен,  :oкакво не прави сивото ежедневие, :P всевъзможни бягства от реалността :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #2012 -: Март 10, 2011, 01:59:33 pm »

ако не се изплашиш в последната минута, има голяма вероятност виртуалното да стане реално.. :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #2013 -: Март 10, 2011, 09:51:36 pm »
Вижън, златни ти уста, момиче!
 :-[

Стреличке, откак се появи интернет, аз се първом виртуално се влюбвам, изобщо не мязам на козирог, виж ми там Нептун из 12 скорпион, знам ли от какво е, ма аз вирея във виртуала много по-добре от т.н. реал....то всъщност като се има предвид, че тънките светове са реални, а видимият-нереален, та всичко си идва на мястото...

*

Uran

• 6041
« Отговор #2014 -: Март 10, 2011, 10:47:06 pm »
Позитивни и удовлетворителни емоции във виртуала, а защо не и в реала (ако го искаш)! :blink:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2015 -: Март 10, 2011, 11:29:24 pm »
Вижън, златни ти уста, момиче!
 :-[

Стреличке, откак се появи интернет, аз се първом виртуално се влюбвам, изобщо не мязам на козирог, виж ми там Нептун из 12 скорпион, знам ли от какво е, ма аз вирея във виртуала много по-добре от т.н. реал....то всъщност като се има предвид, че тънките светове са реални, а видимият-нереален, та всичко си идва на мястото...

Как да мязаш на Козирог,като прогресивното ти Слънце е или във Водолей или В Риби,а с транзитната рецепция на Нептун и Уран то се оказва все тая почти  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #2016 -: Март 11, 2011, 03:25:58 am »
Ти ме уби, Синухе.
То сега излиза, че никой не си е зодията, щото слънцето му така и така забегва в съседната.

« Отговор #2017 -: Март 11, 2011, 04:47:21 am »
откак прогр. Слънце ми улезна в Козирог и ме изгърбиха от отговорности,последно време съм и глава на семейството,осигуряващ препитанието, всяка сутрин като отворя очи и проверявам дали не ми е пораснала брада,като на коза и мустачки, ма ще ги заформя като на Хитлер и ще се видят у зор домашните  :angry:
на 27 градус съм,още малко,време не остана :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #2018 -: Март 11, 2011, 06:03:30 am »
Ти ме уби, Синухе.
То сега излиза, че никой не си е зодията, щото слънцето му така и така забегва в съседната.

Честито, Кайли! Майтап няма...не че не си си зодията, но прибавяш и някои нови характеридтики към "желания" мъж, символизиран от Слънцето. Моето прогресира в Овен и се влюбих в Овен. Ич не бях поглеждала Овни.  :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #2019 -: Март 11, 2011, 06:08:25 am »
Моето прогресивно Слънце влезе в Стрелец преди 2 години. Ще взема да стана едно хипи.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.