Здравей Гост

Айде бе!

• 118 Отговора
  • 18618 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #100 -: Май 01, 2007, 04:56:10 pm »
Цитат
Цитат
ако има как да наблюдава изгревите и залезите
Добре, какви аспекти има в картата си човек, който се наслаждава на залезите в собствена къща на брега на морето?
Или какви аспекти няма?
Има от всичко по нещо  :P
А сега шегата настрана. За да разберем какво има и какво няма, най-добре ще е, предполагам, да анализираме неколцина карти на преуспели *според общоприетите разбирания* хора. Току виж ще ни осени някоя формулка на богатството и успеха. Говоря сериозно B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Айде бе!
« Отговор #101 -: Май 01, 2007, 05:11:04 pm »
Най-после нещо по същество и конкретно.
Ми давай де.  <_<  

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #102 -: Май 01, 2007, 05:25:37 pm »
А сега по същество  :D
Формула на богатството

*предоставено от chir във форума на all.bg
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #103 -: Май 01, 2007, 06:21:12 pm »
Поне за себе си вече разбрах защо нищо не получавам даром, ако се направи връзка с написаното в горелинкнатата статийка за показателите за финансов успех в хороскопа  :huh: ама какво да се прави - дал Бог едно, взел друго  :lol: неаспектиран /мажорно/ управител на 2-ри дом във венерин знак и дом, "интересна" позиция на Нептун, нехармоничен ъгъл между светилата, ранена Луна във финансов дом, нехармоничен ъгъл Луна-Венера и, за капак, Плутон, включен в тао, в дома на авантата и подкрепата от покровители /11-ти/... пу, да му се не види, защо се родих с такъв хороскоп  :(

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #104 -: Май 01, 2007, 06:21:21 pm »
Мерси, Лили

:rolleyes:

Ама какви са тия + и - връзки по втори-осми, как плюс и минус?

Е аз пък поне съм фрашкана с втори и осми и владетелят на втори (връх в стрелец) си е във втори.
И бог дал опозиции.
И имам аспекта на Бил Гейтс-Марс-Плутон.
И луна в хармоничен със Сатурн.
И после квоооо?  :blink:  
« Последна редакция: Май 01, 2007, 06:30:38 pm от kaily »

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #105 -: Май 01, 2007, 06:25:37 pm »
Статията наистина ми се стори много интересна и полезна, каквато и да съм скептична по принцип спрямо всичко написано на тема астрология из необятната руска виртуална шир  :o
За връзките "+" и "-" предполагам, че са аналог на тъй наречените плавни /хармонични/ и твърди /дисхармонични/ аспекти между сигнификаторите и владетелите на домовете.
 :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #106 -: Май 01, 2007, 06:32:02 pm »
Щото го поправих, ма сега пак го пиша

Е аз пък поне съм фрашкана с втори и осми и владетелят на втори (връх в стрелец) си е във втори.
И бог дал опозиции.
И имам аспекта на Бил Гейтс-Марс-Плутон.
И луна в хармоничен със Сатурн.
И после квоооо? blink.gif

Ама то принципно между втори и осми дом няма как да има хармонични аспекти бе.  :unsure:  

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #107 -: Май 01, 2007, 06:46:09 pm »
Цитат
Ама то принципно между втори и осми дом няма как да има хармонични аспекти бе.  :unsure:
Може да има хармоничен аспект между управителите им, а и между класическите сигнификатори на Телец-Скорпион също.

Но особен афинитет към парите и финансовата сигурност /и автономност/ има като че ли при силно подчертана връзка Венера-Сатурн.
В един немски сайт четох за твърдите аспекти между Венера и Сатурн, особено що се отнася до квадрата, че са свързани с хронично усещане на недостиг, липса, което обаче е нито "зле", нито "добре". Зависи от начина, по който възприемаме тази "липса" - от една страна това усещане може да бъде много ефикасен стимул за развитие, от друга страна може да предизвика чувство на загуба, разочарование, фрустрация, вечна неудовлетвореност...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #108 -: Май 01, 2007, 08:54:20 pm »
Цитат
Но особен афинитет към парите и финансовата сигурност /и автономност/ има като че ли при силно подчертана връзка Венера-Сатурн.

Я гледай ти, прочетох те, щех да пиша, че мойта Венера е неаспектирана, па ме домързя.

И чак сега вденах, помниш ли оная тема, де излагах факта, че всички важни хора в живота ми имат забъркана по някакъв начин Внера съвпад Сатурн.
хм хм хм
тц тц тц
И при това не става изобщо въпрос да са ми давали пари или нещо...

*

mak

• 30
    • http://
Айде бе!
« Отговор #109 -: Май 01, 2007, 09:50:15 pm »
Споделете повече за зодия Телец,рових във форума и доста прочетох но човек винаги може да научи нещо ново.Аз съм Телец 27.04....априлски рогат добитък :D  
Развалям черни магии,правя бели магии,черно-бели също а напоследък и с цветни магии се занимавам/техниката напредна много и вече работим на цветно/.

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #110 -: Май 01, 2007, 10:20:24 pm »
Цитат
Я гледай ти, прочетох те, щех да пиша, че мойта Венера е неаспектирана, па ме домързя.
И чак сега вденах, помниш ли оная тема, де излагах факта, че всички важни хора в живота ми имат забъркана по някакъв начин Внера съвпад Сатурн.
хм хм хм
тц тц тц
И при това не става изобщо въпрос да са ми давали пари или нещо...
Последното нещо, което бих очаквала от Венера-Сатурн, е да даде пари  :o благодаря, Кайличке, разсмя ме  :lol: виж, днес една такава Венера горчиво сподели колко пари е дала за телефонен разговор с любим човек, който така й липсва. Мисля, че коментарите са излишни...  
А за твоята неаспектирана Венерка - виж дали има аспекти с по-широки орбиси, дали съвпада с някой важен мидпойнт, да речем. И аз така все се тръшках с моя "неаспектиран" Юпитер, докато не установих, че е в точен съвпад с мидпойнта Луна/Венера - един от най-важните, особено в женска карта  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Айде бе!
« Отговор #111 -: Май 01, 2007, 10:21:28 pm »
Цитат
Споделете повече за зодия Телец,рових във форума и доста прочетох но човек винаги може да научи нещо ново.Аз съм Телец 27.04....априлски рогат добитък :D
Ха,ха ....това ме разсмя - Първо ще ни трябва и годината на раждане,второ и мястото,трето и часа ,но и тогава може пак да не се навием да кажем нещо конкретно  :P  :P  :P  :D  :D  :D  ;)  ;)  ;)  ;)  

*

mak

• 30
    • http://
Айде бе!
« Отговор #112 -: Май 01, 2007, 11:11:47 pm »
Цитат
Цитат
Ха,ха ....това ме разсмя - Първо ще ни трябва и годината на раждане,второ и мястото,трето и часа ,но и тогава може пак да не се навием да кажем нещо конкретно  :P  :P  :P  :D  :D  :D  ;)  ;)  ;)  ;)
Ха ,ха ама не е смешно Док.Да не мислиш,че е лесно да си рогато животно все гледаш как да минеш навсякъде ама ако може първо с рогата напред :D Родила съм се в Плевен,майка ми и баща ми са били командировка там и жената взела,че получила контракции в колата на път за София и ме родила малко след табелката на излизане от Плевен.Пролетно време 1979 год.ден Петък/може би/а час не знам но ми казаха,че било следобяд :D  :D  :D то като се роди такова рогато животно кой ще помни час като знаеш колко нерви ще ти скъса с ината си :lol:  :lol:  :lol:  
Развалям черни магии,правя бели магии,черно-бели също а напоследък и с цветни магии се занимавам/техниката напредна много и вече работим на цветно/.

Айде бе!
« Отговор #113 -: Май 01, 2007, 11:55:27 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Ха ,ха ама не е смешно Док.Да не мислиш,че е лесно да си рогато животно все гледаш как да минеш навсякъде ама ако може първо с рогата напред :D Родила съм се в Плевен,майка ми и баща ми са били командировка там и жената взела,че получила контракции в колата на път за София и ме родила малко след табелката на излизане от Плевен.Пролетно време 1979 год.ден Петък/може би/а час не знам но ми казаха,че било следобяд :D  :D  :D то като се роди такова рогато животно кой ще помни час като знаеш колко нерви ще ти скъса с ината си :lol:  :lol:  :lol:
А то сега вече нищо няма да кажем със сигурност ,щото тоя пусти час ни е много важен,а колкото до рогатите ....тука повечето сме такива ;)  :D  

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #114 -: Май 02, 2007, 08:15:49 pm »
Цитат
А за твоята неаспектирана Венерка - виж дали има аспекти с по-широки орбиси, дали съвпада с някой важен мидпойнт, да речем.
Изобщо не ща да гледам даже. Щото веднага ще изникне квадратурка с нептун и даже може опозиция с Уран. МерсЯ.

Обаче има точен съвпад с Веста.  :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #115 -: Май 02, 2007, 08:49:25 pm »
Веста/Хестия в древногръцката митология е пазителка на домашното огнище. Видя ли, а ти все говориш за уют, спокойствие и хармония в дома  :P но пък съвпадът с Венера е във Водолей, нали? А урановото разбиране за домашен уют и семейна идилия е малко по-различно от общоприетите норми все пак... не знам дали съм на прав път, просто си мисля на глас, надявам се да не ми се сърдиш  :rolleyes:
Ами аз с моето сборище на Веста и Вулкан в съвпад с Луна в 8 дом какво да правя? В квадрат с Церера и Плутон, ако трябва де сме подробни  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #116 -: Май 02, 2007, 08:58:12 pm »
На прав път си, аз тоя казус още не съм го разрешила с тая Венера уж неаспектирана ма не съвсем във водолей и срещу Урани напреки на Нептун.
Трети дом е на словото и изказа, е ако нещо мога, то мога да фащам дикиш, като говоря.

Аз много на тия планетоходи не вярвам, Веста я прибавих само щото съвпадът е много точен, прекалено точен.
Те май много астероид много нещо ми се върти в тоя трети дом, само Юнона е във втори, останалата паплач в трети.

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #117 -: Май 02, 2007, 09:04:05 pm »
Цитат
Трети дом е на словото и изказа, е ако нещо мога, то мога да фащам дикиш, като говоря.

Да де, забелязах как владееш словото  :rolleyes: виртуоз  :D Меркурий къде ти е, и той ли е в Козирог?  :blink:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #118 -: Май 02, 2007, 09:26:53 pm »
Меркурий в стрелец, ма с почти точен тригон с Уран, било нещо си там.
Най-силно ми е смразителното слово, мога с мирни и кротки думи да навра некой на кучето в ....
Удава ми се просто, понякога ми се иска да бачкам в телефонен център за събиране на вземания. Изкарах курс бърз такъв, много ме бива да притискам хората в ъгъла, имахме упражнение, качи ми се кръвта в главата и изпитах направо непознато удоволствие. С три думи мога да смажа човек и да го направя жалък.
Егати способностите.  :(