Здравей Гост

Гледане на кафе

• 26 Отговора
  • 13020 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
Re:Гледане на кафе
« Отговор #20 -: Май 28, 2009, 12:46:13 am »
а пък в моята чаша много често излиза мъж с шапка, но лицето не се вижда от тази шапка, не знам как да го тълкувам. иначе много обичам да си гледам в чашата, не че познавам нещо кой знае какво, но винаги ми е любопитно да видя какво се мъдри там :)

« Отговор #21 -: Май 28, 2009, 10:27:09 am »
    На кафе се гледа с интуиция и богато въобръжение, да можеш да свържеш интуицията и въобръжението. Аз не мога да се похваля - не обичам да гледам на кафе не знам, мързи ме да тълкувам или да си измислям разни фигурки. Но сестра ми често ми гледа, а и имам приятелка - гледа ми от разстояние по телефона. Някои неща когато ми ги казва е абсолютно убедена. А иначе съм забелязала, че в повечето случаи се отразяват собствените ми мисли и очаквания...

« Отговор #22 -: Май 31, 2009, 06:34:05 pm »
Аз не вярвам на гледачите, но моята чинка /бог да я прости/ позна,че се омъжих за човек, който обича да гледа животни. Аз гледах на кафе преди,/научих се от чинка ми преди/ една моя приятелка от друг град ми казва, че съм познавала и винаги като отида при нея ме караше да й гледам,но  аз като знаех вече че бога от Библията забранява да се намираме измежду ясновидци и вече се бях отказала и й отказвах. Но не е правилно човек след като поне познава би трябвало да си продължи да ползува таланта си.

*

veshti4ka

« Отговор #23 -: Май 31, 2009, 06:39:41 pm »
преди мноооогооо години, преди да се омъжа, можех да гледам на кафе и познавах 1:1. никой не ме беше учил - просто хващах чашата и говорих... как ставаше номера идея си нямах  :o  по-късно като се омъжих и просто спрях да виждам каквото и да било в чашите - отново не разбрах как и какво стана  :-\ 

наскоро се опитах да видя нещо, но изобщо не ми се удаде  ;D ;D ;D

« Отговор #24 -: Май 31, 2009, 10:10:55 pm »
преди мноооогооо години, преди да се омъжа, можех да гледам на кафе и познавах 1:1. никой не ме беше учил - просто хващах чашата и говорих... как ставаше номера идея си нямах  :o  по-късно като се омъжих и просто спрях да виждам каквото и да било в чашите - отново не разбрах как и какво стана  :-\ 

Вещичка и аз се опитах да видя фигурите,но някои помня - преди да ми съкратят длъжността като машинописка  на чистачка - си видях чашата че имаше прасе - прасе нещо мръсно ще ти направят и уви няколко пъти си я гледах тази фигура и бях сигурна, че ще има нещо мръсно и уви наистина лошото стана тогава.

*

Uran

• 6041
« Отговор #25 -: Юни 01, 2009, 11:25:53 am »

Вещичка и аз се опитах да видя фигурите,но някои помня - преди да ми съкратят длъжността като машинописка  на чистачка - си видях чашата че имаше прасе - прасе нещо мръсно ще ти направят и уви няколко пъти си я гледах тази фигура и бях сигурна, че ще има нещо мръсно и уви наистина лошото стана тогава.
Някъде бях чела, че на себе си НЕ Е добре да гледаш.

*

sindi

• *
  • 64
« Отговор #26 -: Юни 02, 2009, 09:01:41 am »
Цитат

Някъде бях чела, че на себе си НЕ Е добре да гледаш.
Това и аз съм го чувала,но от време на време поглеждам в чашката си ,макар много често нищо  да не виждам :)