Здравей Гост

Толкова хубва сън :)

• 4 Отговора
  • 2079 Прегледи
« -: Май 03, 2007, 10:01:57 am »
Здравейте!
Сънувах един мн хубав сън,толкова хубав,че чак ми се искаше да е истина:)Просто се влюбих в един човек,толкова чаровен,забавен,мил и
всеотдаен...просто беше страхотен.

Това което помня от съня си е че:

моят брат ми предложи да се срещна с две момчета,които са братя и че за единия бил мн симпатичен и че на него също му допаднал като визия и
характер.Аз съответно не отакззах и нямах против.Но пък в същото време аз си имах приятел(и то говоря за сегащия приятел с когото съм в
реалността ),с когото съм от дълго време,но въпреки това си  позволих да се срещна с тях.Незнайно защо имах и още едно момче,което ми беше
така да се каже интимен приятел,с което наскоро се запознах и съответно въртях две връзки,но той нищо особено не беше,той работеше при моя
брат.
Та срещнах се най напред с единия брат(не този,който брат ми беше харесал)-видя ми се мн черен а и не ми беше мн забавен,абе някак си не ме
грабна...той си тръгна ,при което дойде неговия брат-този в когото се влюбих:)))Беше мн мн висок(в съня ми се въртеше число 194- т,е че е
толкова висок)а аз съответно съм си някакви си 156см(и в реалността съм толкова) слабичък,хубава фигура,беше със светла кожа...и мн мн хубава
усмивка...просто като се усмихнеше се разтапях...После се разходихме и отидохме в някаква сграда и в един асансьор се качихме,където той
плътно прилепна за мен и незнам как стана почнахме да се целуваме и двамата...беше страхотно.И двамата го искахме..просото се влюбихме.(Но до
секс така и не се стигна)Но ми беше гузно от факта че аз вече си имах приятел от дълго време и незнаех какво да правя,но се наслаждавах на
този момент.
Помня също,че неговата майка нещо не ме одобряваше.Когато бяхме у нас,както си разглеждахме нещо и той видя някаква снимка на едно момче и ме
попита "това ли е приятеля ти?". И аз му отвърнах с "Не"(той беше другият ми за когато ви споменах-но той не е официалния ми ).Но не посмях
да му кажа че имам двама,за да не си помисли нещо за мен...А някак си бях готова да ги зарежа и двамата за да бъда само с него...
Много исках да науча името му и на колко е години...Някак си в съня ми ми изплува името РОЙ,след каето разбрах че е спортист,но незнаех по
какво.но видях че има някаква синина на окото,при което си помислих че нещо спорта му е свързан с борба(вероятно бокс или нещо друго).Каза ми
че от вече 10години се занимава с това,т.е така се и прехранва...и незнам защо изчислих че е на 28години (18год.+10год.=28год)Изплува ми една
дата 30.Октомври,което веднага свързах с неговата рожденна дата още в съня ми..
Друго не мога да си спомня...Но се чудя какво ли може да означава това...ако някой може да ми го разтълкува...А така ми се иска този човек да
го срещна в реалността...В съня си му видях мн ясно лицето   

« Отговор #1 -: Май 03, 2007, 05:58:01 pm »
Чувстваш се духовно самотна ,без да отдавам значение на факта ,че в реалния живот имаш връзка.
Имаш желание да споделяш с някого неща ,които действително те вълнуват и това ти липсва в отношенията ти с твоя приятел.

« Отговор #2 -: Май 03, 2007, 06:00:22 pm »
Много е вероятно да се срещнеш в реалноста с човек ,който да отговаря на част от описанието в съня ти и да играе важна роля в живота ти. ;)  :D  

« Отговор #3 -: Май 03, 2007, 07:52:14 pm »
Благодаря ти Много.КАто че ли има нещо вярно в това което казваш:) А числата,които съм запомнила и това Име....Те какво означават ?

« Отговор #4 -: Май 03, 2007, 08:08:15 pm »
Цитат
Благодаря ти Много.КАто че ли има нещо вярно в това което казваш:) А числата,които съм запомнила и това Име....Те какво означават ?
Числата си ги запомни ,защото могат да са от голямо значение за теб.
Някъде по темите съм писал за значението на цифрите ,но не се сещам точно на кое място.Името може да е с подобно звучене като това от съня ти.