Здравей Гост

Транзити на Плутон

• 635 Отговора
  • 144916 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Транзити на Плутон
« Отговор #560 -: Март 11, 2013, 12:02:50 pm »
Здравейте,
2 градуса до точния тригон на транзитен плутон ,дали  действа?
Милки, при мен този тригон не се прояви  :-\. Може би като стане ретро и се върне ще даде някакви събития  :rolleyes:. Плутон ми е У8, а Венера - У2, та дори на няколко пъти пуснах тото, но уви  :57:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #561 -: Март 11, 2013, 12:11:25 pm »
5* преди точния аспект... :blink: Плутон дава идикации за аспекта.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #562 -: Март 11, 2013, 12:26:34 pm »
Ами то зависи и от аспекта  :blink:. Плутон действително беше на 5 гр. от точната опозиция към Слънцето на мъжа ми, когато го усети. Без да се интересува от астрология ми сподели нещо интересно - чувствал се така, все едно има атомна бомба в него, която ще избухне всеки момент. Мина през дълбока трансформация, ( тя още не е свършила, точният аспект предстои ). Поднови контактите си с баща си, с когото не си приказваше от години. Почина баба му, а я обичаше повече от родната си майка. Промени начина си на живот, отказа се от някои вредни навици. Появиха се и проблеми със сърцето, аритмия, но това май е по Уран.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #563 -: Март 11, 2013, 12:36:23 pm »
Аз имам в момента точен секстил на транзитния Плутон към Сатурн...и точен тригон към наталната Луна.
Сатурн и Луна в картата ми управляват 2-ри и 8-ми дом. Темата касаеща оста на притежанията е лайт мотив към настоящия момент. Плутон е ситуиран на МЦ в натала..,транзитира през 2-ри дом.
От друга страна обаче управителите на тази ос са в точна опозиция...Плутон ще акцентира с аспектите си в рамките на още 2г. този аспект...Проявлението го очаквам при следващия му транзит към управителите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #564 -: Март 11, 2013, 02:05:42 pm »
5* преди точния аспект... :blink: Плутон дава идикации за аспекта.

Благодаря ви момичета.
Питам ,за да се уверя че действа.
При мен става въпрос за тригона между транзитния плутон и нат венера.
Сега е на 11гр ,а венера ми е на 13гр.
Е,разбира се,после ще се дръпне......но ще се оглеждам за събития ;D
Или ще забогатявам или ще срещам кармичен партньор ;D

Значи......венера ми е У4 и 11,а плутон У5 в 3 дом.

« Отговор #565 -: Март 11, 2013, 02:21:40 pm »
Определено при точни аспекти на марс и плутон се появява темата за агресията, гнева, сдържаните емоции и прочие. Аз определено усещам как скоро ще избухна много зверски.. днес ми се случи да трябва да се занимавам с едни документи, които всеки път се объркват и всеки път се разкарвам напразно... и толкова мн се ядосах, не можех да си намеря място..  В момента транзитен уран е в куинконс с луната ми, а като цяло в моята карта съм забелязал, че куинконсите действат доста осезаемо.. имам доста от тях по натал и е нормално май.. Незнам от какво се получава, но от известно време имам усещането, че постоянно трябва да правя нещо интересно, да се занимавам с разни неща, а когато не се случва направо се побърквам, отчаяно си търся хоби  :33:  :57:
:)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #566 -: Март 11, 2013, 09:26:48 pm »
... Незнам от какво се получава, но от известно време имам усещането, че постоянно трябва да правя нещо интересно, да се занимавам с разни неща, а когато не се случва направо се побърквам, отчаяно си търся хоби  :33:  :57:
Много ми е познато това усещане в последно време, постоянно имам нужда да ми се случват интересни неща, искам да имам разнообразен живот, а всъщност не обичам промените и прекаленото разнообразие.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #567 -: Март 31, 2013, 06:46:12 pm »
A kogato vlezne v osmi i kacne vurhu slunceto i posle vurhu venerata kakvo da ochakvam
sega v sedmi kato e preosmislih vruskite si i za purvi put v jivota si se zamislih za brak i semeistvo neshto do momenta nemislimo za men
« Последна редакция: Март 31, 2013, 06:57:01 pm от elodiq »

*

Марая

• 28287
« Отговор #568 -: Март 31, 2013, 07:01:26 pm »
A kogato vlezne v osmi i kacne vurhu slunceto i posle vurhu venerata kakvo da ochakvam
sega v sedmi kato e preosmislih vruskite si i za purvi put v jivota si se zamislih za brak i semeistvo neshto do momenta nemislimo za men

Така не може да се каже... :blink:
Има схема по която трябва да се разчита всеки транзит.

Ясно е , че имаш козирог на куспидата на 8-ми дом.
Какъв аспект в наталната карта има м/у Сатурн и Плутон?
Какво управлява Слънцето?
Какви аспекти има с Плутон и Сатурн в натала?
Същото и Венера.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #569 -: Март 31, 2013, 07:12:01 pm »
Slunceto upravlqva e supravitel na vtori i treti  saturn i pluton sa v suvpad v peti kato pluton ima suvpad i s lunata kvadrat sus slunceto s venera nqma aspekt a suvpada na saturn pluton lunata e v peti saturna e veznishki kakto u pluton a lunata skorpi
 i i pДева,redi nqkoq zabelejka izvinqvam se za pisaneto no oshe  ot tel a kozirog e na kuspidata na sedmi osmi e interseptiran malka chast ot nego popada v kozirog I drugoto e v vodolei
« Последна редакция: Април 08, 2013, 08:22:52 am от elodiq »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #570 -: Април 08, 2013, 06:20:45 am »
Какво се случваше,когато плутон става ретрограден?
В момента явно е стационарно ретрограден,защото на 12ти се обръща.. :-\
Изобщо човек може ли да усети тази негова промяна?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #571 -: Август 08, 2013, 04:56:30 pm »

Мисля си за Плутон от няколко дни. Чета Саспортас......

Та, при квадрат на транзитен Плутон със Слънце се разведох. Ударът беше голям.
Какво може да се случи при квадрат на Плутон с Луна? Съвпада с ингрес в 4 дом и квадратура с натален Плутон. тр.Нептун върху Слънце, тр.Сатурн на К5....
Деца, дом?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #572 -: Август 08, 2013, 05:10:57 pm »
аз пък при квадрат на тр. плутон със слънце се омъжих.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #573 -: Август 08, 2013, 05:15:09 pm »
Може би зависи как е поставен и аспектиран Плутон в радикса.

Транзитът на Плутон през МС в съвпад с нат. Луна и квадрат с нат. Слънце (у7) в картата на моя близка донесе развод и смърт на бащата. В наталната й карта Плутон е в 7 дом.

При квадрат на тр. Плутон към нат. Венера братовчедка ми срещна бъдещия си съпруг и после се ожениха. При нея Плутон е фокусна точка (в съпад с Луната) на т-квадрат с Марс и Сатурн (те са по оста 1/7 дом). Сега Плутон й транзитира през нат. Марс в първи дом, чудя се каква ли ще да е изявата, по-нататък ще аспектира Луната и Сатурн. Надявам се всичко да е наред при леля ми (нейната майка), засега няма проблеми, предстои да се пенсионира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #574 -: Август 08, 2013, 05:19:31 pm »
А тригон на Плутон към Слънцето (У7) в мъжка карта как би се изявил?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #575 -: Август 08, 2013, 05:51:50 pm »
При мен е на АЦ откъм 12, в опозиция на Луна.

Може би затова всеки транзит на Плутон ми задейства и Луната косвено. То пък при Луна на К7 тя винаги си е активна, ама....
 Чудя се какви ще ги сътвори квадрата.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #576 -: Август 08, 2013, 06:09:44 pm »
При мен плутон нито има аспекти към лични планети, нито е в ъглов дом. Но транзитите и прогресиите му дават събития, може би защото е субдиспозитор на слънцето, не знам.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #577 -: Август 08, 2013, 06:31:43 pm »
При мен плутон нито има аспекти към лични планети, нито е в ъглов дом. Но транзитите и прогресиите му дават събития, може би защото е субдиспозитор на слънцето, не знам.

Забелязала съм, че планети без точни мажорни аспекти при транзити и прогресии винаги дават събития и то при директно, и при ретро движение, докато са в орбис. Обяснявам си го с това, че енергията на планетата в натала не е усвоена, не се усеща, пренебрегва се или не се знае как да се борави с енергията й.
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #578 -: Октомври 21, 2013, 07:44:23 am »
При съвпад на транзитен Плутон към натален Нептун (У7) срещнах Голямата Любов (сегашния ми приятел).Сега в момента транзитен Плутон е в секстил към наталното си положение.Не мога да преценя как се отразява това.В натала ми е разположен във 2-ри дом в съвпад с ЮЛВ и е У3. След няколко години ми предстои опозиция с натална Луна и след това съвпад с Меркурий,Слънце и Венера поетапно. Надявам се съвпадите да минат леко.Мисля,че достатъчо страдах за този живот  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Yaya

• 2265
« Отговор #579 -: Декември 06, 2013, 02:27:57 pm »

Някой имал ли е транзит на Плутон през ЮЛВ? В квадрат с Уран У4?

Дали го е преживял?  :-[

А Шопенхауер