Здравей Гост

Неаспектираните планети

• 113 Отговора
  • 19483 Прегледи
Re:Неаспектираните планети
« Отговор #100 -: Юни 29, 2010, 07:06:28 pm »
Мама ЯЯ, има много възможности в интернет и не само да се запознаеш със силата на планетите, включително и тук във форума са пускани статии по темата.
А това, дето го е посочила Лили, си е за цяла лекция, ако искаш пък да ти стане ясно подробно в детайли и за всяка планета. Някои програми дават наготово тази информация.  

sunrain, аз не разчитам основно на интернет. За съжаление, литературата, с която разполагам вкъщи, не може да ми го разясни. Ако беше толкова лесно, нямаше да питам Лили. Предполагам, ти също си имала подобни моменти в началото, когато си прохождала. Аз също като теб тогава имам желание да науча до колкото мога. Никой не се е родил научен.

Лили, аз попитах, но ти ако не можеш и нямаш време, не следва да ми отговаряш, няма проблем  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Юни 29, 2010, 07:09:31 pm »
Мама Яя, ако четеш английски, има добра статия за есенциалните достойнства на планетите и как се определят те.
 Ето тук http://www.skyscript.co.uk/dignities.html  :blink:

Само че в табличката, която ще видиш на следващата страница, термите и фасовете се различават от тези, които използвам. В таблицата са по Птолемей, моите са други /от курса/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #102 -: Юни 29, 2010, 07:15:25 pm »
да, чета  :blink: мерси много. Дано го разбера правилно  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #103 -: Юни 29, 2010, 07:23:07 pm »

sunrain, аз не разчитам основно на интернет. За съжаление, литературата, с която разполагам вкъщи, не може да ми го разясни. Ако беше толкова лесно, нямаше да питам Лили.

Мама ЯЯ, не се сърди, но трябва и малко лична инициатива. Като видиш таблицата, ще ти стане ясно защо няма как някой да ти го разясни просто така. Мисля, че има и писано във форума по темата.
Вече като се луташ и не разбираш е друго да попиташ, но ти вероятно очакваш това да стане по-лесно. Малко усилие например е да напишеш ключова дума тук в търсачката или в интернет, за литературата е друг въпроса.
 Иначе с готовност помагам на всеки, не приемай нещата лично, а и аз също като теб съм начинаещ. Всички се учим.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #104 -: Юни 29, 2010, 09:58:42 pm »
Да се изфукам и аз с моя неаспектиран Марс:

Какво ще кажете неаспектиран ретрограден разположен в Градус Анарета в Рак направо приказка но пък е на трон по дом ака въобще може това да се счета за предимство...Как ми действа-зле  :91:На първо място винаги вътрешно изпитвам неудоволетворение от себе си от малка съм с ниско самочувствие дори и да постигна нещо винаги имам чувството че останалите се справят по-добре.Импулсивна и прибързана съм което естествено ме довежда до множество огорчения и прекалено много хвърлени на вятъра емоции!Преливам от енергия но тя е някак си разпиляна не е насочена към постигане на определена цел и по този начин ще се изразходя много бързо.Напоследък се старая да запазвам самообладание и да бъда по-търпелива на моменти се получава на моменти е много трудно и хората ме възприемат като доста крайна и скандална може би защото съм доста рязка и директна.Не понасям грубост побоища и насилие изпитвам някаква смесица от ужас и страх от подобни сцени!На моменти имам чувството че аз съм си най-големия враг защото някак си енергията ми е потисната и на моменти ще експлоадирам от емоции.С мъжете обикновенно не показвам много чувствата си и ги задържам в себе си но пък съм склонна на много компромиси със себе си във връзките което не е добре за мен самата.
« Последна редакция: Юни 29, 2010, 10:06:11 pm от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #105 -: Юни 29, 2010, 10:32:01 pm »
Превърни слабостта си в своя най-голям коз! :blink:

А какво ще кажете за неаспектиран Марс в Рак, 4 дом - ужас!

*

missKapriz

« Отговор #106 -: Юни 29, 2010, 10:36:50 pm »
неаспектирам Марс в Рак поне е кротък,да не кажа пасивен.Моя е неаспектиран в Стрелец  и в 3 дом-не е лесен-нито за мен нито за тия около мен,но една позната астроложка все казва,че ако разгърна енергията му ще завладея света ;)-образно казано де,но аз идея нямам как се разгръща такъв Марс :-X

*

missKapriz

« Отговор #107 -: Юни 29, 2010, 10:44:25 pm »
тц,нема квадрат-то само квадрат му липсва на тоз вулканичен Марс :57:

*

holanda

« Отговор #108 -: Юни 29, 2010, 10:54:49 pm »
аз си нямам нищо специално в натала :73:.Само един Мерк в анарета,'ма за къф' ми е  ..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Юни 29, 2010, 11:03:44 pm »
Да се изфукам и аз с моя неаспектиран Марс:

Луната е в сходящ секстил с него, а Марс е ретрограден, движи се назад през Зодиака. При това Марс е диспозитор на Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #110 -: Юни 30, 2010, 08:31:37 am »
аз си нямам нищо специално в натала :73:.Само един Мерк в анарета,'ма за къф' ми е  ..

Милата ;DИзбери си нещо от моите "екстри" и са твои ;D ;D

*

holanda

« Отговор #111 -: Юни 30, 2010, 11:19:16 am »

Милата ;DИзбери си нещо от моите "екстри" и са твои ;D ;D
хах,щом избор имам,добре е ;D .Еми,чета ви тук кой с кaрмичен градус,кой с неаспектирана планета..и само разлиствам и следя дали случайно нямам и аз некои 45 градусов,че да се почувствам повече 'сред вac''..Ама нЕма.Много се дразня така- говоря за 2 Тао-квадрата и все тях въртя като изтъркана грамофонна плоча,ама то писва,беиии :34:.

Трябва да се напише книга за 'Ехотиките в натала''/или да се създаде такава тема/,може пък и аз да имам нещичко,ама да не съм открила досега. :93:

*

abroad

« Отговор #112 -: Юни 30, 2010, 01:11:12 pm »

Трябва да се напише книга за 'Екзотиките в натала''/или да се създаде такава тема/,може пък и аз да имам нещичко,ама да не съм открила досега. :93:

Гледам, имаш време за четене, напоследък :P

За астрологичните "екзотики"

А и някой и друг аспект за внезапно сбъдване на желанията ;D

*

holanda

« Отговор #113 -: Юни 30, 2010, 01:21:10 pm »

Гледам, имаш време за четене, напоследък :P

За астрологичните "екзотики"

А и някой и друг аспект за внезапно сбъдване на желанията ;D
хах,точно за късметлииската си Луна пишех :P...Мерси Abroad,ей сега ще потърся някои екзотичен...аспект  ;D