Здравей Гост

Сериен убиец

• 9 Отговора
  • 3145 Прегледи
Сериен убиец
« -: Юли 11, 2007, 06:02:40 am »
Тамън сега ставам,бях доста потресен.В съня си,човек с бръсната глава ми каза ,че ще ме убие.В развитието на съня той ме закара на едно поле.Окоси в кръг тревата..Извади някакъв нож и тръгна към мен.Спомням си как се бях отписал,мислех си че това беше действителност.Извенъж полето се смени със стая,а убиеца беше вече жена,китайка няква.Бях взел кошче за боклук и и разбих главата,и тя се превърна в златисти люспи който се разпиляха из цялата стая.Бях взел нещо като кутийка за крем и започнах да ги събирам вътре,но когато се опитах да я затворя кутийката нещеше,и до там.

Сериен убиец
« Отговор #1 -: Юли 14, 2007, 10:12:04 pm »
Цитат
Тамън сега ставам,бях доста потресен.В съня си,човек с бръсната глава ми каза ,че ще ме убие.В развитието на съня той ме закара на едно поле.Окоси в кръг тревата..Извади някакъв нож и тръгна към мен.Спомням си как се бях отписал,мислех си че това беше действителност.Извенъж полето се смени със стая,а убиеца беше вече жена,китайка няква.Бях взел кошче за боклук и и разбих главата,и тя се превърна в златисти люспи който се разпиляха из цялата стая.Бях взел нещо като кутийка за крем и започнах да ги събирам вътре,но когато се опитах да я затворя кутийката нещеше,и до там.
Предупреждава да не се занимаваш в близко време с окултна дейност ,защото носи опасност . ;)  :D  :P  

*

Lillie

• 30532
Сериен убиец
« Отговор #2 -: Юли 14, 2007, 10:14:44 pm »
Ииииййй, тъкмо го зарибих  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Сериен убиец
« Отговор #3 -: Юли 14, 2007, 10:25:48 pm »
Цитат
Цитат
Предупреждава да не се занимаваш в близко време с окултна дейност ,защото носи опасност . ;)  :D  :P
Не знам но това беше единствения сън който бях сънувал от месеци насам.Мислех че ще има някакъв скрит смисъл но може би няма хора с необходимте знания,които да ми отговорят.

Сериен убиец
« Отговор #4 -: Юли 14, 2007, 10:33:42 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Не знам но това беше единствения сън който бях сънувал от месеци насам.Мислех че ще има някакъв скрит смисъл но може би няма хора с необходимте знания,които да ми отговорят.
Значението на съня ти е това ,което ти написах  ;)  

Сериен убиец
« Отговор #5 -: Юли 14, 2007, 10:36:14 pm »
Благодаря за отговара-единствения.Все пак по добре от нищо,тамън бях загубил надежда,че някой ще ми отговори.

Сериен убиец
« Отговор #6 -: Юли 14, 2007, 10:40:10 pm »
Изживяваш сблъсък на потребностите си показан от полето и стаята. Полето символизира твоите стремежи за развитие в окултната дейност подсказана от кръга и ножа , твоите вътрешни потребности са подсказани със стаята,в която се бориш и побеждаваш . Изпитваш прекалена самоувереност в собствените сили ,но целият ти сън предупреждава за опасност .

Сериен убиец
« Отговор #7 -: Юли 14, 2007, 10:46:12 pm »
Работата е там,че самоувереността не ми е в излишък,камо ли в окултната дейност от която си нямам ни най-малка представа но благодаря,насочи ме в интересна посока на размисъл.

Сериен убиец
« Отговор #8 -: Юли 14, 2007, 10:53:32 pm »
Цитат
Работата е там,че самоувереността не ми е в излишък,камо ли в окултната дейност от която си нямам ни най-малка представа но благодаря,насочи ме в интересна посока на размисъл.
Тогава имаш и интересен избор за лаик в окултизма при избора на аватар и подпис . :D  

Сериен убиец
« Отговор #9 -: Юли 14, 2007, 11:05:55 pm »
Тряба да е весело  :D .Нали,или?