Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75393 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #60 -: Април 01, 2010, 06:56:24 pm »
Аз лично ги следя. В момента ми е в 7 дом (Телец). И ми се ще там да си остане за винаги  ;D.Транзита на  Юнона в картата ми се чувства превъзходно, когато е в 7 дом.

предстой да ми кацне на дсц-то.
я ,сподели :blink: ;), как се изразява....

Otli4ni otno6enia s lubimia  ;) pu-pu-pu (da ne mi mine kotka 4eren pat)
Sega sam v rabotata. Niamam kirilitza. 6te spodelia po-podrobno kato se pribera v ka6ti  ;)

мерси ! лека работа :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #61 -: Април 02, 2010, 12:59:41 am »
Марая, на мен Юнона ми е показателна и за конкретно временно събитие и за нещо глобално.
1. В синастрията ми с бившия ми, неговата Юнона беше върху моя асц. и правеше съвпад с нат. Луна (с него живях 17 години).
2. В синастрията ми със сегашния ми приятел, неговата Юнона е в/у моя ИЦ и прави съвпад с Раху и Марс (живяхме на семейни начела близо 1 година.)
Моята Юнона се намира в 10 дом. И двамата мъже с които съм живяла са оказали изключително голямо влияние в професионалното ми развитие и въобще в кариерата ми. Предполагам, че знаеш значението на Юнона. Тя ни показва от какъв човек се нуждаем, а не какъв човек харесваме. Така, че местоположението й по дом и по знак ни дава много важна информация.
Сега, когато транзитна Юнона е в 7 дом (Телец) се случват наистина много приятни събития и от към професионално естество и от към лични емоции.
В училище вчера като изневиделица ми предложиха да поема още един клас. Супер щастлива съм.
Приятелят ми пък толкова много си е променил поведението към мен, че взех да се питам това ли е същия човек или е някой клонинг  ;D? Толкова специална не съм се чувствала от години  ;).
Явно тр. ми Юнона се чувства мн. добре в 7 дом. Очаквам да има събития и когато влезе в 10.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #62 -: Април 02, 2010, 09:23:27 am »
Някой ще ми каже ли как да тълкувам съвпада на транзитна Юнона с  натална Венера в Телец в 11-ти. Наталната ми Юнона се намира в 3-ти в Дева.

Видях нещо много интересно в една синастрия с един господин.Моята Юнона съвпада с неговата Венера и Меркурий, а неговата натално е в съвпад със Сатурн и оттам съвпада с моите Марс и Сатурн/всичките тези планети,и моите, и неговите са ми на асцендента/.Нема такъв качамак. Някой ще може ли да го разтълкува това?
Между другото неговата Юнона е в 7-ми дом в съвпад със Сатурн. :-\
« Последна редакция: Април 02, 2010, 09:36:24 am от Mia21 »

*

Asol

• 4140
« Отговор #63 -: Април 02, 2010, 09:41:13 am »
Дивна, как ти е аспектирана Юнона ? Дали е само от нея, а не е заради някои други аспекти в синастрията ? Моята изобщо не я отчитам като фактор. Идеята ми е, че ако търсим някаква спойка, първо ще я търсим по планетите и светилата, не по астероидите или поне те ще са допълнение.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #64 -: Април 02, 2010, 02:01:33 pm »

Някой ще ми каже ли как да тълкувам съвпада на транзитна Юнона с  натална Венера в Телец в 11-ти. Наталната ми Юнона се намира в 3-ти в Дева.

Видях нещо много интересно в една синастрия с един господин.Моята Юнона съвпада с неговата Венера и Меркурий, а неговата натално е в съвпад със Сатурн и оттам съвпада с моите Марс и Сатурн/всичките тези планети,и моите, и неговите са ми на асцендента/.Нема такъв качамак. Някой ще може ли да го разтълкува това?

Никой ли не може да отговори на въпросите ми? :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Април 02, 2010, 02:22:16 pm »
дивна , говореше за първата си връзка и съвпада на юнона на единия партньор с асц-то на другия.
имам същия казус-негова юнона точен съвпад мой асц. кажи нещо повече по въпроса ,плийз :blink: ;).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #66 -: Април 02, 2010, 02:24:13 pm »
http://www.bobmarksastrologer.com/Juno21.3.html

Момичета, на този сайт има доста интересна информация за аспектите на Юнона с наталните планети.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Април 02, 2010, 02:35:04 pm »
http://www.bobmarksastrologer.com/Juno21.3.html

Момичета, на този сайт има доста интересна информация за аспектите на Юнона с наталните планети.

благодаря! но за синастрия нищо не виждам или не знам къде да гледам?! :blink:

« Отговор #68 -: Април 02, 2010, 02:42:45 pm »
Не, Марая, за съжаление няма информация за синастричните аспекти, но информацията за аспектите не бях чела никъде и затова реших да споделя, доста съм се ровила в Интернет, но за съжаление материалите са оскъдни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Април 02, 2010, 02:46:15 pm »
Не, Марая, за съжаление няма информация за синастричните аспекти, но информацията за аспектите не бях чела никъде и затова реших да споделя, доста съм се ровила в Интернет, но за съжаление материалите са оскъдни.

на пазара има страхотна книга/стига да не е изчерпана/ астероидните богини- Деметра Джордж и Дъглас Блох. но и тук има оскъдна информация за синастрия :(.

*

Helo

« Отговор #70 -: Април 02, 2010, 02:52:16 pm »
Книгата "Астероидните богини":

http://astrologic.ru/kbo/Ceres.htm

В сайта има много книги:

http://astrologic.ru/library/framelibrary-s.htm

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Април 02, 2010, 02:57:44 pm »
Моята изобщо не я отчитам като фактор. Идеята ми е, че ако търсим някаква спойка, първо ще я търсим по планетите и светилата, не по астероидите или поне те ще са допълнение.

"Астероидите символизират техниките ,с чиято помощ може да се засилят вибрацийте на планетите от по-нисши октави , показващи личностните черти на индивида ,към съответствията им от по-високи октави."- из книгата 4астероидните  богини"

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Април 02, 2010, 03:00:37 pm »
Книгата "Астероидните богини":

http://astrologic.ru/kbo/Ceres.htm

В сайта има много книги:

http://astrologic.ru/library/framelibrary-s.htm

хело ,много благодаря!
моля те сложи ги в полезни линкове....,много ценна информация има!
мерси кака ;D ;D ;D ;) ,предварително.

*

Divna

« Отговор #73 -: Април 02, 2010, 06:05:25 pm »
Дивна, как ти е аспектирана Юнона ? Дали е само от нея, а не е заради някои други аспекти в синастрията ? Моята изобщо не я отчитам като фактор. Идеята ми е, че ако търсим някаква спойка, първо ще я търсим по планетите и светилата, не по астероидите или поне те ще са допълнение.

Асол, в картата ми Юнона не прави никакви мажорни аспекти.
Отчитам я по-скоро в синастриите. Забелязала съм, че арабските точки и СЛВ са много показателни за здрава спойка м/у два индивида от срещуположен пол.
Съгласна съм, че връзките между планетите са от първостепенно значение, но има ли силна Юнона (Юнона на партньорски асц., дес., ИЦ, МЦ) , тя ни дава информация, че нещата са си наистина сериозни  ;), най-малкото, че връзката ще е съдбовна. А и ако тази същата Юнона на партньора прави съвпад с някоя от личните ни планети или със СЛВ, тогава за мен нещата са съвсем категорични.
Мисля че Вертекс има почти същата функция в синастриите.
Въобше в синастрията арабските точки са много показателни. 

*

Asol

• 4140
« Отговор #74 -: Април 02, 2010, 06:17:02 pm »
Дивна, мерси за споделения опит  :wub:

*

Divna

« Отговор #75 -: Април 02, 2010, 06:31:18 pm »
дивна , говореше за първата си връзка и съвпада на юнона на единия партньор с асц-то на другия.
имам същия казус-негова юнона точен съвпад мой асц. кажи нещо повече по въпроса ,плийз :blink: ;).

Марая, Юноната на бившия ми мъж беше в/у моя асцендент и правеше съвпад с луната ми. Там имаше в близост още една камара арабски точки, а върху дес. ми беше неговата Веста. Въобще всичките му арабски точки бяха на оста ми асц/дес. Та затова той така си ме беше вързал цели 17 години. Едва излязах от "харема му" ;)
Аз си правя моя лична интерпретация. Като например: Юнона показва човека от който се нуждаем. Това е подсъзнателно, не е както при планетите, които ни показват какъв партньор харесваме и следователно нещата там  са осъзнати. Та когато например Юнона на партньора е върху нашият асцендент, дълбоко в неговото подсъзнание тя му говори по следния начин : Това е твоя човек. Знаем, че асцендента е нашето аз и следователно чувството, че сме срещнали това което трябва да срешнем е дълбоко и непоколебимо.
Юнона върху партньорски ИЦ говори пък по следния начин: Това е личността с която можеш да създадеш общ дом.

Обичам синастрията и си правя мои си интерпретации. Ама доколко те са правилни един Господ знае  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Април 02, 2010, 06:36:03 pm »
благодаря за интерпретацията. а по въпроса за "твой си" изводи или разсъждения и аз съм много ЗА.
що е нужно някой да ми дъвка нещо ,като мога и сама чрез ключови думички. още повече след толкова години еволюция ,нещата не са същите. разбира се ,че основата я имаме ,но...трябва и да надграждаме.
чета ,препрочитам ,но го складирам в харда и така , от там започвам и да интерпретирам сама надграждайки. и това е начина ,така смятам и аз....?

« Отговор #77 -: Април 02, 2010, 06:38:00 pm »
   Ииии, Дивна караш ме да се замислям....На много кофти място е Юноната ми. Съвпад със Сатурна в 12 дом. Тия моите две връзки - дето умиране има, отърване няма - а реално погледнато нищо няма. Само едни вързани сребърни нишки дето не мога да се откопча - ко излиза, че моята Юнона е в съвпад с Луната на единия, а на другия ЮЛВ-то...С единия ме свърза Душата /сродната ми/, с другия някакво неосъзнато задължение...

*

Divna

« Отговор #78 -: Април 02, 2010, 06:46:52 pm »

Транзитна Юнона я тълкувам само, когато се намира в определен дом. Юнона е точка, която е свързана с партньорството, така че според мен транзитите й в 5, 7 и 11 са най-показателни. Мисля че и 10 дом трябва да се гледа ама не съм съвсем сигурна.
Миа, качи ако желаеш синастрията, за да я видим.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #79 -: Април 02, 2010, 06:52:52 pm »
Дивна, качвам синастрията. На мен лично много странно ми стана, когато стана дума за Юнона и погледнах картата, а и не само. :-\