Марая, на мен Юнона ми е показателна и за конкретно временно събитие и за нещо глобално.
1. В синастрията ми с бившия ми, неговата Юнона беше върху моя асц. и правеше съвпад с нат. Луна (с него живях 17 години).
2. В синастрията ми със сегашния ми приятел, неговата Юнона е в/у моя ИЦ и прави съвпад с Раху и Марс (живяхме на семейни начела близо 1 година.)
Моята Юнона се намира в 10 дом. И двамата мъже с които съм живяла са оказали изключително голямо влияние в професионалното ми развитие и въобще в кариерата ми. Предполагам, че знаеш значението на Юнона. Тя ни показва от какъв човек се нуждаем, а не какъв човек харесваме. Така, че местоположението й по дом и по знак ни дава много важна информация.
Сега, когато транзитна Юнона е в 7 дом (Телец) се случват наистина много приятни събития и от към професионално естество и от към лични емоции.
В училище вчера като изневиделица ми предложиха да поема още един клас. Супер щастлива съм.
Приятелят ми пък толкова много си е променил поведението към мен, че взех да се питам това ли е същия човек или е някой клонинг

? Толкова специална не съм се чувствала от години

.
Явно тр. ми Юнона се чувства мн. добре в 7 дом. Очаквам да има събития и когато влезе в 10.