Здравей Гост

Юнона и връзките(брака)

• 295 Отговора
  • 75480 Прегледи
Re:Юнона и връзките(брака)
« Отговор #160 -: Април 10, 2010, 02:22:28 pm »

Привет Дивна, МНОГО ти благодаря за вниманието и за мнението, това много ми помага да видя по-ясно  връзките между дом-планета-господар !!!
Интересен е комбина в разглеждания случай, знам че той се разглежда, когато връзката вече е налице, но все пак, как се тълкува тази иначе персонална карта ?
Тук виждам една опозиция Слънце Луна, доста квадрати, доста напрежение... :-[
Ти как виждаш насоката на картата ?
Къде може да се прочете повече за този тип карти ?

:blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #161 -: Април 10, 2010, 03:07:23 pm »

« Отговор #162 -: Април 10, 2010, 03:20:38 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=563.0
 Използвайте за всичко Гугъля.  :blink:

Привет Скарлет и БЛАГОДАРЯ !!!
Видях тази тема, наистина в нея има полезна инфо, но все пак оскъдни неща за комбина, от 2005 е, от тогава сигурно пишещите във форума са натрупали повече опит с комбина  :P  ;) :blink:

*

abroad

« Отговор #163 -: Април 10, 2010, 03:51:12 pm »
оскъдни неща за комбина, от 2005 е, от тогава сигурно пишещите във форума са натрупали повече опит с комбина  :P  ;) :blink:

Или като следствие от многото четене по въпроса да са се отказали от него (комбина) :P

« Отговор #164 -: Април 10, 2010, 03:55:12 pm »
Или като следствие от многото четене по въпроса да са се отказали от него (комбина) :P

:P

*

Divna

« Отговор #165 -: Април 10, 2010, 04:06:31 pm »
Яспис, няма много информация за комбина. Преди месеци си направих собствено си "проучване". Разгледах множество карти и стигнах до мои си заключения.
1. Не разглеждам комбин ако двойката не е извървяла някакъв общ път (съвместно съжителство или най-малкото дългогодишна връзка).
2. Комбина е последната партньорска карта която наблюдавам и винаги я разглеждам заедно с композита, синастрията и най-вече наталните карти и на двамата партньори.
Тук във форума вече съм писала каква информация ми дава комбина (в отговор на Марая), така че няма да се повтарям.
Правя си мои интерпретации и нямам никакви претенции, че те са най-добрите.

ПП: Какъв според тебе е смисъла да се чете комбина, след като композита ти дава информация, на какъв етап ще останат взаимоотношенията (в случая, визирам твойта композитна карта)?

« Отговор #166 -: Април 10, 2010, 04:51:02 pm »
Яспис, няма много информация за комбина. Преди месеци си направих собствено си "проучване". Разгледах множество карти и стигнах до мои си заключения.
1. Не разглеждам комбин ако двойката не е извървяла някакъв общ път (съвместно съжителство или най-малкото дългогодишна връзка).
2. Комбина е последната партньорска карта която наблюдавам и винаги я разглеждам заедно с композита, синастрията и най-вече наталните карти и на двамата партньори.
Тук във форума вече съм писала каква информация ми дава комбина (в отговор на Марая), така че няма да се повтарям.
Правя си мои интерпретации и нямам никакви претенции, че те са най-добрите.

ПП: Какъв според тебе е смисъла да се чете комбина, след като композита ти дава информация, на какъв етап ще останат взаимоотношенията (в случая, визирам твойта композитна карта)?

Привет Дивна,

Комбинът ми е интересен, защото много прилича на  композита, тук също става въпрос за осреднено положение, за средни точки, но с разликата, че това е една РЕАЛНА карта, а както знаем връзката между двама души също е нещо живо, реално, което ДИША !

Ето защо композита ми изглежда малко като чиста математика, тоест БЕЗ ДУША

Не мисля, че не е важен, но мисля, че не е САМОдостатъчен, за да се направи оценка за една връзка и при това е много свързан с комбина.

Не разбирам защо, за да се разглежда комбина трябва да има наличие на установена вече връзка, за мен това не е логично :-\

В коя тема е публикувано твоето мнение за  комбина ?

*

Divna

« Отговор #167 -: Април 10, 2010, 05:19:32 pm »
Яспис, тук съм писала за комбина: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4194.0.html

« Отговор #168 -: Април 11, 2010, 02:49:25 pm »
Здравейте, нова съм в сайта, а и съм начинаеща в астрологията. За момента съм се фокусирала с собствения си натал  ;) Бихте ли помогнали в тълкуването на следната позиция на Юнона: 9-ти дом, Рак, кв. с Плутон и < с Юпитер.
При първи брак - в 7-ми дом, Телец - Венера (триг. Сатурн, съвп. Хирон) и Хирон (триг. Юптер, съвп. Меркурий, < Слънце) Очевидно несполучлив  :P
В момента, транзитните Венера (съвпад с натална) и Юнона са също в 7-ми дом.

много благодаря  :-[

*

Divna

« Отговор #169 -: Април 11, 2010, 04:21:54 pm »
Здравейте, нова съм в сайта, а и съм начинаеща в астрологията. За момента съм се фокусирала с собствения си натал  ;) Бихте ли помогнали в тълкуването на следната позиция на Юнона: 9-ти дом, Рак, кв. с Плутон и < с Юпитер.
При първи брак - в 7-ми дом, Телец - Венера (триг. Сатурн, съвп. Хирон) и Хирон (триг. Юптер, съвп. Меркурий, < Слънце) Очевидно несполучлив  :P

Би ли си качила картата.
Така ми е трудно да проследя аспектите и да видя точно положението на Юнона.

« Отговор #170 -: Април 11, 2010, 09:01:31 pm »

Здрасти, Дивна. Не знам как се получава номера с качването на картите. Иначе, 18,03,1980; 20,55ч, Пловдив  :25:

*

Asol

• 4140
« Отговор #171 -: Април 11, 2010, 09:10:24 pm »
Хей, ама сте бързаци и нетърпеливи. Ми поразгледай из форума -  има си всичко написано, включително и как се качват карти   :blink:

« Отговор #172 -: Април 11, 2010, 09:43:39 pm »
В интерес на истината, Асол, цял уикенд се ровя във форума, защото е нов за мен  :blink: Срещнах го някъде, но не си спомням в коя тема. Намерих го в Показатели за брак и ще пробвам, но...
http://img265.imageshack.us/img265/8665/anna.gif
 дано стане
« Последна редакция: Април 11, 2010, 10:07:07 pm от Mama Yaya »

« Отговор #173 -: Април 11, 2010, 09:47:08 pm »
А колкото до това дали е наготово - още изучавам Марион Марч и Иван Станчев. Гледам да не се обърквам и затова не съм се отплеснала и с Алена.  ;) Но в тази тема съм наготово. Искам да тренирам върху моя натал, преди да се прехвърля върху този на сина ми

*

Nebesna

« Отговор #174 -: Април 11, 2010, 10:06:28 pm »
А колкото до това дали е наготово - още изучавам Марион Марч и Иван Станчев. Гледам да не се обърквам и затова не съм се отплеснала и с Алена.  ;) Но в тази тема съм наготово. Искам да тренирам върху моя натал, преди да се прехвърля върху този на сина ми

Алена е нумеролог, не разчитай! Препоръчвам ти Стивън Аройо, Каръл Ръшман.

*

Asol

• 4140
« Отговор #175 -: Април 11, 2010, 10:14:40 pm »
А колкото до това дали е наготово - още изучавам Марион Марч и Иван Станчев. Гледам да не се обърквам и затова не съм се отплеснала и с Алена.  ;) Но в тази тема съм наготово. Искам да тренирам върху моя натал, преди да се прехвърля върху този на сина ми

Алена е нумеролог, не разчитай! Препоръчвам ти Стивън Аройо, Каръл Ръшман.

...също, даже препоръчвам пред Марион Марч. Но най-добрия учител е практиката, книгите могат да бъдат само отправна точка.

*

Divna

« Отговор #176 -: Април 12, 2010, 12:10:39 am »

В наталната ти карта позицията на Юнона (в знак и в дом) ти дава възможността да разбереш от какъв партньор се нуждаеш. Не е необходимо да проследяваш какви аспекти прави тя с планетите. Юнона е точка, която влияе само в/у партньорството затова се разглежда и в синастрията, за да се установи дали си избрала подходящия за теб партньор, както и дали ти си подходяща за него.
Юнона ти е в 9 дом, в Рак. Имаш нужда от чувствителен мъж, с богата култура, образован, философ по душа.

Да разбирам ли, че си разведена? Пишиш за несполучлив първи брак.
Що се отнася до транзита на Юнона: ако си с някого в момента би трябвало да се чувстваш много добре - обичана и специална, ако си сама вероятността да срещнеш някой който да изиграе същественна роля в живота ти е много голяма.

« Отговор #177 -: Април 12, 2010, 07:48:27 am »
Здрасти и много мерси за отговора. Аз също го тълкувам като възможност да срещна някого, сама съм. Но няма никакви изгледи това да се случи засега. Това ми е проблемът - дали ще има брак.
Колкото до проваления брак - да, с детенце. Но го отнасям към Луна на върха на седми дом, въпреки че не мисля, че провалът е само по моя вина  :-[ дори хич. Като си гледам натала си по двете планетки в 5ти и 7ми дом, би  следвало да има и второ детенце, но, както казах, не виждам как засега. Затова ме вълнува Юнона и 9-ти дом  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #178 -: Април 12, 2010, 01:36:35 pm »
Разбирам, че темата е за Юнона, но не разчитайте на нея, за да определите възможността за втори брак. Има си основни планети и сигнификатори.  :blink:

« Отговор #179 -: Април 12, 2010, 02:33:51 pm »
Здрасти, Скарлет! По-скоро, разчитам да срещна поне някой скоро. Затова си я гледам нея  :rolleyes: