Ето един хубав филм,който преведох наскоро.
И на мен някога ми харесваше да превеждам или правя субтитри. 
А било ли е свързано с нещо астрологически при теб натално и/или транзитно/прогресивно ? 
Ти пък ме хвърли в оркестъра с този въпрос.
Гледам, че съм започнала да превеждам, когато прогресивната Луна е пътувала в Дева в първи натален дом, правейки секстили с нат. Сатурн /в Рак ретро, 11 -ти/, натална Луна /в Рак, 11-ти/ и секстил нат Меркурий /Скорпион, 4-ти/. Превеждах документални филми. Харесваше ми религия, космос и имам едни филм за Галилео Галилей.
Не си спомням кога точно започнах, но си спомням кога приключих – при квадрат на прогресивна Луна /от Везни/ с нат. Луна около 2,07,2007. Тогава майка ми влезна в болница с поредния инфаркт. Не знам дали аз „енергийно” счупих компютъра в тези седмици, но превеждах 4 пъти до едно и също място филм за телескопа Хабъл. И до сега не съм го завършила, защото имам чувството, че като го почна пак ще ми се развали компютъра

.
Не знам дали ти се е случвало, но да не можеш да преинсталираш поне 10 пъти в разстояние на няколко дни едни прост рикавъри диск...!!!! направа да паладейш. Това с развалянето на техниката ми се е случвало няколко пъти, когато тя е влизала в болница или е била в критично състояние – протича болера /2 пъти/, разваля се пералнята /и се самооправя след като премине проблема/...е такива неща.