Здравей Гост

Хоросопът на Звездата

• 106 Отговора
  • 17305 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Хоросопът на Звездата
« Отговор #100 -: Октомври 17, 2010, 11:06:20 pm »
 Всеки има различен вкус, затова сме и така различни всички.  :blink: Може и да греша, но Слънцето му е в тригон със Сатурн и Юпитер, Плутон - У4 дом е в тригон с Марс - съуправител на 4 дом. Защо реши, че са точно проблеми в детството...заради Уран ли? Аз познавам хора с Уран в 4 дом, които не са имали никакви проблеми в детството, просто има нестандартно семейство. Може да са разведени родителите - У4 Плутон и У10 Венера са в квадратура. Ако е израснал с втори баща - Слънцето в 6 дом в заточение по знак и в съвпад с ЮЛВ.....Марс в квадрат с Уран в 4.....да е имал неразбирателства с него. Малко знам за живота му. Ако някой знае нещо повече, ще се радвам да го сподели. Луната, обаче е в съвпад с Нептун и в секстили към Плутон и Марс, а това дава топлота и близост с майката, освен акцента върху творчеството и любовта по 5 дом.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #101 -: Октомври 17, 2010, 11:12:56 pm »
Гледайки му радикса, не бих предположила, че е звезда.Освен Меркурий май друга планета няма над хоризонта. Слънцето в 6 дом- работяга. Луна и Венера в 5 и Нептун на К5 -това са комай показателите за творческа работа.Венера е по-скоро на К6 и е слабо аспектирана.

Доколкото си спомням и хороскопа на Бритни Спиърс е без планети над хоризонта. Май само един Марс се мъдреше в 12 дом. Аааа,ето, намерих го: http://www.vegaattractions.com/fun/celebrity/indiv/britneyspear.html
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 11:19:47 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #102 -: Октомври 17, 2010, 11:24:22 pm »
Немерих интересно инфо в един сайт - имал е по-малка сестра - Лаура, която починала минути след раждането. Плутон, като управител на 4 дом и диспозитор на Уран в Скорпион е в 3 дом - братята и сестрите.  :blink: Ето защо има този Уран там. "Тя била първото дете на баща му и на втората му майка. Понякога Джъстин си мисли за нея и вярва, че тя е неговата половинка. Има още двама по-малки братя Джонатан и Стивън."  http://info.rozali.com/zvezdi/p8946.html  Казва още, че много момичета е имал, но обичал много Бритни : „Може би никога няма да мога да я преодолея. Наистина, все още обичам това момиче.”  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #103 -: Октомври 17, 2010, 11:39:15 pm »
Намерих още шокираща информация за него: имал брат близнак, който се лекувал в лудница.  :o Пък после се чудим защо е този Уран в 4 дом, Плутон в 3 дом ..... и т.н. Меркурий /братя, сестри/ в квадрат с Уран и Плутон в квадрат с Венера - У3.  :-\  http://mysound.bg/?act=article&id=1677&upg=963 

« Отговор #104 -: Октомври 17, 2010, 11:41:59 pm »
Намерих още шокираща информация за него: имал брат близнак, който се лекувал в лудница. 

Аз пък знам, че е имал брат-близнак, който е починал при раждането.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #105 -: Октомври 17, 2010, 11:44:00 pm »
Намерих още шокираща информация за него: имал брат близнак, който се лекувал в лудница. 

Аз пък знам, че е имал брат-близнак, който е починал при раждането.

Виж по-горния ми пост. Пуснала съм и линкове. Пише, че е имал сестра, която е починала веднага след раждането.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #106 -: Октомври 18, 2010, 05:05:28 pm »
Всеки има различен вкус, затова сме и така различни всички.  :blink: Може и да греша, но Слънцето му е в тригон със Сатурн и Юпитер, Плутон - У4 дом е в тригон с Марс - съуправител на 4 дом. Защо реши, че са точно проблеми в детството...заради Уран ли? Аз познавам хора с Уран в 4 дом, които не са имали никакви проблеми в детството, просто има нестандартно семейство. Може да са разведени родителите - У4 Плутон и У10 Венера са в квадратура. Ако е израснал с втори баща - Слънцето в 6 дом в заточение по знак и в съвпад с ЮЛВ.....Марс в квадрат с Уран в 4.....да е имал неразбирателства с него. Малко знам за живота му. Ако някой знае нещо повече, ще се радвам да го сподели. Луната, обаче е в съвпад с Нептун и в секстили към Плутон и Марс, а това дава топлота и близост с майката, освен акцента върху творчеството и любовта по 5 дом.  :blink:

Джъстин е много близък с майка си. Навсякъде споделя, че тя има решаваща роля за кариерата му, тя е основният му съветник и изповедник. Има решаваща роля и във връзките му. На много от церемониите той е с нея.
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 05:13:47 pm от Рая »