Здравей Гост

Хоросопът на Звездата

• 106 Отговора
  • 17378 Прегледи
Re:Хоросопът на Звездата
« Отговор #40 -: Декември 27, 2009, 12:40:17 pm »
Какво плюете Лили Иванова? Може само да и завиждате за това, че на тази възраст е стройна, още пее и хората я харесват! Да видим вие какви ли баби ще станете като стигнете нейната възраст.

Очевидно "завист" е единственото чувство, което познаваш. Вероятно с него ще осъществиш еволюционния си скок, който плануваш следващата година, в духовното си развите.

Всички уважават ЛИ за таланта й, но тя вече изглежда гротескно. Трябва да знаеш кога да слезнеш от сцената. Тя обича за цитира Момо Капор -по-добре да остаряваме като катедрали, а не като цървули. Да ама тя вече прилича на второто. Всъщност, добре, че беше Кеворк, който поне чете книги, да обърне внимание на тази сентенция. Песните й от 15-тина години насам са ужасно тъпи, като изключим кавърите и 1-2 други. Явно няма талант да пише песни нито да обучава млади таланти, което да осмисли очевидно последната фаза на кариерата й. На нейната възраст трябва да правиш само бенефиси, а не да се пънеш да бъдеш актуален, защото очевидно не си. Нейното е една агония на сцената. Като на много други от актьорската гилдия, между другото!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Декември 27, 2009, 01:44:58 pm »
Уважавам таланта на Лили Иванова, на наскоро като я видях по ТВ облечена в полепнала по тялото черна мини рокля от латекс, направо ми прилоша... За Бога, та тя е почти на годините на баба ми! Не казвам, че на тази възраст трябва да се носи като дърта баба, но наистина й липсва чувство за мярка, за стил да не говорим. 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Декември 27, 2009, 01:50:53 pm »
хапливият език от мерка овен

Позицията по знак не е достатъчна, но най-вероятно има квадрат с Луната.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Декември 27, 2009, 03:22:45 pm »
хапливият език от мерка овен

Позицията по знак не е достатъчна, но най-вероятно има квадрат с Луната.  ;)

А може Мерка да е пилигрим, ако липсва аспект с Луната (поради неясната позиция на последната)

Квадратът на Меркурий с Марс дава хаплив език, но орбисата е твърде широка (10гр.)

*

Helo

« Отговор #44 -: Декември 27, 2009, 03:28:51 pm »
А опозицията на Плутон с Меркурий дава ли хаплив език?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Декември 27, 2009, 03:39:12 pm »
О, да, независимо от знака! Нали и аз си имам такава...  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #46 -: Декември 27, 2009, 04:33:50 pm »
Интересно, с този Десц. в Козирог (уж стабилност), пък личният и живот е катастрофален. А и с този инсептиран Скорпион в 5 ти дом няма деца. Но пък начина и вкуса на обличане е представен вярно - 6 ти дом в Стрелец -то са пера, пайети, финтифлюшки и т. н. Но ... глас- да !!!
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Декември 27, 2009, 04:38:46 pm »
Часът на раждане е неизвестен. За каква домификация говорим?
В западната астрология при неизвестен час на раждане може да се построи слънчев хороскоп, т.е. поставяме Слънцето на АС. По същия начин при индийците се построява лунен хороскоп, т.к. позициите на планетите спрямо Луната не са по-малко важни от същите спрямо Лагна, изгряващия знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Декември 27, 2009, 05:03:23 pm »
Най-вероятно Луната в картата на Лили Иванова се намира в накшатра Ардра, което отговаря на сидерални Близнаци. Това е една от по-трудните накшатри, дава живот пълен с обрати, както и много бурен личен живот. Управителят на тази накшатра е Раху, което я прави добра за постигане на светски успехи, дава умение да се въздейства върху масовото съзнание, а оттам и върху публика. Но тъй като управляващото божество е Рудра, една от еманациите на Шива разрушителя, успехът идва по-късно, след преодоляване на много спънки и поредица от болезнени трансформации... За най-благоприятна се счита възрастта от 32 до 42 години. Родените под влиянието на тази накшатра жени рядко имат спокоен и хармоничен брак, но са изключително привлекателни за противоположния пол независимо от външния си вид.
Ако се отчетат сидералните позиции на планетите, Венера и Юпитер в картата на Лили Иванова имат специално достойнство - т.нар. махапуруша йога. Венера се намира в знак на екзалтация и в ъглова позиция спрямо Луната, а Юпитер в собствен знак и отново ъглов спрямо Луната. Ако поставим Луната на Асцендента, съвпадът на Венера и Юпитер се пада в 10 дом от нея, който се свързва със социалната реализация на родения, неговата карма и въобще дирята, която ще остави след себе си. Махапуруша в превод от санскрит означава "велик човек". Такава позиция на Венера често дава талант в сферата на изкуствата, модата и естетиката, а в някои случаи дарява родения с изящество и красота, ако останалите фактори в картата го потвърждават. Има определени накшатри, които се свързват с физическа красота, т.е. там трябва да са разположени Лагна и Луната. При липса на физически дадености може да е налице някаква свръхкомпенсация - силен грим, предизвикателно (или неуместно с оглед класата и възрастта) облекло, безбройни пластични операции. Тенденциите в съвременната мода, наред с все растящата популярност на пластичната хирургия и изкуствено създадената красота, попадат под влияние на Раху.
Наред с това Марс се пада в седми дом спрямо Луната (в сидералния Стрелец), което е Чандра Мангала йога - планетна комбинация, която дава ориентация към светски и материални успехи, но отново спънки и разногласия в брака и партньорските отношения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Декември 27, 2009, 05:17:46 pm »
Но пък начина и вкуса на обличане е представен вярно - {...} - то са пера, пайети, финтифлюшки и т. н.

Поредното доказателство за това, че Венера/Юпитер може да се прояви и като прекаляване, като някакъв вид ексцесия... независимо от това, че в картата на певицата тези две планети са разположени хармонично по знак. Както е казал народът, много хубаво не е на хубаво. Лакомия за лъскави дрънкулки, лакомия за слава, успех, лакомия за разкош и пари... Пауново перо да си туриш в задника и пак няма да е достатъчно шик. Това е Венера/Юпитер.  ;D Не говоря конкретно за Л.И.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #50 -: Декември 27, 2009, 06:20:56 pm »
А опозицията на Плутон с Меркурий дава ли хаплив език?  ;D

С тази разлика, че при Марс няма нотка на уязвяване. марс е прям, директен, а Плутон е прикрит, не знаеш откъде и как ще ти дойде. Много е язвителен Плутон и наранява, може да те засегне по най-болното място, психолог е.....и е злопаметен (за разлика от Марс).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Декември 27, 2009, 06:59:14 pm »
Да, Меркурий/Плутон може да уязви или иронизира преднамерено, познавайки добре слабите места на отсрещния, докато Меркурий/Марс просто е нетактичен. Една напрегната връзка между Луна, Меркурий и Марс може да направи родения раздразнителен /лесно раздразним/ и невъздържан в думите си, иронията и сарказмът също няма да са му чужди, особено ако участва и Сатурн /жлъчност/. Марс е първосигнален и затова по-предсказуем, Плутон е прикрит.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Декември 27, 2009, 08:04:22 pm »
Освен това в хороскопа на Л.И. има показатели, които загатват, че обича властта, особено властта, която успехът и парите дават, светската власт.
Слънце в съвпад с Кету е трудно положение, макар че по сидерал Слънцето е екзалтирало. Планетите с най-висок градус, т.е. атмакарака и аматякарака са Сатурн и Марс - планети, свързани с "тъмното" начало в природата и човека /"тамас"/. Марс аспектира Луната /"манас"/ и няколко планети, разположени /по сидерал/ в знака Риби - Венера, Меркурий, Юпитер и Сатурн, а Сатурн аспектира Марс. Ако тези планети се разгледат през призмата на лунната домификация, т.е. 1/7/10 дом, това отново потвърждава тенденцията за стремеж към светска власт. Сатурн, в качеството си на атмакарака /"господар на духа"/, е разположен в последната накшатра Ревати /управлявана от Меркурий/, чийто символ са два барабана, което я свързва с музикалното и сценично изкуство.
Не мога да видя в кой знак попада Луната в навамша, тъй като часът на раждане е неизвестен, но останалите планети са разпределени по следния начин: Слънце в Рак, Венера, Юпитер и Кету в Лъв, Марс и Меркурий в Скорпион и Сатурн в Риби, както и в картата раши, което го прави варготама, т.е. планета със силно влияние в хороскопа; Марс също е силен, защото попада в собствен знак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Декември 27, 2009, 08:34:37 pm »
СпециЯлен поздрав за "Hi"  :)

http://vbox7.com/play:b217f384

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Декември 27, 2009, 08:52:02 pm »
Песните и са страстни и смислени все пак,
не може да се отрече, че подбира тесктовете и страни от кича и чалгата.
Ето една силна песен - поздрав от мен към всички.
Припевът е особено внушителен.

http://vbox7.com/play:6e202b9c

« Отговор #55 -: Декември 27, 2009, 09:27:29 pm »
Хммм,рождения Плутон е в съвпад със слънчевото затъмнение на ЛИ.  :o Дали няма разделим скоро с нея? Но не се знае часът на раждане и е трудно да се гадае.  :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Декември 27, 2009, 09:46:41 pm »
Какво ли се е случило, когато дирекционният Плутон е минал в опозиция към натална Венера? В момента е на 7 градуса във Везни по дирекция. Може би тогава решава да актуализира външния си вид с помощта на пластичната хирургия? Под влияние на опозицията му с нат. Венера трябва да е била в периода 2000-2001 година. Откога датират снимките й в сп. Плейбой?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Декември 27, 2009, 09:54:07 pm »
В гугъла пише, че се е снимала за първия брой на въпросното списание, а първият му брой в България излиза през април 2002 година. Разходяща опозиция на дир. Плутон към нат. Венера и точна опозиция на дир. Уран към нат. Марс. Астрологията си работи.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Декември 27, 2009, 10:00:36 pm »
Трябва да знаеш кога да слезнеш от сцената. Тя обича за цитира Момо Капор -по-добре да остаряваме като катедрали, а не като цървули. Да ама тя вече прилича на второто. Всъщност, добре, че беше Кеворк, който поне чете книги, да обърне внимание на тази сентенция.

А ти виждала ли си я на сцена? Тя се превзема по ТВ, но на сцена е много естествена и с такава енергия. През цялото време танцува и не спира да се движи по сцената, има страхотна енергия. А за песните и не съм съгласна, че не стават - смислени са. По-миналото лято бях на  неин концерт във Варна. Заведох и мои приятели, които не бяха много очаровани от поканата, но останаха с друго мнение след концерта.

« Отговор #59 -: Декември 27, 2009, 10:07:27 pm »
А ти виждала ли си я на сцена?

Да виждала съм я. За мое щастие в по-добрите й години. Но сега ексхумати не ми се гледат, пък нека си е енергична.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.