Здравей Гост

Хоросопът на Звездата

• 106 Отговора
  • 17324 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хоросопът на Звездата
« Отговор #60 -: Декември 27, 2009, 10:35:16 pm »
Има три дирекционни аспекта, скоро предстоящи, на които следва да се обърне внимание. Дир. Плутон в опозиция към нат. Меркурий /вече действащ/, дир. Марс в съвпад с нат. Юпитер и дир. СЛВ в съвпад с нат. Марс. Ако Луната в радикса се намира в първите два градуса на Рак, дир. Сатурн скоро ще направи съвпад с нея. Но тъй като не се знае Асцендентът, а с него и домификацията, трудно е да се правят каквито и да било предположения как евентуално биха се отразили тези аспекти...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Декември 29, 2009, 12:01:32 pm »
Каквото и да приказвате ехеее, ако всички на нейните години имаха такъв хъс и енергия  да си правят нещата и не само на нейните години :)  ;)

Между другото, забелязах тази тенденция при Марс в Козирог, дава голяма енергичност. А в картата на Лили той има тригон и с Уран. Не че някои не ги и домързява от време на време, ако знаят, че има кой да свърши вместо тях тяхната работа. Но захванат ли се с нещо, работата им спори и довършват нещата до край.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Декември 29, 2009, 12:03:19 pm »
А що се отнася до дирекциите, винаги има по няколко възможни варианта как една дирекция може да се прояви, като следваме аналогиите и сигнификацията на планетите. Ако има показатели за готовност да се направи пластична операция, а реално нямаш такава възможност, аспектът ще се прояви по друг начин, но все някаква трансформация на външността може да се случи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #63 -: Декември 29, 2009, 01:04:38 pm »
Предлагам да се опитаме да и отгатнем асцендента, съдейки по многото пластични операции, доколкото това може да бъде някакъв ориентир.

Според мен  - играх си да въртя картата - е вероятно  да има Асц Стрелец и Марс да е в 1 дом- това би обяснило нейната виталност и издръжливост.Дсц Близнаци и Луна в 7 дом - браковете.

Уран и два на К5,сатурн на К4 - това може би обяснява липсата на деца и семейство .МС става Везни ,а Венера е в 3 дом .СЛВ попада в 10 дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Декември 29, 2009, 01:15:14 pm »
Асц Стрелец и Марс да е в 1 дом

Но доколкото виждам, Л.И. е дребничка и няма атлетично телосложение, а и е доста надарена откъм бюст, с по-закръглена, женствена структура на тялото.
Имам близка с АС Стрелец с Марс в Козирог в първи дом и е 1,75 висока, със слабо, но атлетично телосложение. Гръдната й обиколка... ъъъ, няма такава, почти плоска е, само зърна.  :) Властна, обича да се налага, умее да спори и да води конфликти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #65 -: Декември 29, 2009, 01:37:39 pm »
Лили Иванова  има Слънце съвпад със ЮЛВ  под хоризонта- смалява

Юпитер в съвпад с Венера под хоризонта в Риби - смалява

бюста - ако Луната е в Рак   ::)

Това ако е вярно предположението ми.

Всъщност Козирог асц май повече и пасва поне на външен вид ,стрелеца дава тромавост ,а тя е пъргава  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Декември 29, 2009, 02:09:46 pm »
Защо под хоризонта? Имаме ли час на раждане?

За големината на бюста и Луна в Рак не съм склонна да се съглася напълно. На първо място е наследственост, генетика, но ако някой астролог е изнамерил формулата на големия бюст (и други анатомични части), съмнявам се да я разгласи публично.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #67 -: Декември 29, 2009, 02:21:04 pm »

Това ако е вярно предположението ми.

...за Асцедента ,тогава са така поставени

За гърдите и Рак го пише в статията  ,която ползвам на Марион Марч & Джоан Макевърс , сложила съм  емотикон, и аз не го взимам насериозно ,просто пасна на това ,което ти си написала

Но доколкото виждам, Л.И. е дребничка и няма атлетично телосложение, а и е доста надарена откъм бюст, с по-закръглена, женствена структура на тялото.

А пък за формулата и да я открие някой полза няма -скоро четох ,че дадено положение на планетите се повтаря на 25000 години  :)

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Декември 29, 2009, 02:25:18 pm »
Защо под хоризонта? Имаме ли час на раждане?

За големината на бюста и Луна в Рак не съм склонна да се съглася напълно. На първо място е наследственост, генетика, но ако някой астролог е изнамерил формулата на големия бюст (и други анатомични части), съмнявам се да я разгласи публично.  :)

Хехее! Луна в аспект с Юпитер, Юпитер в Рак....вероятно!
Но аспект със Сатурн веднага променя заложеното.

*

Nebesna

« Отговор #69 -: Декември 29, 2009, 02:27:31 pm »
А пък за формулата и да я открие някой полза няма -скоро четох ,че дадено положение на планетите се повтаря на 25000 години   :)

Къде го чете това? Бях го чела някъде, а после се мъчих да се сетя, убих се да го търся и не го намерих...

*

Инти

• 2068
« Отговор #70 -: Декември 29, 2009, 02:30:39 pm »
А ти виждала ли си я на сцена? Тя се превзема по ТВ, но на сцена е много естествена и с такава енергия. През цялото време танцува и не спира да се движи по сцената, има страхотна енергия. А за песните и не съм съгласна, че не стават - смислени са. По-миналото лято бях на  неин концерт във Варна. Заведох и мои приятели, които не бяха много очаровани от поканата, но останаха с друго мнение след концерта.

Напълно съм съгласна с Небесна. За музиканта е по-важно да има глас, а мисля, че визията на Лили Иванова не е толкова страшна, че да буди потрес.

Факт е,че на тези години, тя все още успява да подготвя концерти и да пълни залите, от това по-голямо доказателство, че таланта й все още е в давност, няма.

При това, тя се старее да подготвя и нови албуми, не се е оставила само на лаврите на старите си хитове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Декември 29, 2009, 02:34:05 pm »
Между другото, имам една позната с огромни гърди - Луната й е във Водолей, а Слънцето в Рак. Но тя е дребничка и пълничка, а за гърдите съм чела, че преобладаващо състоят от мастна тъкан. Но и генът си казва думата. Имах една приятелка, много висока и много слаба, със спортна фигура, но с огромни стегнати гърди. Голяма атракция беше за мъжете деколтето й.  ;D Та майка й и по-голямата й сестра бяха нисички и пълнички за разлика от нея, но отново с огромен бюст. Не съм я виждала вече от 16 години и не знам как й се е отразило впоследствие кърменето, при сестра й гърдите доста натежаха след раждането и се отпуснаха надолу. Леле, каква тема подкарахме по ретро Мерк!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #72 -: Декември 29, 2009, 02:40:48 pm »
Небесна и аз  не мога да се сетя ;) ,но ако пак попадна  на него ще те подсетя.

Не дават на всички гърди и туй то ,на някои само мастна тъкан  ;)

... на неправилни места
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 03:04:50 pm от *Lina* »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Декември 29, 2009, 02:42:17 pm »
Каквото и да се говори за Лили Иванова, любовта, която отдава на другите, наистина би трябвало да е голяма, ако съдим по констелациите в хороскопа й - Венера в съвпад с Юпитер в Риби и в опозиция с Нептун, а и Луната ако е в Рак... Четох едно нейно интервю, в което споменава, че за нея публиката е всичко. Както и за всеки човек на изкуството де. Не зная дали е позьорство. Споменавала е също за работата си, че за нея е на преден план, а животът... животът за нея е любовта. Все пак има Слънце в Телец, а диспозиторът му се намира в Риби в съвпад с Юпитер! Слушала съм нейни хитове, но не съм я наблюдавала как се държи на сцената, какво излъчва, та ми е трудно да преценя. Който има по-задълбочени наблюдения, нека сподели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #74 -: Декември 29, 2009, 02:42:46 pm »
Небесна и аз  не мога да се сетя ;) ,но ако пак попадна  на него ще те подсетя.

Не дават на всички гърди и туй то ,на някои само мастна тъкан  ;)

Важното е да ти е на бюста -че то си е мастна тъкан, както каза Лили.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #75 -: Декември 29, 2009, 03:50:03 pm »
От това ,което съм чула/чела за нея,съм останла с впечатление ,че е капризна ,особена в смисъл примадона,което си съответства с Луна в Рак.

И друго си мисля Венера и Юпитер в Риби и мързел ? Но пък може да има способност да минава в двете крайности ???

*

Uran

• 6041
« Отговор #76 -: Декември 29, 2009, 03:55:48 pm »
От това ,което съм чула/чела за нея,съм останла с впечатление ,че е капризна ,особена в смисъл примадона,което си съответства с Луна в Рак.

И друго си мисля Венера и Юпитер в Риби и мързел ? Но пък може да има способност да минава в двете крайности ???
Изискваща и даваща, като някои това го бъркат с каприз. Аз я гледах скоро на сцена, ами тя пее чувствено. Нямаше сгрешен един тон ( голяма скрипя съм на тази тема ;D). Обикновено на тази възраст гласът губи цвят, обем, дълбочина, стабилност и атака, НО при нея НЕ Е така.
Защо не кажете на Р. Кабаиванска да не пее? ;D Гласът и е изгубил цвета си (иначе е артист, когото много уважавам). ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #77 -: Декември 29, 2009, 03:59:04 pm »

Съвпад на Венера с Юпитер- много си угажда
Съвпадът е в Риби - състрадателна е.

*

Asol

• 4140
« Отговор #78 -: Декември 29, 2009, 04:14:13 pm »
Луна в Рак и примадона !!!  ??? Луната в Рак принципно, като се абстрахираме от конкретния пример, е една много готина Луна - сърдечна, нежна, създаваща уют. Иначе жената има самочувствие и с пълно право - перфекционист е във всичко и няма посредствени неща при нея и бих казала, че усещам много силно изявен Сатурн и Дева. Затова е това което е, това не са капризи, а желание всичко да е на ниво - това е един много силен характер. Има харизма т.е умее да въздейства на публиката с гласа си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Декември 29, 2009, 04:24:41 pm »
Да, но Луна в накшатрата, управлявана от Бетелгейзе, придобива малко по-различни характеристики... Нежна и сърдечна е само при определени обстоятелства.
Но и на Луна в Близнаци не ми прилича, макар че й обсъждаме Луната, като че ли много добре я познаваме... Публичният имидж е много далеч от истинската същност на човека.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.