Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 450397 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Ретрограден Меркурий
« Отговор #1980 -: Февруари 11, 2013, 09:43:24 pm »
Чакам сега с любопитство следващия форумен скандал
Ето предсказание - 100%

правилно

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1981 -: Февруари 11, 2013, 09:44:48 pm »

При толкова драстично намалял контингент какви скандали бе, душа? :))
Всъщност за хубаво скандалче са достатъчни и двама, а дебнене в засада също предлага удобни възможности. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1982 -: Февруари 11, 2013, 09:46:10 pm »
Марая, Лили, кажете сега нещо повече за аспектите, които виждате и какво означават!

Ето предсказание - 100%

Защо скандал?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1983 -: Февруари 11, 2013, 09:49:43 pm »
Марая, Лили, кажете сега нещо повече за аспектите, които виждате и какво означават!

Транзитния нептун е в Риби и аспектира Сатурн , както и Нодалната ос.

Да не пропуснем и Уран , който е в екзактен аспект към ретро Сатурна

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1984 -: Февруари 11, 2013, 09:52:28 pm »
Папа Бенедикт XVI се оттегля

Някой ще ми обясни ли защо това е голяма новина?

защото от 700 години насам никой доброволно не е сдавал поста,  те са там до живот

От 15 век няма подобен прецедент.
И се оттегля заради здравословни причини - да бе, да!
Апропо, преди 1 час имаше снимка във Фб, потвърдена и от мой приятел за паднал гръм върху църквата Св.Петър в Рим, където е..папата.

Снимка от вестник Република тук: http://www.repubblica.it/esteri/2013/02/11/foto/dimissioni_papa_fulmini_su_san_pietro_la_foto_simbolo-52433445/?ref=fbpr#1

*

Papy

• 4343
« Отговор #1985 -: Февруари 11, 2013, 09:57:02 pm »
Аз му вярвам за заболявания-мозъчни и централна нервна система ако са-що да не се оттегли, преди да е станал за резил

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1986 -: Февруари 11, 2013, 09:58:33 pm »

Транзитния нептун е в Риби и аспектира Сатурн , както и Нодалната ос.

И в 12-ят му дом...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1987 -: Февруари 11, 2013, 10:01:41 pm »
Аз му вярвам за заболявания-мозъчни и централна нервна система ако са-що да не се оттегли, преди да е станал за резил

Мисля ,че ще има сериозен скандал в римо католическата църква. Тепърва предстоят огромни изненади по Уран за авторитета и  статуквото на вярата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #1988 -: Февруари 11, 2013, 10:10:02 pm »

Мисля ,че ще има сериозен скандал в римо католическата църква. Тепърва предстоят огромни изненади по Уран за авторитета и  статуквото на вярата.... :blink:

Не е изключено, но едва ли човечецът ще е първопричината

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1989 -: Февруари 11, 2013, 10:15:19 pm »

Това имах предвид и аз.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1990 -: Февруари 11, 2013, 10:20:50 pm »

Не е изключено, но едва ли човечецът ще е първопричината

Първи падат най- високите житни класове... :blink: Нова религия е нужна на това човечество... :blink: Норми..,догми...ще останат в небитието! Това е още един вид революция на съзнанието...РОБСКОТО имам в предвид.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1991 -: Февруари 11, 2013, 10:22:39 pm »

*

Papy

• 4343
« Отговор #1992 -: Февруари 11, 2013, 10:24:40 pm »
Норми..,догми...ще останат в небитието! Това е още един вид революция на съзнанието...РОБСКОТО имам в предвид.

А дано!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1993 -: Февруари 11, 2013, 10:26:10 pm »
Църквата ще пази със зъби и нокти устоите и нормите - контролът е твърде лакомо парче, за да го предаде доброволно на новата религия, независимо колко по-хуманна и универсална ще е тя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1994 -: Февруари 11, 2013, 10:30:24 pm »
Църквата ще пази със зъби и нокти устоите и нормите - контролът е твърде лакомо парче, за да го предаде доброволно на новата религия, независимо колко по-хуманна и универсална ще е тя.

са пък да не чакаме някой да ни спусне нова-мнооо яка религия, пък аз да не съм разбрала

*

Марая

• 28287
« Отговор #1995 -: Февруари 11, 2013, 10:31:25 pm »
Всяка религия се основава на контрол. А там където има контрол има слабост. Контролирам нещо за да влияя  ..., за да манипулирам.
Вярата е най-съкровеното нещо , което не се нуждае от контрол. И в този смисъл аз смятам...,че Сатурн-Уран са буквални в изявата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1996 -: Февруари 11, 2013, 10:33:41 pm »
са пък да не чакаме някой да ни спусне нова-мнооо яка религия, пък аз да не съм разбрала

На кой му е притрябвала?
Религии да искаш, вярата е кът...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1997 -: Февруари 11, 2013, 10:34:17 pm »

***Ела НАМЕРЕНИЕ, промени ВЪЗПРИЯТИЕТО ни, донеси ни ПОЗНАНИЕ да посрещнем НЕПОЗНАТОТО зад хоризонта.***

*

abroad

• 2187
« Отговор #1998 -: Февруари 11, 2013, 10:34:42 pm »
а пък Сатурн и Плутон хич, ама никак не си падат по манипулацията и контрола
ще умра от смях - крадеца вика дръжте крадеца ;D

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1999 -: Февруари 12, 2013, 08:26:02 am »

Апропо, преди 1 час имаше снимка във Фб, потвърдена и от мой приятел за паднал гръм върху църквата Св.Петър в Рим, където е..папата.

Папата не е в църквата, Вени! Малко по-надясно са покоите му.

Или пък да знае и видял неща,които не може да приеме и да толерира и за това се оттегля :-\

И според мен е така. Но се съмнявам, че нещо кой знае какво ще излезе от Ватикана. По-скоро скандали ще има около предстоящият избор на нов Папа.