Здравей Гост

Ретрограден Меркурий

• 2466 Отговора
  • 449359 Прегледи
Re:Ретрограден Меркурий
« Отговор #820 -: Септември 15, 2010, 12:48:46 pm »
Благодаря за пожеланията, момичета!  :88:  Работата за мен е изключително интересна. Не съм правила тогава хорар, Аурорче, не знам защо....   :blink:
Да ти е честита и от мен!
Да си здрава, да ти носи много удовлетворение,радост и парички разбира се! :58:
Успех и много късмет ! :blink:
Дерзай!

« Отговор #821 -: Септември 18, 2010, 06:07:30 am »
Мтел на ретро Мерк смянят софт- още не са готови някой сметки, опашки за плащане, системата се бъгва постоянно :o :'(

" В България да се живее е прекрасно" , новата рубрика на "Здравей България" ;) по Нова телевизия
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #822 -: Септември 23, 2010, 04:16:36 pm »
По някаква причина тази седмица яко ме тресе ретроградната сянка на Мерка, която продължама до 28.09. - гледат ми се стари филми, приключвам някакви дейности започнати по ретроградие, браузера яко не зарежда....и т.н.

Мислех си, че аз нещо си навивам, но днес една колежка ме попита - айде бе тоя Меркурий тръгна ли си?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #823 -: Септември 23, 2010, 04:21:49 pm »
Явно до последно гърч. Мтел така се обатачиха, в момента нито можеш да разбереш колко имаш да плащаш, нито да си платиш съответно. При друг случай платена фактура, но спрян телефон и така не се знае докога...но ние се досещаме, че може би до 28 септември.  ;D ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #824 -: Септември 23, 2010, 08:09:43 pm »
Мислех си, че аз нещо си навивам, но днес една колежка ме попита - айде бе тоя Меркурий тръгна ли си?  ;D

Хаха и мен това ме питаха оня ден но аз викам бе той тръгна но след броени дни Венера ще е ретро и тогава виж какво става с връзките... ;D

Явно до последно гърч. Мтел така се обатачиха, в момента нито можеш да разбереш колко имаш да плащаш, нито да си платиш съответно. При друг случай платена фактура, но спрян телефон и така не се знае докога...но ние се досещаме, че може би до 28 септември.  ;D ;)

Имам приятелка в Мтел аз и казвам как точно по ретро Меркурий решихте да сменяте софтуеъра и тя ми отговори че кой ти гледа астрологията?!?!Е щом не гледат сега да си сърбат попарата!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #825 -: Септември 24, 2010, 11:57:38 am »
Все още се усеща по поведението на много хора последната му ретро фаза, а и се има в предвид , че все още е в сянка...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #826 -: Октомври 02, 2010, 02:53:57 am »
Предстоящи аспекти на транзитния Меркурий:
Меркурий опозиция на ретрограден Юпитер - 1-ви октомври
Меркурий опозира Уран - 2-ри октомври
Меркурий ингресира във Везни - 3-ти октомври
Меркурий съвпад със Сатурн - 8-ми октомври
За човек ,който има въпросния аспект в натала(подчертаното в черно),ще бъде ли с по особено значение този транзит?
В натала се случва в 3ти дом,при транзитите също.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #827 -: Октомври 02, 2010, 03:01:53 am »
Да шофира внимателно.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #828 -: Октомври 02, 2010, 05:09:55 am »
+ на 4-ти октомври прави точен квадрат с Плутон, весело ще е ;D

Крис , а ти ял ли си грис??? ;D ;D ;D

Съжалявам ,ама ми дойде изневиделица ;D ;D ;D

« Отговор #829 -: Декември 05, 2010, 03:20:55 pm »
айде пак суматоха от 10 декември Меркурий става ретро в 6 градус на Козирог
и така до 30/12 ще се върне до  20 градус на Стрелец
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #830 -: Декември 05, 2010, 07:07:51 pm »
Щом е на 6гр,значи ще се обърне точно върху юпитера ми в 6ти дом. :lol:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #831 -: Декември 05, 2010, 09:18:19 pm »
Оху тъкмо живна и пак ще закъсам с парите!!! Ще ми мина в съвпад с Нептуна във 2ри и ще квадратира Сатрна в 11!  :'( :'( :-X
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #832 -: Декември 05, 2010, 09:24:14 pm »
Оху тъкмо живна и пак ще закъсам с парите!!! Ще ми мина в съвпад с Нептуна във 2ри и ще квадратира Сатрна в 11!  :'( :'( :-X

Ti da ne imas sluzaino dupki w jobowete si ili portmoneto si? Moge pak i nakade da si skrila pari i da si gi sabrawila kade sa? :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #833 -: Декември 05, 2010, 10:29:59 pm »
НЕма начин  ;D Нептуна все пак е във втори (според някои и трети, де  ;)) с Уран, там всичко е скъсано  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #834 -: Декември 05, 2010, 10:45:30 pm »

ми да действам тогава  :mellow:.
ще съвпадне с натален Сатyрн в 3 дом,а натален Меркурии е ретро и принципно когато и транзитния стане такъв,при мен винаги uMа събитие  :blink:.

*

Марая

• 28287
« Отговор #835 -: Декември 05, 2010, 10:50:36 pm »

ми да действам тогава  :mellow:.
ще съвпадне с натален Сатyрн в 3 дом,а натален Меркурии е ретро и принципно когато и транзитния стане такъв,при мен винаги uMа събитие  :blink:.

Лилавко , само 7% /ако не ме лъже паметта/ от хората се раждат с R Меркурий.... :blink:
В периодите на ретроградие останалата част от човечеството работи за такива като нас.... :P ;D
Нещо като някое и друго документче или изпит..., гледай да не изпуснеш влака! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #836 -: Декември 05, 2010, 10:56:09 pm »

В периодите на ретроградие останалата част от човечеството работи за такива като нас.... :P ;D
Нещо като някое и друго документче или изпит..., гледай да не изпуснеш влака! :blink:

;D права си..дано попаднем на добри служители в него период  :P

за тази дата точно не е сигурно,но има вероятност да имам важна среща. Още утре мисля да си продупча билетчето   :mellow:  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #837 -: Декември 05, 2010, 11:45:56 pm »
и аз съм в 7те %, но ретроградието не ми влияе добре  :( точно по този период купих кола и не случих, но беше преди 3г, нямах и идея за стрология тогава  :-[

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #838 -: Декември 05, 2010, 11:53:52 pm »
и аз съм в 7те %, но ретроградието не ми влияе добре  :( точно по този период купих кола и не случих, но беше преди 3г, нямах и идея за стрология тогава  :-[

Сега вече ще знаеш..., на ретро мерк -кола не купувам...Но всичко що е свързано с документи , отношения ,връзки , комуникации е супер...Просто супер! :blink: ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #839 -: Декември 06, 2010, 03:40:59 am »
Да ми дадете съвет,че нещо се притесних.
На 9ти декемри трябва да взема важен документ,от който зависи по-доброто бъдеще за детето ми.
Този документ трябва да предам на директорката на детската градина.
Но имам усещането,че саматя тя ще желае да протака нещата и да не се спази написанто на този документ.
Притесняваме и това, че на следващия ден меркурий става ретро.
Може ли според вас да се предотврати това ,ако и го занеса на 9ти?Защото мога да го занеса и на 10ти.

Малко сбито ви го обясних,но дано ме разберете. :mellow:

Или при всички случаи ще има забавяне,дали на 9ти, дали на 10ти...няма значение?