И аз не се занимавам особено с хорари,но този който разгледах спрямо въпроса-мисля се взима момента на възникване на въпроса,а не на неговото разпространение в различни среди.Няма да давам генерални изводи просто ще ти кажа какво ми прави впечатление: Управител на 6 дом Плутон е в 6 дом мисля повече се взима 6 отколкото 5 дом за животни без значение колко са ни любими,Юпитер в 6 дом представящ ситуацията при котката може да е преместване,че дори и по-далечно,Плутон в 6 дом не говори добре за котката и може и да е фатален случай,със Сатурн съвпад Иц сочещ изхода също има такива аналогии.Тъй като 4 и 10 дом са намесени и заради квадрати към планети в 6 дом и ако живееш със семейството си е възможно при тях или чрез тях да се е случило нещо-съзнателно или не,но това е просто една възможност която трябва само да се провери.Юпитер може и да е падане от високо ако има такава възможност,освен преместване.Заключените Близнаци/Стрелец в 12/6 дом може и да има нещо неясно и скрито по отношение на въпроса,което напълно да го постави в друга светлина и като нищо може да е някоя потулена/изкривена информация.Движението на Луната е от съвпад с Южния възел към такъв със Саурн,което са символичните "край" на нещата и последваща квадратура на Луната с Юпитер и Плутон,който е Управител на 6 дом,което също е неприятно.Това че Сатурн е Управител на 7 дом и е на куспидата на 4 дом-7 дом дава намеса на човек по отношение на въпроса,4 дом и Сатурн се свързват с баща или по-възрастни хора,дори и дядо,баба включително и съседи такива заради това,че е в края на 3 дом.
Дано насоките които излизат ти помогнат поне в узнаването на истината, защото тия заключени Близнаци/Стрелец определено не ги гледам с добро око.