Оффф, пък да споделя /този форум съвсем заприлича на БГ Мама ))))))/, вече близо година и повечко се броят на пръсти пътите, когато съм се гримирала и токала с китосване, отрязала съм ноктенцата до дъно, залагам само на по-скъп крем малко да засияе кожицата, плащам 2-3 пъти над средното на една козметичка да ми прави хубави веждички и туйто, естествено и свежо. Ми едно такова лесно и практично ми е, сутрин нямам грижи и въобще.. даже и хубава се чувствам. Не намирам стимул за повече, щото то е, както казват англичаните Same shit, different day. То който се ме харесва и с, и без грим си ме харесва и обратно. А и някакси напоследък се улавям, че ме дразни като видя по ТВ или на живо много добавки върху някоя буля. Напоследък обаче взех все по-често да срещам критики по въпроса. Първо на 8 март отивам само със спиралка и червилце с 3 други мои женени приятелки, те налакирани, с нарисувани нокти, екстеншъни, боя, едната ме скастри и каза, че винаги има смисъл да се глася в реплика на мое изказване в защита на обратното и каза, че дори и като си е вкъщи и домакинства първо слага грим. После един контрагент ден през ден всеки път като идва в офиса и ми поставя оценка на външния вид и като се сринах до 4,75... Вчера пътувам с една съученичка, дето не сме се виждали 100 години, тя беше с 10-год си щерка, имала и по-малка на 5, та тази домакиня и работеща майка беше и гримирана, и лакирана и аз й се възхитих, че успява, направих й комплимент, щото сега изглежда по-добре от ученическите години, то и аз, де, а дъщеря й, която се оказа, че сме родени на една дата, много съжали, че си нямам детенце и ме гледаше изучаващо. Майка ми допълнително ми каза по тел., че трябва да намирам смисъл... И днес под натиска на обществото, при луна в лъв, венера в овенски ингрес, почти тригониращи урана ми, съм си навила часовника по-рано, станала съм, ексфолиации, глупости, кремове, котешки очи, цапаници и ето ме, Нова. Дори съм решила да се стегна и пак заради другите да се фръцкам /щото не считам, че днес съм по-красива от вчера/, пак получих 5,75 и дори улових, че мъжете в коридора повечко ме заглеждат, с грим зелените ми очи засвяткват, инак се губят. Сега май дори съм уручасана, нещо ми се гади, глава.. ужаст ))) Само остава да ми поизрастнат ноктите ))))