на 23-ти съм на концерта на Helloween, вече имам билет!! каквото и да кажа, ще е малко..очаквам един непрекъснат душевен оргазъм, който да ме довете до делириум и транс и никога да не го забравя..никога, цял живот!!

за пръв път ще съм на техен концерт на живо, въпреки че идват за пети път, но все нещо се случваше, я пари не достигаха, я някой беше болен..сега е точното време и аз съм точният човек..и дори и сега не си намирах с кого да отида, но снощи бях на 50 годишнина на бивша колежка и се оплаках на един индЖенер, металярка и той, че няма с кого да отида и той вика- лелее, как може такова нещо, идваш с мен и племенника ми и това е положението, уредих се набързо с билет и двама готини пича за придружители!! започвам да обичам Венера, много е готина и и се извинявам, че така лошо говорех за нея..само с лИбов да не ме забърква, всички други- купони, концерти и всякакви прекарасни неща ги приемам с благодарност!!!
Helloween - Forever And One (Neverland) (1996)Дияна, има ли шанс да се сблъскам някъде в тълпата с теб.. :kissd: