Здравей Гост

Най-бруталните сънища

• 63 Отговора
  • 19599 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Най-бруталните сънища
« -: Декември 08, 2007, 10:05:23 am »
Пред два дни сънувах нещо неописуемо, граничещо с такава бруталност, че дори е трудно да се разкаже. Не е като реална случка, наситена с кофти емоции. Ужасно е. Ще ви го разкажа по-късно, че сега съм на работа.

Та в тази връзка реших всеки ако желае да сподели своите най-потресаващи сънища. Нещо извънредно имам предвид, не просто лоша драматична история.   :rolleyes: Абе каквото искате де, може би темата ще се стори на някой в доста черни окраски, ама нали и това сънуваме от време на време. Що пък да не си го разкажем  :ph34r:    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
Най-бруталните сънища
« Отговор #1 -: Декември 09, 2007, 12:20:51 am »
За съня. Моля, хората със слаби сърца, да затворят очи  :rolleyes:

Леко започна да ми избледнява ужасната картина, тъй като се постарах, но ... Беше кратък и много ярък. Отблизо виждам как кучета здраво са заръфали  малко човешко тяло. Приличаше на момиче, но почти бебе, ама със странна голяма глава, нежна кожа. Усещах как страда, не преувеличавам и в момента настръхвам като се сетя. В един момент виждам телцето от изядената страна и още повече се потрисам. Лицето се обръща към мен с толкова болезнен поглед, а аз стоя в съня си вцепенена без да мога да помогна. Най-странното от всичко са "кучетата". В края на съня те също вдигат глави и аз виждам, че са ХОРА. Животни с човешки глави?!  :ph34r: С озлобени лица, които не познавам. Повече думи не мога да намеря да го разкажа. Някои детайли може вече да ми се губят. Но все още не мога да забравя лицата, както на изяденото тяло, така и на животните, които се оказаха хора. Едни такива изкривени, зловещи.

Зъболекар, ти какво мислиш?  

*

Lillie

• 30532
Най-бруталните сънища
« Отговор #2 -: Декември 09, 2007, 10:40:57 am »
sunrain, няма да тълкувам съня ти, само ще ти кажа, че е много емблематичен - особено в частта му за кучетата с озлобени човешки лица. Хора-животни. Мисля, че лесно ще намериш аналогии в живота.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
Най-бруталните сънища
« Отговор #3 -: Декември 09, 2007, 02:40:47 pm »
Да, аз веднага я видях тази аналогия  :) Но си мисля, че вероятно значи нещо повече. Незнам.

*

Lillie

• 30532
Най-бруталните сънища
« Отговор #4 -: Декември 09, 2007, 02:58:30 pm »
Да видим какво ще е мнението на Зъболекар за твоя сън....

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Най-бруталните сънища
« Отговор #5 -: Декември 09, 2007, 05:38:57 pm »
Ами този сън предвещава промяна в професионалното поприще и макар да е зловещ като съдържание не мисля ,че има кофти тълкуване .
Случайно да си следила проблемите с бездомните кучета в пресата  ;)  :P  :D .

*

sunrain

• 6710
Най-бруталните сънища
« Отговор #6 -: Декември 09, 2007, 09:24:07 pm »
Не, няма общо с инциденти с бездомни кучета или инфо за тях. Още повече аз ги обичам много. Пред нашия блок имаме няколко и редовно ги храним, те ни се радват все едно у дома живеят. От осмия етаж ме познават и започват да махат с опашки  :D Много е сладко.
Та, Зъболекар благодаря ти. Засега нищо не показва, че се задава промяна в професията. Аз и нямам такава нагласа и цел, но както се казва времето ще покаже.
Хубави сънища на всички  :) И все пак в списъка засега е само един такъв страховит сън, напишете и вашите.
« Последна редакция: Декември 09, 2007, 09:24:55 pm от sunrain »

*

Demia

• *
  • 140
Най-бруталните сънища
« Отговор #7 -: Декември 10, 2007, 05:36:11 pm »
Здравейте! И аз се престраших да се включа в класацията. По принцип имам много брутални сънища но два не мога да забравя, никога може би. Единия е откакто бях ученичка. Сънувам че ме гонят двама мъже, и аз отивам в къщата на леля. Бях много изморена, и там в кухнятя имаше един кухненски нож. Аз го взех и ги убих и двамата, като във филм на ужасите все едно бях някаква убийца. С много удари и много разярена. Аз лично си го обяснявам, защото в реалния живот не съм толкова агресивна, и може би по този начин съм си изразила или по-точно изляла яростта. А другия остави по-неприятно усещане. Отивах на очен лекар, защото не виждах добре. Виждах замъглено, много замъглено. И тази лекарка ми погледна очите, и след това  извади едното с ръка, направи нещо не помня вече какво и пак си го постави на мястото. И вече виждах. Това е. Лека вечер на всички, и по-весели сънища  :)  

Най-бруталните сънища
« Отговор #8 -: Декември 16, 2007, 11:41:29 pm »
Тази година имах един гаден сън, който ме накара да не ям месо един ден. Беше много гнсен. Сънувах, че съм в двора на кварталната поликлиника, която е до първото ми училище и където играехме понякога в 5 и 6 клас с моите приятели. Та там сънувах, че намирам човешки труп, но един много гаден. Не знам как да се изразя... беше разрязан на половина, но не на горна и долна част, ами май на предна и задна, бяха закачене заедно само малко. Нямаше кръв, но се виждаха лимфните възли, всъщност цялото тяло беше от тънички бели лентички (лимфни възли?) и мускулни влакна, нещо като грамофонна плоча, само че с други цветове. И помня, че много гадно миришеше. Точно като мазно, разложено месо или като изгорели кокали. Може да не е най-гадния сън, но със сигурност оставя неприятни усещания. Ако накой може да каже какво значи - да го направи, че вече се плаша.

Най-бруталните сънища
« Отговор #9 -: Декември 17, 2007, 12:46:00 pm »
Цитат
Тази година имах един гаден сън, който ме накара да не ям месо един ден. Беше много гнсен. Сънувах, че съм в двора на кварталната поликлиника, която е до първото ми училище и където играехме понякога в 5 и 6 клас с моите приятели. Та там сънувах, че намирам човешки труп, но един много гаден. Не знам как да се изразя... беше разрязан на половина, но не на горна и долна част, ами май на предна и задна, бяха закачене заедно само малко. Нямаше кръв, но се виждаха лимфните възли, всъщност цялото тяло беше от тънички бели лентички (лимфни възли?) и мускулни влакна, нещо като грамофонна плоча, само че с други цветове. И помня, че много гадно миришеше. Точно като мазно, разложено месо или като изгорели кокали. Може да не е най-гадния сън, но със сигурност оставя неприятни усещания. Ако накой може да каже какво значи - да го направи, че вече се плаша.
Работиш ли ? ,Защото сънят ти може да се свързва както с работно място ,така и с лични неща.

Най-бруталните сънища
« Отговор #10 -: Декември 17, 2007, 06:02:07 pm »
Добре, ето повече информация за мен. В момента съм студентка първа година. За живота ми - не е за приказка, имам чувството, че все още съм в един гаден седемгодишен период (вярвам, че е така). Ох, надявам се да свърши и да започне нов, по-добър и радостен.  :)  

Най-бруталните сънища
« Отговор #11 -: Декември 17, 2007, 07:01:00 pm »
Цитат
Добре, ето повече информация за мен. В момента съм студентка първа година. За живота ми - не е за приказка, имам чувството, че все още съм в един гаден седемгодишен период (вярвам, че е така). Ох, надявам се да свърши и да започне нов, по-добър и радостен.  :)
Да не следваш медицина :D  :P .Живота е хубаво нещо и много е важно положителната настройка :)  

Най-бруталните сънища
« Отговор #12 -: Декември 17, 2007, 07:21:57 pm »
Мъртвеца показва край на някакъв период от живота .Призив за нови начинания .Помощ от непознат човек.
това е значението за твоя сън :D lilisot

*

blud

• *
  • 406
Най-бруталните сънища
« Отговор #13 -: Декември 17, 2007, 08:19:06 pm »
сънувах  че режа една врагиня ;) на 365 парченца, след това много методично си ги преброих парченцата. Сглобих я като пъзел и вече правеше всичко каквото пожелаех
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

sunrain

• 6710
Re: Най-бруталните сънища
« Отговор #14 -: Ноември 14, 2008, 03:05:35 pm »
Да обновя списъка.

Как въобще на съзнанието му идват подобни сънища?! Направо ще се побъркам.

Първо две кучета срещам на улицата и ми се радват. Обаче едното е огромно и така ми се е качило на гърба, че каквото и да правя не ще да слиза. Опитвам се да се освободя от него, но не успявам. Беше черно на цвят и слабо.
После се озовавам пред нашия вход и виждам едни хора правят нещо с горелка /?!/. И сега следва най-кошмарната част. Извинете.
Идва едно от кученцата, които храним пред блока, изключително добро и мило животно. Един мъж го хваща и гори с горелката. То лежи и се мъчи, помня очите му колко бяха пълни с болка и ужас. Много се разстроих дори насън. В следващия момент този човек сякаш не му е достатъчно това, ами и хваща и пречупва краченцото му, за да е сигурен, че ще умре, понеже не може и да се придвижва. Беше просто невероятно гадно. Нямам думи наистина. Събудих се и плачех истински. Като се има предвид колко обичам животните, това много ме разтърси и нарани.
А после се запитах какво означава? Док, имаш ли представа?     

« Отговор #15 -: Ноември 14, 2008, 03:57:06 pm »
Да обновя списъка.

Как въобще на съзнанието му идват подобни сънища?! Направо ще се побъркам.

Първо две кучета срещам на улицата и ми се радват. Обаче едното е огромно и така ми се е качило на гърба, че каквото и да правя не ще да слиза. Опитвам се да се освободя от него, но не успявам. Беше черно на цвят и слабо.
После се озовавам пред нашия вход и виждам едни хора правят нещо с горелка /?!/. И сега следва най-кошмарната част. Извинете.
Идва едно от кученцата, които храним пред блока, изключително добро и мило животно. Един мъж го хваща и гори с горелката. То лежи и се мъчи, помня очите му колко бяха пълни с болка и ужас. Много се разстроих дори насън. В следващия момент този човек сякаш не му е достатъчно това, ами и хваща и пречупва краченцото му, за да е сигурен, че ще умре, понеже не може и да се придвижва. Беше просто невероятно гадно. Нямам думи наистина. Събудих се и плачех истински. Като се има предвид колко обичам животните, това много ме разтърси и нарани.
А после се запитах какво означава? Док, имаш ли представа?     
Кучетата ни напомнят за интуицията ,лоялност ,умения ,които сме спрели да ползваме.Предполагам ,че е свързано  с  някаква промяна в живота ти ,която ще е болезнена за теб.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #16 -: Ноември 15, 2008, 11:46:44 am »
Можеш ли да предположиш в коя област на живота може да е тя?
В работата се готвят промени, които хич не искам да приема, макар че друг на мое място би се радвал, за мен ще бъде по-натоварено, а вече ми идва в повече. Дали затова иде реч?!

« Отговор #17 -: Ноември 15, 2008, 02:07:18 pm »
Можеш ли да предположиш в коя област на живота може да е тя?
В работата се готвят промени, които хич не искам да приема, макар че друг на мое място би се радвал, за мен ще бъде по-натоварено, а вече ми идва в повече. Дали затова иде реч?!
Има такава вероятност.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #18 -: Ноември 15, 2008, 05:22:52 pm »
Имаш си нещо наум, но не казваш.  :P Благодаря ти за тълкуването!

Дано сънищата ви са по-приятни и красиви.  :-*

*

Helo

« Отговор #19 -: Ноември 16, 2008, 01:31:35 pm »
Ето какво сънувах преди години - още като дете. След това животът ми наистина се промени към много по-добро.
Първо сънувах, че Господ ми говори. Попита ме: "А сега искаш ли да видиш какво ще ти се случи в бъдеще, каква ще бъде професията ти?" - нещо подобно. Аз казах: "Да" Видях се май в някаква африканска страна. Бях облечена във военна униформа и май пристигнах с хеликоптер. Аз бях началничка на група от хора, които също бяха облечени във военни униформи и им казвах какво да правят. Те раздаваха помощи на гладуващите хора. Аз, заедно с други ръководители, но другите май бяха по-висшестоящи от мен, стояхме отстрани и гледахме как се раздават помощите за гладуващите и май обсъждахме нещо.

След това имаше втора част на съня, при която Бог вече не ми говореше. Видях някакво малко селце, в което имаше глад. Но, не беше в България, а в някаква по-изостанала страна. Много хора със слаби, много слаби тела лежаха отпред на поляната и се мъчеха от глад. Няколко млади момчета обираха от дрехите им пари и други ценни предмети. Помислих си, че те обират собствените си бащи и, че не им пука, че те умират. Това е!

Как ще разтълкувате двете части на съня ми. Док, ще се радвам, ако ми кажеш какво според съня ми ще работя в бъдеще - приблизително.