Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708839 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: ТАРО
« Отговор #1740 -: Април 20, 2012, 07:34:35 pm »
Ей как ми се иска някой да ми метне едно Таро бе хора... :25:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1741 -: Април 20, 2012, 10:50:39 pm »

elfidka, по какъв въпрос да ти метнем? Утре ще стане това де... ;D
There's a little witch in every woman...

*

gola

• 28
« Отговор #1742 -: Април 21, 2012, 09:38:49 am »
Restless  искам и аз :blink:ще ме поканят ли да участвам в "Сделка или не " И ако не е много нахално тази година ще забременея ли за втори път  :blink:Благодаря много :blink:

« Отговор #1743 -: Април 22, 2012, 12:33:26 pm »
Здравейте, ако има възможност искам да попитам очертава ли се да започна сериозна връзка?

« Отговор #1744 -: Април 22, 2012, 02:27:42 pm »
Здравейте хора,

Дали някой от вас, който се занимава с таро може да изтегли за мен карти за въпроса "Как ще се рзвият отношенията ми с лицето Х" и "Ще закрепим ли отношенията си като двойка"- аз за съжаление нямам карти все още, а от много места чувам, че на тези в нета не може много да се разчита....

Мерси предварително и благодаря за подкрепата ви :)

Императрицата - 7 чаши - 8 чаши

Рона, по тези карти за първия ти въпрос си мисля, че може би ще имате планове/мечти за бременност или реална бременност, но в последствие това желание ще остане нереализирано, така да се каже.... Ще се откажете, или поне единият от вас няма да е готов за такова нещо.

Асо Чаши - Светът - Паж Мечове

По втория ти въпрос - твърдо да, ще закрепите отношенията си на всяко ниво - интелектуално, сексуално, духовно...

Може ли да изтеглите и на мен едни карти за въпроса ми
Ще си имам ли второ детенце :blink:

Жрецът - 10 чаши - 3 жезли

Според мен - да. И най-вероятно вече се осъществява. :blink:

Сега видях, че ти си задала въпроса за "Сделка или не". :blink:

6 меча - Умереност - 8 пентакли

Да, ще ти се обадят и ще участваш.

Ще спечелиш ли голяма сума пари? ;D

Асо Пентакли - Императрицата - 4 пентакли

Определено, но едва ли ще играеш до самия край, най-вероятно ще сключиш изгодна сделка. ;D Да се похвалиш после така ли е, не е ли така. :blink:
« Последна редакция: Април 22, 2012, 02:38:39 pm от Restless »

« Отговор #1745 -: Април 22, 2012, 02:50:30 pm »
Здравейте, ако има възможност искам да попитам очертава ли се да започна сериозна връзка?

Ванина, първо хвърлих карти за следващите три месеца, според които отговорът е категорично не. Хвърлих нови до края на годината и се паднаха почти същите. Според мен наистина прекалено сериозно гледаш на нещата и здраво си се свкопчила в идеята, че трябва задължително точно сега да започнеш сериозни отношения. Мислиш непрекъснато за това, но едва ли предприемаш конкретни действия. По-скоро си неспокойна и чакаш щастието да дойде изцяло отвън. Може би няма да навреди малка промяна в мирогледа. Пускам картите до края на годината, ако иска и някой друг да коментира...

3 жезли, 4 меча, 2 пентакли

*

911

• *
  • 137
« Отговор #1746 -: Април 23, 2012, 12:19:38 pm »
мм такам  ;D Зададох си въпроса -кармична ли е връзката ми с човека 'хикс и какво ще научим и двамата от цялата ситуация.
Изтеглих-
Императрицата
Глупакът
Четворка мечове
Висшия жрец
-това е от таротико.ком Отговор на въпрос ,затова са четири  :blink:
С няколко думи,според вас как стоят нещата ?Какъв ми е урока ..?
Благодаря.

*

Rona

• 16
« Отговор #1747 -: Април 29, 2012, 01:54:58 pm »

Императрицата - 7 чаши - 8 чаши

Рона, по тези карти за първия ти въпрос си мисля, че може би ще имате планове/мечти за бременност или реална бременност, но в последствие това желание ще остане нереализирано, така да се каже.... Ще се откажете, или поне единият от вас няма да е готов за такова нещо.

Асо Чаши - Светът - Паж Мечове

По втория ти въпрос - твърдо да, ще закрепите отношенията си на всяко ниво - интелектуално, сексуално, духовно...

Restless, безкрайни благодарности за вклчването. Едно въпросче- може ли да се каже в какъв период от време ще стане това? За бремеността също

Поздрави

« Последна редакция: Април 29, 2012, 01:59:16 pm от Rona »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1748 -: Май 02, 2012, 03:31:19 pm »

elfidka, по какъв въпрос да ти метнем? Утре ще стане това де... ;D
Ми меткай по един любовен въпрос ...
Ще имаме ли отношения с ...... / назован е по име / 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1749 -: Май 03, 2012, 10:35:16 pm »
Какво мислите за тази комбинация от карти, която изтеглих?

1. Глупакът
2. Осмица мечове
3. Тройка мечове

Става въпрос за съня, който сънувах, чудех се какво означава. а той е тук.. http://www.dreams-share.com/bg/dream/439

« Отговор #1750 -: Май 07, 2012, 01:06:44 am »
Твои си защити ( стереупорът)  които ти пречта  да дадеш  израз на  спонтанноста си (ритниците по сфетофарите). е болката ти от счупеното ти сърце- 3м и си събираш разпиляните парчета  (разчупеният стереупор). 3 меча се свързва с митът за ПСихея и Ерос, в който той за да  изпита любовта й , я праща в подземнто царство на мъртвите  и тя отива и издържа теста ( всички числа).Макар че са доста сатаннински числа -езотерицците твърдят ,че са чилса на Слънцето:)
Ето една Психея и Ерос в лицето на 3 меча:

« Отговор #1751 -: Май 07, 2012, 01:10:36 am »
Пак половината пост неизлезе- опитвам се  на 2 пъти  да сложа цитат от сънят ти - където казваш ,че е тъмно и никой не светва лампата.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1752 -: Май 07, 2012, 08:00:47 am »
Здравейте хора,

МОже ли някой, който използва таро и има карти да ми изтегли за въпроса "Какво ме очаква в личен план до края на юни"?

Мерси предварително. На всички- прекрасен ден, радвайте се на хубавото слънце :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1753 -: Май 07, 2012, 08:49:50 am »
Твои си защити ( стереупорът)  които ти пречта  да дадеш  израз на  спонтанноста си (ритниците по сфетофарите).
Цитат
Беше тъмно, никой не светваше лампата.
е болката ти от счупеното ти сърце- 3м и си събираш разпиляните парчета  (разчупеният стереупор). 3 меча се свързва с митът за ПСихея и Ерос, в който той за да  изпита любовта й , я праща в подземнто царство на мъртвите  и тя отива и издържа теста ( всички числа).Макар че са доста сатаннински числа -езотерицците твърдят ,че са чилса на Слънцето:)
Ето една Психея и Ерос в лицето на 3 меча:

Мерси за тълкуването, Шерлок...
Виж, за стериопорът не се бях сетила. Ритането на светофари го тълкувам, точно като събаряне на пречки, бариери (поставени от външни фактори). Това че е тъмно и никой не светва лампата го тълкувам по друг начин. Тъмнината е подсъзнателното, никой не светва - никой не иска нещата да излязат на яве и да се кажат открито, това ми хрумва.. оставаме на тъмно.

Какви са тези числа от 3те меча? Аз имам артурово таро и тройка мечове е - Паломид. Където той страда заради любовта си към Изолда, но тя била любима на Тристрам - приятел на Паломид. Те се сражават по-късно и Тристрам разбира за любовта на Паломид и от там започва враждата между тях :) В крайна сметка Паломид се оттегля наранен..

Интересно символиката с числата от съня ми не мога да я схвана... 6+6 12+12... 
А иначе самата комбинация от трите карти как трябва да се тълкува?

« Отговор #1754 -: Май 07, 2012, 12:46:40 pm »
Момичета, амо при мен ли е проблемът със форумът????Рамката излиза на парчета и разместена.Повредата е май в моя телевизор,а?
Фрея ,именно това имам впредвид- "подземнтот царство" символизира наистина  подсъзнанието,както и ти казваш.И защо е страшно ,защотот там са нашите "демони" които понякога не са много приятани и не са за пред хората. ( да не се отплесвам но от там идват и всички психопатии,но това е др тема0).Стриопорът който по принцип  се използва за предпазване и защите от удари в случая са товйте 8 м. ( Защитите са обикновенно нашите комплекси и малочувствени преживяваня,които всеки от нас притежава. ) Ритането на сфетофари е спонтання проява на гняв ,ярост или просто щуротия  в случая Глупакът се свързва с това . Разчупеният стериопор  ,който прави боклук ,според мен е разбито наранено сърце ,най-общо казано ,без значение  коя колода се ползва..Ако беше 3 меч, 8М  и след това ГЛупакът - бих приела че да - задръжките ти и баририте ти падат, но е в обратна градация,за това не мисля че е това.Само по какрти не бих казала нещо по-различно Всъщност аз първо бях написала  точно  то9ва и по-късно видях сънят ти,но постът ... Спонтанността ти е е блокирана поради това сърдечно страдание.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1755 -: Май 07, 2012, 01:30:19 pm »
Не си само ти, аз също имам проблем с цитатите и рамката. Явно е от форума...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1756 -: Май 07, 2012, 05:18:52 pm »
Благодаря Шерлок, интересно тълкуване.  :blink:
Всъщност аз тегля така картите... първо една от голямите аркани и после 2 от малките, като голямата я възприемам като по-основна. Нямам идея как трябва да ги тегля  :rolleyes: И не съм много наясно с тарото :)
« Последна редакция: Май 07, 2012, 05:29:44 pm от Freya »

« Отговор #1757 -: Май 08, 2012, 03:53:59 am »
Molя, но за всеки случай аз бих пуснала и тото ;D- защото може да е и;" късмета на начинаещия е блокиран от бездействие"....Натъманих го... ;D Дано сънят ти не е бил  преди тиража  :'(

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1758 -: Май 08, 2012, 09:19:37 am »
ok, ще приема коментара ти метафорично...  ;D

« Отговор #1759 -: Май 08, 2012, 01:42:29 pm »

.
« Последна редакция: Май 09, 2012, 07:40:43 am от Last_Kiss »