Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705913 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2260 -: Декември 31, 2012, 10:59:38 am »
Ех тази 3 чаши...
Мъжът е доста деспотичен според мен. ЗА другото - подкрепям Кирин.

Карта за деня - Страшния съд.

« Отговор #2261 -: Декември 31, 2012, 11:59:47 am »
 Вени, за Страшният съд пиши как се е проявила като карта за деня.
Моята карта е 2 чаши. Хич не ми е на любов, да ви кажа. Почти винаги 2 чаши ми показват нов чифт обувки или готино прекарване някъде на кафе, в малка компания. Зарадва ме тази карта.  :blink:

ТАРО
« Отговор #2262 -: Декември 31, 2012, 12:05:01 pm »
Kirin, Tania, Jasmin_Veni - няма нищо неудобно! Щом искам помощта ви, значи съм безкрайно откровена и съм загърбила всякакво неудобство! Много точно сте разбрали - наистина, когато се събрахме, той не беше още разведен, после реши, че трябва да го оставя малко да се почувства разведен и така си остана - въпреки двете деца, които му родих! Реално аз го знам решението, но не искам да го взема, защото децата са още малки. Ще оставя нещата да се развият сами и да стигнат до своя реален край. По-точна характеристика -никой досега не беше давал - изискващ, властен и ревнив! Благодаря и на двамата! Сега мога вече да повярвам, че няма нищо случайно - не случайно попаднах на този форум и на вас! Дори и да искам да поправя нещата, да си посипя главата с пепел и да простя - явно няма смисъл! Доста пъти съм го правил, но вече на 50 г. не ми се правят повече компромиси със себе си! Още веднъж ви благодаря...

« Отговор #2263 -: Декември 31, 2012, 12:48:23 pm »
Момичета,здравейте!
Радвам се,че отново ви открих!
Карта за деня - Страшния съд.
Вени,мисля че днес ще срещнеш човек от миналото или ще се повтори ситуация,която се е случвала и преди,но ще подходиш към нея по друг,по-добър начин. И на мен ще ми е интересно да кажеш как се е проявил Страшния съд.

« Отговор #2264 -: Декември 31, 2012, 01:01:10 pm »
Засега се проявява в тръшкане на малкото диване и истерия ;D
И мъжо се скара с майка си.
Истинското проявление може би ще е на парти тази вечер, интересно кой ли ще е там.

Тъжна, за съжаление, това е ситуация, която често се среща. Винаги казвам, че появят ли се деца, животът на двамата вече не е същия и напоследък все по-често виждам раздели. Има една приказка, че истинската любов деца не ражда, замислете се над тази поговорка.

ТАРО
« Отговор #2265 -: Декември 31, 2012, 01:10:14 pm »
Jasmin_Veni - Не съм съгласна с тази поговорка! По-искани от тези две деца не е имало! Излиза, че истинската любов е егоистична, а според мен смисълът на всяка връзка и любов са децата. Да, отношенията се променят, но това сплотява хората, а не ги разделя. По-скоро моят случай си е характеропатия - започна с по един, два, три месеца цупене на година от негова страна и тази година се оля - от февруари та досега... причината - тривиална и смешна - изкипял кускус! Но вече нямам желание и сили да извличам семейството (то такова май няма) за косите отново!

« Отговор #2266 -: Декември 31, 2012, 01:42:47 pm »
Децата са проявление на нещо съвсем различно. Не говорим за искани или не. Но да, истинската любов, онази, която възхваляват в поемите е егоистичната такава, защото тя изисква цялото внимание на човека до теб, което да е само за теб.
Сложи си ръка на сърцето и кажи, че този човек си обичала най-лудо в живота си, че той те е обичал най-лудо от всички жени досега, че е единствения, който те кара да забравиш всички несгоди по света?
Търсим партньор, с който може да създадем семейство, което да е хармонично и стабилно. Любовта е за мен съвсем различно нещо. Влюбване има винаги, но онази любов за която говоря, тя остава непроменена с годините и винаги имаш пеперуди в стомаха, когато го видиш.

« Отговор #2267 -: Декември 31, 2012, 01:53:54 pm »
Зададох въпрос:Ще подобри ли Х. отношението си към мен?Паднаха се 2 мечове,рицар чаши и 4 жезли Май има шанс за подобрение  :blink:
Да дам и аз малко обратна връзка  :blink: Наистина ме поканиха и присъствах на много приятна приятелска сбирка,точно както Кирин предположи,но развитие по основния въпрос-никакво,а тези отношения са ми много важни.Та ще ви помоля,ако ви се занимава,да ми хвърлите едни карти по въпроса

« Отговор #2268 -: Декември 31, 2012, 02:08:22 pm »
Jasmin_Veni - да, напълно съм съгласна с това - преценила съм, че става за семейство и деца, но чак пеперуди не е имало - може би в началото, ама вече съм забравила... най-интересното е, че цели 12 години (от 14) всичко си беше наред и изведнъж, от нищото, всичко се сгромоляса! Както и да е - нищо ново под слънцето, не се заблуждавам, че моята история е единствена, просто търся изход за себе си.

« Отговор #2269 -: Декември 31, 2012, 02:37:13 pm »
Зададох въпрос:Ще подобри ли Х. отношението си към мен?Паднаха се 2 мечове,рицар чаши и 4 жезли Май има шанс за подобрение  :blink:
Да дам и аз малко обратна връзка  :blink: Наистина ме поканиха и присъствах на много приятна приятелска сбирка,точно както Кирин предположи,но развитие по основния въпрос-никакво,а тези отношения са ми много важни.Та ще ви помоля,ако ви се занимава,да ми хвърлите едни карти по въпроса
karizma,здравей.
Изтеглих ти следните карти по въпроса
Смърт+2 жезли+Висшата жрица
По тези карти не мисля,че този човек ще подобри отношението си към теб.Тука ми се струва,че между вас няма никаква духовна връзка,просто един етап в отношенията ви е приключил,няма близост в момента,но по 2 жезли все пак има някаква надежда-и това си мисля,че е съвет на картите-в момента имаш нужда от оттегяле и преосмисляне на ситуацията,да се дистанцираш за определен период от време и да не допускаш да изпаднеш в зависимост от този човек,да отстояваш твоите желания самостоятелно,без да си емоционално зависима от никой,как ще стане това-ти най добре знаеш/Висшата жрица/-довере си на интуицията си. Мисля,че тази ситуация след  време ще има развитие,но трябва да се дистанцираш и чак тогава може би ще има някакъв резултат.

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2270 -: Декември 31, 2012, 04:09:25 pm »
Попитах какво ще ми донесе 2013  :blink: ;D

Осмица Жезли
Крал Жезли
Седмица Мечове ...

« Отговор #2271 -: Декември 31, 2012, 04:19:45 pm »
Антония,благодаря ти,много точно описа ситуацията в момента-дистанция и пълна липса на каквато и да е комуникация.И точно насаме със себе си осъзнавам,че тези отношения са ми важни(тук става въпрос за много близка приятелска връзка от типа „сродна душа”,прекъсната по необясними/или неизвестни/ за мен причини) и трябва да продължат и за в бъдеще,това е вътрешното ми усещане.Но за бъдещото развитие,може би трябва да задам отделен въпрос.

« Отговор #2272 -: Декември 31, 2012, 04:23:01 pm »
Смърт- 2 жезли- Висшата жрица

Каризма, този въпрос "Ще подобри ли отношението си?" е леко некоректен. Може пък да го влоши или изобщо да не го промени. Аз ти теглих карти също, но те се припокриват като значение с тези на Антония, затова ще тълкувам тази комбинация, но в малко по-различна светлина.
Според мен отношенията между вас или са приключили съвсем, или вече промяната е факт- заради Смъртта. Ситуацията между вас в момента е доста нестабилна и може да се обърне на 180 градуса по всяко време. Отговорът е неясен заради Жрицата на последна позиция, но клони повече към положително развитие за теб. Иска се време обаче, за да се забележат промените у него.
Вълнуваш го, но те намира за студена и недостъпна. Иска да разбре нещо за теб, някакъв въпрос относно теб много го тревожи и не му дава мира. Това всъщност е причината за колебанията му.
Задай си пак въпроса след две седмици. Дотогава мисля, че ще е налице някаква промяна.

« Отговор #2273 -: Декември 31, 2012, 04:32:52 pm »
Попитах какво ще ми донесе 2013  :blink: ;D

Осмица Жезли
Крал Жезли
Седмица Мечове ...

Повишена енергия и нестабилност, бързи и лесни промени, възможна смяна на жилище и флиртове. Готина година ще е за теб.  :blink:

Весели празници на всички!

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2274 -: Декември 31, 2012, 05:41:42 pm »
Благодаря ти за бързия отговор Кирин !
Да се надяваме:)
Весело посрещане на 2013!

« Отговор #2275 -: Декември 31, 2012, 11:17:36 pm »
Кирин,благодаря ти,много е възможно да си права.Желая на всички много здраве,успех и сбъднати мечти през Новата 2013 година  :58: 

« Отговор #2276 -: Януари 01, 2013, 11:45:45 am »
Мацки, пускам карти за годишна прогноза по месеци.

Януари: Колелото на съдбата, Умереността, 4 меча
Февруари: Светът, 9 мечове обърната, Смъртта обърната
Март: 6 чаши, Обесеният, 8 чаши
Април: 9 пентакли обърната, 2 жезли, Дяволът
Май: Глупакът, Страшният съд об., Магът обърнат
Юни: 2 пентакли, Кралица жезли, 10 пентакли
Юли: Рицар мечове, 3 мечове, 5 пентакли
Август: 7 пентакли обърната, Жрицата, Императрицата
Септември: 10 мечове, Крал жезли, Влюбените
Октомври: Императорът, 2 чаши, Рицар жезли
Ноември: 7 жезли, 4 чаши, 7 чаши обърната
Декември: Крал чаши, 6 пентакли, 8 чаши

Още не съм зачоплила нито една комбинация. Като че ли през януари ще имаме проблеми с границите, електропреносната мрежа, летищата, но само това ми хрумва като за начало.

« Отговор #2277 -: Януари 01, 2013, 01:13:38 pm »
Март месец виждам проблеми с вода, наводнения може би.
Много чаши.

За страшния съд вчера проявлението - да, видях хора, с които не се бяхме виждали от години. На купона имаше доста хора, които през 10 мин, ползваха...хм, забранени от закона субстанции и раничко се прибрахме. Дадох си сметка, че може би остарявам, защото не ги приемам тези неща вече, дадох си равносметка, че трябва по-внимателно да си подбирам компанията.

В 1:11 (13:11) си изтеглих четири карти с въпрос "Какво ще ми се случи, кои са основните неща, които ще ми се случат през 2013 г?"
Рицар Мечове
2 чаши
Отшелникът
Колелото на съдбата

Ще го мисля по-късно, сега ме мързи :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2278 -: Януари 01, 2013, 01:21:34 pm »
Като ми остане време довечера ще се поупражнявам върху подредбата за България - ще е интересно да следим събитията по месеци  :blink:
Моя позната пита дали синът й ще излезе предсрочно от затвора. Изтеглих - Рицар чаши, 3 мечове, 2 пентакли и Глупакът. На мен ми се струва, че картите отразяват по-скоро душевното му състояние към момента. Глупакът на последна позиция, как да го тълкувам? Заради 2 пентакли си мисля, че ще има някакъв преход, но Глупакът ми е неясен.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2279 -: Януари 01, 2013, 02:03:40 pm »
Глупакът сочи ново начало, избор, който зависи от него. КАто време сочи пролетното равноденствие, 21-22 март.

По моята комбинация за годината - събитията, бележещи живота ми ще се случат от лятото натам. През лятото, първата декада на Рак – любов, романтична връзка, нови трепети. Сигурно за мен иде реч. През цялото лято – големи промени, подаръци от съдбата, пътувания, екскурзии, като цяло движение. Кармичен избор, важен житейски урок.
Под знака на Дева – осмисляне на нещата, самовглъбяване, преходен етап към новото начало.
По време на есенното равноденствие, ще има гняв, неразбирателство в живота ми, ще има случка, свързана с помощ от полиция.
Говорим за периода септември-октомври.
 Дотук си измъдрих. Другата година по това време ще ви кажа дали съм била права.