Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705923 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2560 -: Януари 24, 2013, 06:54:21 pm »
Мим, супер си! Ще ти пиша на лични когато съм готова с гледането.  :blink:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2561 -: Януари 24, 2013, 06:56:23 pm »
Твоя съм  ;D
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2562 -: Януари 24, 2013, 08:54:49 pm »
Кирин, желаеща съм за експерименти :)

Изписаха баща ми, пак тежък ден. Изтрещях и си изправих косата накрая :)

« Отговор #2563 -: Януари 24, 2013, 09:52:43 pm »
Вени, утре ще ти гледам и на теб, че тази вечер на Мим картите ме ошашкаха.  ;D
Много се радвам за баща ти!  :blink:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2564 -: Януари 25, 2013, 08:58:45 am »
карта на деня : Крал на жезлите  ;)
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2565 -: Януари 25, 2013, 09:08:02 am »
Кирин, това с ухото, според мен е отит и си е за антибиотици ( не че съм им привърженик ). Добре, че е изтекло, миналата година синът ми на няколко пъти се разболя от отит, но при него докато изтече бяха големи мъки.
За Паж чаши вчера - нямаше никакви новини или обяснения, а както ти беше писала - неадекватност, сякаш бях със забавени реакции. За днес изтеглих 5 жезли.
Нареждам се и аз на опашката за гледането с 36 карти - когато имаш настроение и ти остане време  :blink:

Вени, радвам се за баща ти  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2566 -: Януари 25, 2013, 11:14:17 am »
Аз тази нощ сънувах 10 чаши, много емоционална карта :P

Баща ми е изписан, защото свърши пътеката, иначе освен язва е с чернодробна цироза 3 степен (4 е най-високата). Търсим болница да го вземат на лечение, че никъде не искат цирози.

Карта за деня - Асо мечове! Ще пиша утре дали я получих пустата покана или ме забравиха :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2567 -: Януари 25, 2013, 06:09:36 pm »
Днес си зададох един въпрос: ще се сбъднат ли надеждите и мечтите ми свързани с Х?
1. Девятка чаши
2. Шестица жезли
3. Любовниците
първите две карти ми изглеждат много позитивни, но последната от това, което прочетох ми се стори някак двойнствена(не е точно за любов, а се отнася по-скоро до някакъв избор, това което прочетох не беше много любовно)......и като последна(тя ли показва изхода от ситуацията, всъщност не знам) не ми вдъхва нещо хубаво....като начин на развитие на ситуацията.....вие как мислите....? имате ли опит....?
като цяло картите са хубави, но.....

« Отговор #2568 -: Януари 26, 2013, 09:16:05 am »
Vanilla, според мен комбинацията е добра, но изразява по-скоро твоето силно желание, което бърза да се осъществи. Решението на ситуацията зависи най-вече от теб, и то от някакъв сериозен избор, който трябва да направиш във връзка с това желание. Вероятно си малко раздвоена или изпитваш известно чувство за вина. Не е изключено картите да показват, че има някакъв друг, по-важен проблем, на който не отделяш достатъчно внимание.

Моята карта за деня се прояви много бързо, по време на сутрешната разходка с кучката. Докато месех картите ми изпада Рицар жезли и се обърна. Теглих още една, която беше Магът, но Рицарят си остана титуляр. Кучата се разбесня на поляната, замота ме и ме събори. Успях да падна елегантно, но така жестоко се сецнах... Сега ходя като йордечка.  ;D Имам тук разни илачи, ще видя какво да пия, че до обяд трябва да ме отпуснат болките. И утре е референдум... мани, мани!
Иначе за ухото, на инжекции съм, но сякаш доста бързо започвам да се оправям.

Вени, направих ти гледането и ще ти пиша на лични тази вечер.
Таня, ще ти гледам и на теб.  :blink:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2569 -: Януари 26, 2013, 09:34:05 am »
Моята карта на деня е паж чаши  :-\
Очаквах нещо ужасно, тъй като деня почна вече по не най-добрия начин...климатикът ми е замръзнал и сега просто не виждам какво ще правя, освен да се моля за слънце  :'( :'( :'(

П.С. Момичета, Кирин е хванала някои неща, които мисля че са истина за мен и други интересни, които може и да станат, въпреки че всичко звучи прекалено хубаво.

« Отговор #2570 -: Януари 26, 2013, 12:12:03 pm »
Карта за деня - 5 мечове.
Денят ми започва ужасно, със скандали с мъжа!

Покана не получихме :( и май няма и да получим :'( за втори път ме лъжат картите, за този ми проект.
Аз искам да сменям дестинацията, мъжа не иска и се караме жестоко!

« Отговор #2571 -: Януари 26, 2013, 06:51:25 pm »
Аз пък днес изтеглих 2 жезли.Още се чудя за утрешния референдум,но това май си е чисто съвпадение.Между другото днес получих и един много хубав бонус(нематериален),на който много се зарадвах,но пък не мога да го свържа с картата.
Кирин,ако ти се занимава,гледай и на мен.

« Отговор #2572 -: Януари 27, 2013, 04:52:18 am »
7 мечове за мен днес.  :P Не знам защо, но много я харесвам тази карта.
Каризма, ще ти гледам, разбира се.  :blink:

« Отговор #2573 -: Януари 27, 2013, 10:17:41 am »
Карта за деня- Папесата
Кирин, ако имаш време гледай и на мен!  :blink:

« Отговор #2574 -: Януари 27, 2013, 10:33:11 am »
Кирин,благодаря ти,когато имаш време  :blink: С тези 7 меча днес сигурно ще те спохождат странни мисли  ;)
Мим,нещо друго интересно по Паж чаши?И аз днес го изтеглих,да видим   ;D

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2575 -: Януари 27, 2013, 11:15:17 am »
Здравейте,тази сутрин ме изненадаха неприятно :(. Човека с който се срещах каза че не иска да се виждаме повече :'(.
Искам да попитам "Това ли е окончателното му решение?". Картите,които изтеглих са:папата,колесницата и кулата.Ще се радвам да чуя мнението Ви по тях.На мен ми се струва,че това наистина е края.Заради кулата,но все още се надявам да греша.Благодаря Ви предварително за отделеното време :blink:.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2576 -: Януари 27, 2013, 01:15:08 pm »
Здравейте,тази сутрин ме изненадаха неприятно :(. Човека с който се срещах каза че не иска да се виждаме повече :'(.
Искам да попитам "Това ли е окончателното му решение?". Картите,които изтеглих са:папата,колесницата и кулата.Ще се радвам да чуя мнението Ви по тях.На мен ми се струва,че това наистина е края.Заради кулата,но все още се надявам да греша.Благодаря Ви предварително за отделеното време :blink:.
Картите са ти наистина напрегнати и отразяват ситуацията която е в момента ,Колесницата ми казва ,че доста борба си хвърлила за този човек а и доста нерви ,да Кулата говори за разпадане на връзките,но и според мен ако нещо се разруши ще даде път на новото и ще положи новото начало ...ВСЯКО ЗЛО ЗА ПО-ДОБРО
Надявам се да съм ти полезна

ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2577 -: Януари 27, 2013, 01:29:51 pm »
Благодаря samoella,права си хвърлих много труд и нерви да запазя тази връзка.И това е защото вътрешния ми глас ми казваше,че така трябва.Явно съм разчитала погрешно поведението му :'(. Сега не ми остава друго освен да си преболедувам раздялата и да продължа напред.Още веднъж ти благодаря :58: .

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #2578 -: Януари 27, 2013, 02:09:32 pm »
Няма за какво ,удоволствието е мое ,че съм ти полезна.. :25:Знам ,че трябва да се молим да сме на правилния път ,дори да имаме изпитания да не се предаваме ,защото ще дойдат по-добри дни :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2579 -: Януари 27, 2013, 05:26:40 pm »
Кирин,благодаря ти,когато имаш време  :blink: С тези 7 меча днес сигурно ще те спохождат странни мисли  ;)
Мим,нещо друго интересно по Паж чаши?И аз днес го изтеглих,да видим   ;D
Моето ежедневие в последната седмица е много еднообразно и мисля, че каквато и карта ми се падна все няма да има нещо, с което да я свържа. Надявам се новата седмица да предложи нещо повече и картите да са наистина насока по отношение на случващото се  ;)