Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706812 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:ТАРО
« Отговор #360 -: Април 27, 2010, 11:09:53 am »
Анири, добре, че съм попаднала на малко оптимизъм, какво пък.... ;) Незнаех, ще го имам предвид. Аз не съм се обръщала досега към тарото, нямам опит и лични впечатления, но вие ме заинтригувахте и затова исках да видя какво ще покаже по разни важни за мен въпроси.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #361 -: Април 27, 2010, 03:13:51 pm »
реших и аз най- накрая да видя какво става с това таро..зададох въпрос, който ме вълнуваше в момента, но е доста общ- нещо от рода на ''има ли истина в това таро'' и се паднаха:

тъй като определено имаше подтекст във въпроса ми, нещо от рода на- дали не е престъпление в духовния свят да се използват тези карти, явно затова магьосника ''цепи'' по средата..иначе не четох интерпретациите им..
все едно имаме първоначалната невинност в райската градина, после магьосника /търсене на истината, познаване на добро и зло и изгонване от рая и накрая властта на империатрицата, силата на знанието, но и самота на върха..раят все пак е изгубен..
не съм чела нищо за картите таро и тези интерпретации ми хрумнаха в момента, докато гледах картинките..
вие как ги тълкувате??

за мен отговора е очевАден- точно това мисля, че следва, но пък виждам, че казвате, че отразявали желанията, не знам..

:))))))))))
имала съм твоите въпроси :25:

от опит: магът никога не е магьосник, а съчетание на намерение+ воля+план+ доста здрав реализъм
докато влюбените е много окултна карта
но по тези карти бих казала, че на теб пролетта много ти влияе: оженствяваш се, имаш нужда от интимност, взаимност
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #362 -: Април 27, 2010, 04:08:08 pm »
Кая, винаги съм се възхищавала на твоите тълкувания. Би ли споделила каква литература ползваш?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #363 -: Април 27, 2010, 05:32:10 pm »
 ами значи не знаеш колко не разбирам  ;D чета по разни форуми, нямам си книги  :rolleyes: искам малко да се отстраня от готивите формули

*

sunrain

• 6710
« Отговор #364 -: Април 27, 2010, 06:07:21 pm »
Кая, по моя въпрос мисли ли ти се?  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #365 -: Април 27, 2010, 06:43:04 pm »
ами значи не знаеш колко не разбирам  ;D чета по разни форуми, нямам си книги  :rolleyes: искам малко да се отстраня от готивите формули

Ако на този етап не разбираш, представям си като започнеш да разбираш какво ще е. :88:

« Отговор #366 -: Април 27, 2010, 07:33:13 pm »

Ако на този етап не разбираш, представям си като започнеш да разбираш какво ще е. :88:

Някои започват знаещи  :wink2:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #367 -: Април 28, 2010, 07:09:44 am »

Някои започват знаещи  :wink2:
[/b]

Аха.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #368 -: Април 28, 2010, 12:37:03 pm »
Обещах да докладвам при раздвижване в работната сфера и тъй като се очертава такова...Евентуално ми предстои интервю за една позиция, която звучи интересно на пръв поглед. Та, дръпнах карти конкретно за нея, въпроса беше: Ще ме одобрят ли за позицията и ако да ще бъда ли доволна? Картите, които излязоха са: 5ца Жезли, Асо Мечове и Кралица Мечове. Ей тези Мечове значи...изглежда ми като доста конкурентно положението  :-\ Ще съм благодарна на тълкуване  :blink:

It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #369 -: Април 28, 2010, 12:45:30 pm »
Анири, добре, че съм попаднала на малко оптимизъм, какво пък.... ;) Незнаех, ще го имам предвид. Аз не съм се обръщала досега към тарото, нямам опит и лични впечатления, но вие ме заинтригувахте и затова исках да видя какво ще покаже по разни важни за мен въпроси.   

Така е, sunrain, нищо лошо няма в оптимизма, съвсем напротив! Ама е хубаво и друга гледна точка да има  :blink: Иначе, тарото не ме беше привличало от много време, но преди година някакси се завърнах към него и незнам аз ли се настроих на вълната или то към моята, но ми отразява въпросите. В крайна сметка човек като търси отговори, Вселената намира начин да му ги даде ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #370 -: Април 28, 2010, 08:34:50 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 09:29:59 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #371 -: Април 28, 2010, 09:37:11 pm »
мда, гледам и 3-те
обикновено те взаимно си взаимодейтстват, а  наблюдавам иначе какво " говорят" при другите хора

да, пролетта влияе, но на мен не се падат карти, за да го укажат  ;) това е твоята енергия и тя явно в положителана, пролетна и женствена :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #372 -: Април 28, 2010, 10:16:41 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 09:29:38 pm от Vision »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #373 -: Април 28, 2010, 10:22:01 pm »
 по тези карти не е  престъпление, дори според мен те подтикват ти да откриеш за теб такъв път ( да не говорим, че си талант в областта), но не съм сигурна че моето мнение  ти харесва:)

п.п.sunrain  ще си помисля :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #374 -: Април 28, 2010, 10:49:21 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 09:29:22 pm от Vision »

« Отговор #375 -: Април 29, 2010, 09:28:14 am »
   Теглих си карта - просто за да видя насоката за напред и положението, в което се намирам. Падна ми се Магьосникът...хммм.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #376 -: Април 29, 2010, 12:33:08 pm »
Vision ;) имаш си талант явно - видя ли картите са говорили за теб

за мен противоречията отнеха доста  време :rolleyes: но разрешаването стана

*

Vision

• 3523
« Отговор #377 -: Април 29, 2010, 01:29:07 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 09:37:00 pm от Vision »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #378 -: Април 29, 2010, 11:46:27 pm »
   Теглих си карта - просто за да видя насоката за напред и положението, в което се намирам. Падна ми се Магьосникът...хммм.

повечко воля и старание и донякъде инат да продължиш това, което си почнала- нещата са в твои ръце

Aniri-   пита се  1 въпрос ти поне 3 си питала   не става така ...- карти са карти на решенията и  е настъпило времето да действаш, но не мисля че работата много ще ти хареса има нещо, което ще те подразни,а може и да енякой- според мен ти ще вземеш решението
« Последна редакция: Април 30, 2010, 07:05:28 am от Kaya »

*

Aniri

• *
  • 256
« Отговор #379 -: Април 30, 2010, 10:35:36 am »
Kaya, права си...предложението ме поблазни и се полакомих яко с въпроса  :-[ Благодаря ти!