Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706499 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #2120 -: Ноември 25, 2012, 10:41:38 am »
добър вечер
 искам да попитам  въпрос,който спонтанно ми дойде в главата
приключиха ли отношенията ни...чудя се този мъж изпитва ли нещо изобщо
8 Пент.,слънцето,кралица чаши
Мисля, че в момента е отдаден на работата си, но все още изпитва чувства към теб. Развитие на отношенията ви, ще поставите ново начало.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2121 -: Ноември 25, 2012, 07:58:15 pm »
tania
много благодаря

« Отговор #2122 -: Ноември 25, 2012, 09:31:17 pm »
Въпрос: Ще започна ли нови снимки последната седмица на ноември:
Светът
7 Жезли
Умереност
5 Пентакли

Тази последната карта хич не ми се връзва за положителен отговор.

Какво ме очаква през месец Декември? Изтеглих 3 пентакли, кралица на чашите и 7 чаши. Как да го тълкувам? Полагане на повече усилия за нещо, успехи, помощ от жена? 7 чаши накрая ме обърква в тълкуването.

Прекалено дълъг период от време, прекалено кратък отговор. За месец аз си хвърлям това: http://www.taroastro.com/taroastro.php

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2123 -: Ноември 26, 2012, 09:18:28 am »
Мерси, Вени! Зададох въпрос, дали ще пътувам - паднаха ми се -
Звездата
Умереност
Отшелникът ( обърнат )
Отговорът е по-скоро НЕ, нали?  :-\
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2124 -: Ноември 26, 2012, 11:37:12 am »
Звездата обикновенно е с двустранно значение. Отговотът правилно си го преценила, но изтегли и допълнителна карта към въпросът, може там да се крие ключа защо няма да пътуваш.

« Отговор #2125 -: Ноември 26, 2012, 01:46:56 pm »
здравейте...
пак забоксувахме със С...затова попитах
изпитва ли нещо към мен?
Колесницата,Императрицата,6 чаши

« Отговор #2126 -: Ноември 26, 2012, 04:48:00 pm »
ЗАбоксували друг път. Какви мисли си му вкарала на човека за семейство бре?
Дай още една подредба, но от 4 карти и задай въпроса по-конкретно. НАпример "Какви планове има Х за нас двамата"

« Отговор #2127 -: Ноември 27, 2012, 02:34:30 pm »
Това ли е края на връзката ни с М.?
Паж жезли
Асо жезли
6 мечове

Май отговорът е да...  :-\

« Отговор #2128 -: Ноември 29, 2012, 05:06:43 am »
Зададох въпрос:Да поканя ли Х.на среща-разговор?Паднаха се
Рицар пентакли
Кралица чаши
Крал чаши
Ще съм благодарна,ако някой помогне с тълкуването

« Отговор #2129 -: Ноември 29, 2012, 08:20:47 am »
Вени, май отговорът ти с тази комбинация наистина е НЕ, но това не значи, че намерението ти няма да се реализира по-късно. Сякаш имаш много опции за най-различни неща, с които да се захванеш, но ти си избрала най-трудната възможност.

Мелинда, и аз мисля, че се е затлачила работата при вас. Изисква се някаква промяна, която външно да се изрази. Посланието на колесницата е точно това- да не спираш да се променяш, а импреатрицата е промяна, която е осъществена вече и се изразява ясно в света. Преминали сте първия етап на опознаването и влюбването, но още е рано да мислите за семейство или поне за сериозни отношения. Вкарай малко повече безгрижие в отношенията ви, да видим какво ще се получи. Абе, купи си нови дрешки, смени си прическата, зашемети го и му стъпи на шията на твоя човек.  ;)

Таня: Май търсиш изход от някаква заплетена ситуация или от ситуация, в която много дълго си била неудовлетворена. Не знам как мислиш, че това пътуване би решило нещата, но няма да стане, дори да го осъществиш. Нужен ти е качествено нов подход по умереността и гледай да не разчиташ на други хора.

Разколебана, като че ли при вас не е имало изясняване на отношенията. Има някакво напрежение, въпроси, които чакат да бъдат зададени, но едва ли се е стигнало до сериозен разговор (по паж жезли). Сякаш има трети човек във вашите отношения. Или и двамата ще се придвижите към нов етап във връзката ви (6 мечове), или един от двама ви ще излезе от тези отношения, но не сам/а.

Каризма, пробвай, но ми се виждат доста пасивни тези карти. Като че ли ще се откажеш или ще изчакаш още малко, но има развитие според мен, макар и много бавно.

Моят въпрос е за една операция, която предстои на мой близък- ще мине ли всичко добре? 2 жезли, асо пентакли, 7 пентакли. Като че ли да, но възстановяването ще продължи дълго по 7 пентакли... не съм много обективна, когато трябва да тълкувам мои си карти.

« Отговор #2130 -: Ноември 29, 2012, 09:33:52 am »
Скоро ми се падна 2 жезли и 7 пентакли в точно такъв въпрос. Казах, че ще живее, но много вероятно някой отрган да не функционира напълно след това.
С тази комбинация по-скоро виждам наистина дълъг период престой в болница, но добре завършила операция.
Би ли хвърлила допълнителни карти с въпрос какво последствия ще има след операцията?

« Отговор #2131 -: Ноември 29, 2012, 11:43:25 am »
Благодаря ти,Кирин,аз самата се колебая,и засега не смятам да форсирам нещата,а само да заявя намерение.За съжаление не мога да си изтълкувам сама комбинацията,отскоро се интересувам от Таро  :blink:

« Отговор #2132 -: Ноември 29, 2012, 01:38:38 pm »
За последствията от операцията изтеглих: 5 жезли, рицар пентакли, 6 мечове. Сякаш ще тръгнат на оправяне нещата, ама пак мудно. 
Вени, права си, махнали са далака или там каквото е, така че има си нещо, което няма да функционира наистина, но всичко е минало добре и няма причини за притеснение. И според лекарите ще е нужно повечко време за възстановяване, но страшното е зад гърба му вече.

« Отговор #2133 -: Ноември 29, 2012, 02:58:56 pm »
6 мечове ми говорят за дребно пост оперативно усложнение. Да се грижи добре за превръзките и раните.

« Отговор #2134 -: Ноември 30, 2012, 12:28:43 pm »
Разколебана, като че ли при вас не е имало изясняване на отношенията. Има някакво напрежение, въпроси, които чакат да бъдат зададени, но едва ли се е стигнало до сериозен разговор (по паж жезли). Сякаш има трети човек във вашите отношения. Или и двамата ще се придвижите към нов етап във връзката ви (6 мечове), или един от двама ви ще излезе от тези отношения, но не сам/а.

Много си права, Карин, разговора беше много повърхностен, освен че беше и по телефона. Той сега е с друга жена, третия човек който излиза и така излезе от нашите евентуални романтични взаимоотношения. Но това е миналото по скоро се надявах с тези карти да разбера дали ще продължи нашето общуване или той тотално ще излезе от живота ми.  :(

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #2135 -: Ноември 30, 2012, 02:40:31 pm »
здравейте,
искам да попитам един въпрос,след дълги месеци сръдня и скандали,стоплихме отношение с важен за мен човек  ..
каква е причината  Х да не ме търси,пръв-8 меча,Сила,колесницата,знам че не е нова любов-той няма връзка в момента
всъщност  не е наясно че се интересувам от него като мъж,отношенията ни са строго професионални,и изобщо не му показвам интерес
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

« Отговор #2136 -: Декември 01, 2012, 10:52:57 am »
момичета здравейте-прелитам тук само а малко,молейки за съвет,макар че темата може да се отнесе и към онази за тълкуване на сънища
днес сънувах как жена ми гледа на Карти таро-спомням си ясно две карти-обърната луна,и асо чаши,както и аритметичната задача 6 плюс 1 е равно на 7...тя ми каза само това тълкуване...Пред оградата ти лае куче :-\ и повече не пожела да говори...
...как тълкувате обърнатата луна-при мен зависи от картите до нея,понякога може да е край на дълго чакане,понякога затъване в измама ,както и забавяне..изобщо всичко

« Отговор #2137 -: Декември 01, 2012, 12:42:47 pm »
според мен става дума за измама.
Нещо 7 дни, 7 месеца и ще разбереш за нея. Кучето предупреждава.

« Отговор #2138 -: Декември 01, 2012, 12:54:53 pm »
Мелинда, аз тълкувам обърнатите карти само когато изпадат и се обърнат сами, така че нямам голям опит с тях. Сега се разрових да проверя общо двете комбинации, в които е присъствала обърната луна. Общо взето това са били периоди, в които съм била много чувствителна и интуитивна, но някак неправилно или пристрастно съм тълкувала интуитивните си впечатления и сама съм се прецаквала. "Пред оградата ти лае куче"- вслушай се в инстинктите си, защото рационалният ум и прекаленото анализиране на нещата може да те объркат още повече.
Асо чаши по принцип ми е трудно да го тълкувам.

Мечо Пух, честно казано, твоите карти ме объркват. Първото ми впечатление беше, че има нещо в твоето поведение спрямо този човек, което го обърква. Има моменти, в които се доближаваш до него, а след това се отдръпваш. Някакво такова движение напред-назад ми се върти в главата по 8 мечове, затова той се въздържа засега от по-интензивно общуване. Другият ми вариант е, че в живота на господина може и да няма друга любов, но той се съобразява с някой трети, или поне с мнението му. Не е изключено и друг човек да се опитва да блесне за твоя сметка.

Уф, забравих да си пусна моя въпрос. Искам през следващата година да сменя жилището и попитах картите дали това ще се случи. Досега все удрям на камък с моите опити да се измъкна, та сега комбинацията ми е: смъртта, паж пентакли, 10 пентакли. Какво мислите, момичета?
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 03:43:10 pm от Кирин »

« Отговор #2139 -: Декември 01, 2012, 10:13:08 pm »
Кирин,Жасмин-благодаря момичета...
Кирин по твоята комбинация-вижда с,е че вече се изнервяш от липсата на желаната промяна,искаш да смениш жилището, а нещата не вървят по план,мисля че ще сполучиш да смениш жилището ,но доста време ще ти отнеме да осъществиш желаното..клоня по-скоро към да,ще успееш

Пух,8 меча са тайната любовница,Излиза, че някакви пречки, страхът от разгласяването, разплата, или страх от неуспеха си в това отношение пречат на мъжа да направи първи крачката. Иска му се, но не може... мъжът има комплекси...ако не си ти да буташ,не знам