Вени, за съня ти мисля, че вещае някакъв успех и постижение, но и те предупреждава да не повтаряш стара грешка. Сигурно вече ще има реално развитие по твоите въпроси, но това е само началото. "Още е рано да се прибираш у дома". Дава ти се нов шанс да осъществиш нещо, но внимавай да не го изтървеш, защото едва ли ще имаш друга възможност.
Не ми се връзвай на това тълкуване, де...
MoonLight: Честно казано, представа си нямам какво може да е Кулата на първа позиция, без да има някакъв конкретен въпрос или ситуация за разглеждане. Обикновено първата карта отразява същността на питането или това, което вече се е състояло, но и тук няма строго правило. С течение на времето всеки си изработва специфичен начин на общуване с Таро и започват да ти се падат определени карти за това или онова събитие, за хора, ситуации и т.н. Трябва повече практика с картите, за да се разберат конкретните им проявления.
Какво ще кажете да си направим нещо като тренировки с Таро? Например да се опитваме да опишем или отгатнем минали събития, предмети и професии с помощта на картите. Подобни упражнения биха помогнали по-бързо да си избистрим нещата и да добием по-голяма увереност в тълкуването. Интуицията също се засилва от такива практики. Някой ще поставя задача, а другите ще теглят по няколко карти и ще дават предположения. Целта няма да е точно отгатване, разбира се. След като се пусне отговорът, всеки може да анализира защо е изтеглил определена карта, на еди-коя си позиция, какъв аспект от явление или предмет описва катртата и така... Интересно ще е.
Може би ще е добре това да се направи в отделна тема, но не знам дали някой би проявил интерес към подобни упражнения. То ще си покаже. Също така, не знам дали ще има желаещи да предложат първото упражнение, затова аз си позволявам да го направя.
И така: Опитайте се да опишете с помощта на картите какво ми се е случило на 15. 05. 2010 г.
Утре сутринта ще кажа какво конкретно е станало на тази дата. :blink:
Таня, комбинацията Жрица и 5 меча обърнати, бих тълкувала като безсмислено чувство за провал и вина. Бъди по-милостива към себе си. :blink: