Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706015 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #2480 -: Януари 18, 2013, 03:54:18 pm »
Кирин, права си за зъба - търпях доста време, но вече беше належащо да се извади  :-X
Бързо оздравяване и на теб, дано до понеделник я раздвижиш ръката  :blink:
По задачката изтеглих интересни карти. На въпроса, как изглежда корицата - Обесеният, Крал чаши, Асо пентакли. Мисля, че има нещо асиметрично, обърнато наопаки. Може да има изображение на мъж  :rolleyes: Самата книга е скъпа, с хубаво качество.
На въпрос за съдържанието на книгата изтеглих - 8 мечове, 5 пентакли и Влюбените. Да не е някой тъжен любовен роман?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2481 -: Януари 18, 2013, 05:48:06 pm »
За съдържание :
Кралица на жезлите
5 мечове
Паж мечове  - може би се разказва за живота на жена, но не любовна история

Корица:
Сила
6 мечове
Крал на пентаклите -заради силата пак предполагам, че има жена, но пък с краля...може би и мъж, но на заден план...и съответно някакъв път  :blink: 
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2482 -: Януари 18, 2013, 07:18:51 pm »
За корица:
Звездата+6 жезли+10 чаши-нещо в тъмносиньо и червено,може би изображение на две фигури мъж и жена
За съдържание:
Рицар чаши+Асо пентакли+10 жезли

За кармична и невъзможна любов. ;)

« Отговор #2483 -: Януари 18, 2013, 08:19:14 pm »
Момичета, пускам отговора.
Таня и Мим, странно мнение имат картите ви за тази енциклопедия по астрология. Май са ви ревнивички картите.  ;) А пък 5 пентакли как буквално са онагледили фразата "стъпка по стъпка" ...  ;D
Антония, сякаш и твоите карти за корицата са се изразили доста буквално. Преобладава тъмносиньото, да, и червеничко има. Браво!

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2484 -: Януари 18, 2013, 08:23:14 pm »
Аз мисля, че с моите още не сме в хармония и малко не им се доверявам  ;D
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2485 -: Януари 18, 2013, 08:41:15 pm »
Този път направо са се пошегували картите с мен - нищо общо с книгата  ;D
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2486 -: Януари 18, 2013, 08:52:33 pm »
Мим, при мен се случват много по-идиотски предположения, спокойно. Стават такива работи.   :blink:
Май наистина трябваше да постна някой роман. Картите сякаш по-обичат да описват наситени с емоции събития- много по-ясно ги отразяват.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2487 -: Януари 18, 2013, 08:59:50 pm »
Като се има в предвид миналият път каква беше картинката просто си мисля, че това са прекалено големи предизвикателства за картите  ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2488 -: Януари 18, 2013, 09:13:17 pm »
Аз реших днес да ми махнат гипса. Дали ще седи на ръката ми 5 дни още, мисля, че няма значение.

Явно това са 8 жезли.

« Отговор #2489 -: Януари 18, 2013, 09:23:25 pm »
Нееееееее, за мозъците ни е предизвикателството.  ;D

Аз реших днес да ми махнат гипса. Дали ще седи на ръката ми 5 дни още, мисля, че няма значение.

Явно това са 8 жезли.

Мда. Махнахме го този гипс няколко дни по-рано, а иначе целият ми ден беше пълен с неангажиращо общуване и щуране насам-натам. Приятен ден беше.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2490 -: Януари 19, 2013, 08:16:36 am »
Карта за деня - Колелото на съдбата. Надявам се на положителни промени, че вчера беше просто кошмарен ден с тази 6 мечове  :-X
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2491 -: Януари 19, 2013, 08:18:55 am »
Добро утро, момичета  ;D Днес е прекрасен слънчев ден и се надявам да го прекарате по най-добрия начин. За мен картите отредиха : Кралица на пентаклите - обърната  :angry: не изглежда обещаваща, но пък аз станах с усмивка  :blink:

« Отговор #2492 -: Януари 19, 2013, 08:44:17 am »
На мен ми изпада Папата тази сутрин.
Мим, мисля, че ще си по-неуверена днес или пък ще се откажеш да се занимаваш с наистина важните за теб неща.
Таня, супер ти е картата.  :blink:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2493 -: Януари 19, 2013, 08:59:55 am »
За сега съм много уверена и в супер кондиция за вземане на решения... не знам дали ще остана така... но май трябваше да си тегля от нет-а карта, че с моите нещо не ние наред :)

« Отговор #2494 -: Януари 19, 2013, 09:09:59 am »
Не тегли от нета. Просто виж какво ще ти се случва днес и как ще се изрази енергията на тази карта в настроенията и реакциите ти. Не е задължително това, което другите са написали за картата да съвпада с твоите впечатления.  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2495 -: Януари 19, 2013, 09:47:25 am »
Кирин, и твоята карта за деня е хубава - интересно ми е, как ще се прояви, нямам много впечатления от Висшият жрец.
Мим, защо известно време не пробваш без да обръщаш карти? Аз в началото обръщах по няколко, но това още повече ме затрудни с тълкуването  :blink:
Колелото на съдбата действително е хубава карта - сега се връщам отново от зъболекаря, сложи ми лекарство и ми предписа антибиотик, но след вчерашните кошмарни болки, наистина почувствах облекчение.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2496 -: Януари 19, 2013, 10:21:30 am »
Папата като карта за деня не ми е много ярка. Обикновено срещам хора, които съм позабравила, понякога ме избива на носталгия или попадам в хубава компания. Тази вечер ще имам гости, може и затова да се е паднал Папата. Не вярвам да е заради събранието на входа в 4, което мисля да пропусна.  :P

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2497 -: Януари 19, 2013, 10:49:33 am »
Кирин, сега прочетох отново за заболяванията  и съответстващите им големи аркани ( ти ги беше написала преди време ) и гледам, че Папата съответства на рамене, ръце - дали няма да усетиш подобрение в ръката, да започнеш да я раздвижваш?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2498 -: Януари 19, 2013, 11:08:41 am »
Ами да, днес болката е по-поносима като опитвам да движа ръката, а и забелязах, че съм разширила движенията. Как съм го постигнала този резултат през нощта...  :rolleyes:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2499 -: Януари 19, 2013, 11:27:24 am »
Напоследък често ми излизаше Висшата жрица, аз търсех някакви мистични обяснения, а гледам, че съответства на лимфните възли. От 2 дена съм с възпалени сливици и подути лимфни възли, явно е било предупреждение в тази насока.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх