Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706555 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: ТАРО
« Отговор #3180 -: Април 05, 2013, 08:38:20 pm »
Здравейте ,моля някой да ми хвърли едни карти,защото съм ужасно разстроена и не мога да се концентрирам върху моите
В каква насока ще тръгнат отношенията ни с ...до Рожд.ми ден
всичко вървеше ,а сега се отдръпна..и от няколко дни съм много разстроена :'(
Рядко ми се случва да изтегля толкова хубави карти - Слънцето, 10 чаши и Паж пентакли. Мисля, че всичко между вас ще се оправи. Чакат ви прекрасни моменти заедно.
Sissi и аз подкрепям Таня, като си мисля, че нещо старо ще умре- може би някакъв тип старо поведение и е възможно тези отношения да стъпят на нова плоскост.
Другия вариант е да има някакво ново запознанство при теб- до рождения ден.
« Последна редакция: Април 05, 2013, 08:45:08 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3181 -: Април 05, 2013, 08:42:59 pm »
Какво изпитва към мен?
Крал мечове,8жезли,Светът

Хубава е комбинацията, има чувства.

« Отговор #3182 -: Април 05, 2013, 09:56:23 pm »
Sissi занапред ви чака първо, взаимно щастие, второ изясняване и стабилност според мен. Т.е каквото и да последва във вашите отношения, ще ти даде сигурност, ще ти донесе радост.
За жалост за комбинацията на karizma не споредлям мнението на zikovu. Идва ми твърде хладна и рационална, пресметната и дистанцирана. Няма страст в този човек, има силно застъпено приятелско отношение. Ако се пита за отношения между мъж и жена, личните ми разбирания са, че не е това, което би трябвало да ги събере като двойка. Ако се търси просто стабилност и сериозност, ще бъде намерена, защото пък човекът е много честен. Просто не е емоционално ангажиран.

« Отговор #3183 -: Април 05, 2013, 11:41:05 pm »
...
« Последна редакция: Април 21, 2013, 10:43:45 pm от yanica »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3184 -: Април 05, 2013, 11:51:11 pm »
Според вас има ли шанс да постигна мечтата си.
Картите бяха:
1 Осмица чаши
2 Шестица чаши
3 Осмица пентакли
4 Петица мечове
5 Десятка мечове
6 Слънцето(отгоре като пояснителна карта сложихме и се падна Магът)
7 Паж чаши
8 Колесницата
9 Двойка чаши
10 Тройка жезли

Ето така са позициите

Зависи за какво се отнася мечтата ти- подновяването на отношения? Учене?Работа?Местене?
Мисля, че е първото, но кажи..

« Отговор #3185 -: Април 05, 2013, 11:59:12 pm »
...
« Последна редакция: Април 21, 2013, 10:44:12 pm от yanica »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3186 -: Април 06, 2013, 12:16:13 am »
разбирам...моята интерпретация на кръста е, че на този етап ви се дава някаква среща и комуникация. Възможно ли е той да пътува от някъде, за да те види- или обратното? Този човек далеч ли живее?
Има индикации за някакво коренно ново начало за теб, но за сега бих казала само - среща.
Виж как от там насетне ще потръгнат нещата.

« Отговор #3187 -: Април 06, 2013, 12:20:34 am »
...
« Последна редакция: Април 21, 2013, 10:44:27 pm от yanica »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3188 -: Април 06, 2013, 12:27:12 am »
разбирам...моята интерпретация на кръста е, че на този етап ви се дава някаква среща и комуникация. Възможно ли е той да пътува от някъде, за да те види- или обратното? Този човек далеч ли живее?
Има индикации за някакво коренно ново начало за теб, но за сега бих казала само - среща.
Виж как от там насетне ще потръгнат нещата.

Ами да живее доста далеч - в друга държава е. Ако нещо стане ще има наистина коренно ново начало за мен.Ще видим, и на среща да се надявам, пък от там насетне...

Да, далечното му местожителство е много ясно показано. Ами успех! :blink:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3189 -: Април 06, 2013, 07:52:36 am »
Здравейте,  на въпрос/ Мога ли, да се надявам на ново начало с бившия?/изтеглих , следните карти
6мечове
2 пентакли
4 мечове
Много ще се радвам , ако получа отговор
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #3190 -: Април 06, 2013, 09:02:13 am »
Какво изпитва към мен?
Благодаря ви момичета.Картите май са хубави,както и да ги тълкуваме.Човека наистина е много честен,а поведението му е такова,че сякаш иска да ми спести някоя истина,дистанцира се,за да не ме лъже.Зададох въпроса:Какво крие от мен?Паднаха се:2мечове,Страшния съд,Паж мечове.Е,това вече не мога да го разгадая

« Отговор #3191 -: Април 06, 2013, 07:39:32 pm »
здравей Каризма,
на въпроса какво крие от теб ,с този ССъд си мисля ,4е в момента  при него те4е процес на трансформация,която е болезнена и не желае да споделя с когото и  е-нещо като катарзис.Мисля, 4е е в ситуация ,от която не може да излезе и засега трупа информация как да я реши и с,ятам,4е е свързана с взаимоотношения-каквото и да става с човека,ще стане за добро и ще излезе нов и прероден  от ситуацията,но като цяло се е самоизолирал и малко подозрително и настръхнало приема хората около себе си

blud,мисля ,4е засега,този 4овек не е готов за подновяване на отношенията ви,възстановява се от някаква тежка сърдечна травма,и моментът не е подходящ

И на последно място да попитам  за себе си
замисленото пътуване ,ще се осъществи ли
10 пентакли,колелото,слънцето

« Отговор #3192 -: Април 07, 2013, 08:41:49 am »
Благодаря,redhot,много е възможно да си права,надявам се скоро да разбера  :blink: По твоите карти,мисля че пътуване ще има,финансирането ли е проблема?

« Отговор #3193 -: Април 07, 2013, 10:00:49 am »
Благодаря,redhot,много е възможно да си права,надявам се скоро да разбера  :blink: По твоите карти,мисля че пътуване ще има,финансирането ли е проблема?
мерси Каризма,
не ,поне при мен проблем с финансирането няма,но е необходима група-а парите са доста и е възможно да не се съберат хора -дано се осъществи :) ще дам обратна връзка при потвърждение

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3194 -: Април 07, 2013, 06:21:15 pm »
Здравейте,  на въпрос/ Мога ли, да се надявам на ново начало с бившия?/изтеглих , следните карти
6мечове
2 пентакли
4 мечове

за сега не  :(

Картите на редхот за пътуването не са лоши, но е много възможно да се отложи, ОСВЕН ако не е за някоя слънчева дестинация

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3195 -: Април 07, 2013, 07:23:22 pm »
6мечове
2 пентакли
4 мечове

за сега не  :(

Картите на редхот за пътуването не са лоши, но е много възможно да се отложи, ОСВЕН ако не е за някоя слънчева дестинация
Благодаря, за отговора :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #3196 -: Април 08, 2013, 11:36:40 am »
6мечове
2 пентакли
4 мечове

Мисля, че за сега няма такива изгледи. Освен това, струва ми се, чисто психологически имаш нужда от почивка от такива отношения, в която да осмислиш поведението си в любовните взаимоотношения и приоритетите си в живота. Често хората игнорират този така естествен процес за психиката и от там правят много грешки в живота си - не казвам, че такъв е случаят, но споделям впечатления.

Karizma, крие нещо, което много напира да ти каже - но му напира отвътре, но ти го спестява. Не знам какво е, но наистина е важно и променя начина, по който стоят нещата. Но пак ми се струва, че наистина иска да ти го спести, за да не те нарани - не го виждам като нещо, което би могло да те зарадва.

« Отговор #3197 -: Април 08, 2013, 11:59:44 am »
Ace_of_Pentacles,много благодаря за коментара  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3198 -: Април 09, 2013, 10:35:31 am »
Какво изпитва към мен?
Благодаря ви момичета.Картите май са хубави,както и да ги тълкуваме.Човека наистина е много честен,а поведението му е такова,че сякаш иска да ми спести някоя истина,дистанцира се,за да не ме лъже.Зададох въпроса:Какво крие от мен?Паднаха се:2мечове,Страшния съд,Паж мечове.Е,това вече не мога да го разгадая

По тези карти мисля, че скоро дори и да се опиташ да разбереш какво крие- няма да разбереш- с този паж мечове. Той съхранява тайните. Може пък да не е дошъл момента :lol:

« Отговор #3199 -: Април 09, 2013, 11:36:09 am »
благодаря на вси4ки взели у4астие по въпроса ми за пътуването-искам да дам окон4ателна обратна връзка
след разговор с фирмата,ме уведомиха ,4е група не се сформира,но ме препратиха към техни колеги,които ве4е са набрали хора,офертата е малко по -скъпа,и с два месеца по-късно ,но ме устройва-затова си резервирах място...в известен смисъл пътуването се отложи с 60 дни,но все пак ще го има
не е до топла точка-точно обратното-до една от точките, където снегът е целогодишен :Р
благодаря от сърце за отдаденото внимание