Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705747 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3700 -: Юли 11, 2013, 10:23:25 pm »
Здравейте,не разбирам от Таро и моля някой да ми изтегли карта,защото вече ще се побъркам от разни мисли.Въпроса ми е - как ще се развие предстоящия ми опит /ин витро/ за дете.Благодаря на този, който ми отговори :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3701 -: Юли 12, 2013, 10:23:30 am »
Колесницата нещо е в действие- паж меч- за което ти не знаеш (така предполагам)
Благодаря ти :wub:

моля, моля, надявам се да съм права за приятната изненанда :wub:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3702 -: Юли 12, 2013, 10:45:54 am »
Колесницата нещо е в действие- паж меч- за което ти не знаеш (така предполагам)
Благодаря ти :wub:

моля, моля, надявам се да съм права за приятната изненанда :wub:
Сега ще чакаме :blink:
Аз в момента си  правя пас,та да видим.... :rolleyes:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3703 -: Юли 12, 2013, 10:52:08 am »
От къде ги теглите тези ТАРО карти, искам и аз да пробвам, много харесвам мистики. :)

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3704 -: Юли 12, 2013, 05:41:34 pm »
Здравейте,отново съм тук с въпрос към вас :blink:.
На въпрос: Влюбен ли е .........в друга?
изтеглих -кралица чаши,висшата жрица,3 пентакли и колелото на съдбата
Ще се радвам на коментара ви,това е мъж към който все още имам чувства и май ще си остана само с надеждите :(.
Благодаря ви предварително.
има друга, да , нищо не може да направиш
Получих яснота по този въпрос,оказа се влюбен във Виена(града) ;D.Може би картите са отразили моите притеснения(или поне така се надявам :-[).

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3705 -: Юли 12, 2013, 05:47:05 pm »
Можели някой да изтегли карти от своето тесте на въпрос "Какви чувства има към мен .....?",аз прекалих с моите.Благодаря предварително и ще се радвам на коментара ви  :blink:.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3706 -: Юли 13, 2013, 07:47:09 am »
От къде ги теглите тези ТАРО карти, искам и аз да пробвам, много харесвам мистики. :)

Аз тегля от тук-много хубав сайт има и подробно описание на всяка карта.Благодаря на момичето, което е създало този блог, ако пише тук :blink: Проблема е, че да се навържат значенията на картите ми е трудно.
http://sha-tarrot.blogspot.com/

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3707 -: Юли 13, 2013, 12:11:56 pm »
Когато се зададе въпрос " Ще имам ли връзка с едикой си" и излезе Асо Мечове,какъв е отговорът.
Да или Не?

« Отговор #3708 -: Юли 13, 2013, 01:11:31 pm »
За мен асо мечове е разговор/изясняване.Но зависи и от другите карти,разбира се. ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3709 -: Юли 13, 2013, 01:25:24 pm »
За мен асо мечове е разговор/изясняване.Но зависи и от другите карти,разбира се. ;)
Мерси Муунлайт!

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #3710 -: Юли 15, 2013, 08:09:54 am »

Аз тегля от тук-много хубав сайт има и подробно описание на всяка карта.Благодаря на момичето, което е създало този блог, ако пише тук :blink: Проблема е, че да се навържат значенията на картите ми е трудно.
http://sha-tarrot.blogspot.com/
Мерси Лина ;)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3711 -: Юли 15, 2013, 11:05:51 pm »
момичета, много ме вълнува отношението на едно момче към мен :unsure: преди известно време го видях, попитах картите: Какво е почувствал... когато ме е видял и какво е казал на хората с него? (понеже реакцията им беше странна). Ето картите: Десет пентакли, Крал на чашите и Колесницата

Другият въпрос пак е свързан с него: "Това лято отношенията ни ще се развият ли и ако да, как? - Тройка чаши, Асо пентакли и Висша жрица
Благодаря предварително :blink:

Понеже картите са теглени онлайн, ще съм благодарна, ако някой ми тегли реални, ако сметне за необходимо :blink:
« Последна редакция: Юли 16, 2013, 02:16:27 am от vezni »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3712 -: Юли 16, 2013, 10:59:21 am »
момичета, много ме вълнува отношението на едно момче към мен :unsure: преди известно време го видях, попитах картите: Какво е почувствал... когато ме е видял и какво е казал на хората с него? (понеже реакцията им беше странна). Ето картите: Десет пентакли, Крал на чашите и Колесницата

Другият въпрос пак е свързан с него: "Това лято отношенията ни ще се развият ли и ако да, как? - Тройка чаши, Асо пентакли и Висша жрица
Благодаря предварително :blink:

Понеже картите са теглени онлайн, ще съм благодарна, ако някой ми тегли реални, ако сметне за необходимо :blink:
По първата комбинация - смятам, че се е развълнувал вътрешно ( Краля чаши ), но не го е показал, запазил е самообладание ( Колесницата ).
По втората комбинация - няма да има развитие на отношенията ви, ще си останат по-скоро платонически. Мисля, че той е обвързан към момента. (След време нещата могат и да претърпят промяна - чувствата постоянно се менят  :blink:.)
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3713 -: Юли 16, 2013, 11:47:21 am »
Благодаря, Таня, не знаех, че е обвързан :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3714 -: Юли 16, 2013, 02:38:55 pm »
Като ми прочете съобщението,ще се зарадва ли?

Справедливост
Звездата
Любовниците

:-[Мерси!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3715 -: Юли 17, 2013, 09:27:10 pm »
Като ми прочете съобщението,ще се зарадва ли?

Справедливост
Звездата
Любовниците

:-[Мерси!

Много хубави карти. Мисля, че преди е подхождал с разум..нооо вече не може да мисли разумно:) Влюбен е до ушии :P

тези карти от цялото тесте ли излезнаха?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3716 -: Юли 17, 2013, 11:10:08 pm »
Предстои ми пътуване и имам очаквания, да видим какво ще излезе - двойка жезли, крал нетакли и императрицата :blink:

« Отговор #3717 -: Юли 17, 2013, 11:48:47 pm »
Момичета, Висшата жрица може ли да се свърже с Лилит?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3718 -: Юли 18, 2013, 09:25:08 am »
Момичета, Висшата жрица може ли да се свърже с Лилит?
Според Хайо Банцхаф, Висшата жрица е с двойствена природа и могат да се търсят аналогии с - Ева / Лилит, Инана / Ерешкигал, Деметра / Персефона. Лилит е едната, тъмната половина на жрицата.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #3719 -: Юли 18, 2013, 10:57:37 am »
Благодаря ти, Танче :blink: