Здравей Гост

Вертекс - Антивертекс

• 89 Отговора
  • 33728 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Вертекс - Антивертекс
« Отговор #60 -: Януари 20, 2011, 02:22:56 am »
Марая, да не си срещнала някой съдбовен партньор, където невидими нишки ви водят един към друг ...  ?  :P

Тццц! Обратното- приключвам един такъв етап в който един пич си помисли , че е незаменим...И бързичко се осъзнах... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #61 -: Януари 20, 2011, 03:09:54 am »
Ба, съдбовен. Имах такъв псевдо съдбовен така по вертекса нахълтал в житието ми. Излезе безславно ближейки люти рани. Въобрази си като Мараиния, че е неотразим.
Тогава бях на 19г, а той на 25-26г. Тр.Сатурн в съвпад с вертекс. Кълна ме след това гадината му мръсна като някаква циганка.
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 03:19:16 am от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Януари 20, 2011, 03:13:25 am »
Ба, съдбовен. Имах такъв псевдо съдбовен така по вертекса нахълтал в житието ми. Излезе безславно ближейки люти рани. Въобрази си като Мариния, че е неутразим.
Тогава бях на 19г, а той на 25-26г. Тр.Сатурн в съвпад с вертекс. Кълна ме след това гадината му мръсна като някаква циганка.
:rolf: :rolf: :rolf: , представям си го...

Дааа , така е ..Вертекса ми е наместен в много близък аспект с Южен възел и един куп лични планети....и е факт...Незаменим и велик...Никой , никога и по никакъв повод...Дааа , ама не! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Януари 20, 2011, 03:20:23 am »
Вертекс ми е в 7ми дом в Овен,на 25тия градус,следователно Антивертекс е  в 1ви дом,близко до Юпитер във Везни.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Януари 20, 2011, 03:53:38 am »
Вертекс ми е в 7ми дом в Овен,на 25тия градус,следователно Антивертекс е  в 1ви дом,близко до Юпитер във Везни.  :blink:

Иииии.... :rolleyes:

« Отговор #65 -: Януари 20, 2011, 04:12:09 am »

Иииии.... :rolleyes:

Ми не знам точно как се предполага,че трябва да я усещам  :-\

Re: Вертекс - Антивертекс
« Отговор #66 -: Декември 09, 2011, 12:05:41 am »
Скоро тр. Марс ще премине през Vx в 7 дом.
В наталната си карта имам :tri: между тях, като Vx прави  :kva: към нат. Хирон и :kva: МС.
Става въпрос за мъж - преподавател, занимава се с алтернативна медицина, към която проявявам интерес. Дали мога да се доверя за по-натам :-\

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #67 -: Декември 09, 2011, 12:20:05 pm »
 При мене нищо не минава, но сега погледнах, Антивертекс ми е в съвпад с Луната, то може да се каже и съвпад с Венера  :-\
Може ли да се брои за съвпад, Вертекс със Слънце в синастрия, при 3* орбис ?
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Декември 09, 2011, 12:22:41 pm »
При мене нищо не минава, но сега погледнах, Антивертекс ми е в съвпад с Луната, то може да се каже и съвпад с Венера  :-\

Дааа...,може! :blink:

« Отговор #69 -: Декември 09, 2011, 12:36:21 pm »
Романтика, мисля, че това дали можеш да се довериш на този преподавател, няма как да се види от един транзит. Ако можеш да го опознаеш като човек, да му разгледаш картата (ако знаеш данните му), а също да погледнеш синастрията ви, може и твоите транзити като цяло към момента.
От малкото, което съм чела из нета, ми се струва, че при срещи със значими партньори в живота ни, вертексът също би могъл да бъде активиран от транзити. Но някак си ми се струва, че това се отнася повече до любовни патньорства. Транзит на Марс из 7-мия ти дом среща ли те с по-дейни, активни, може би дори агресивни хора/партньори? Марс върху вертекс би могъл да бъде един от транзитите, "носещи" нови мъже в живота ти, нови сексуални увлечения или срещи (това последното го казвам заради наталното положение на Марса ти).

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #70 -: Декември 09, 2011, 12:51:38 pm »

Благодаря, спирам да я гледам тази синастрия  :33:

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Декември 09, 2011, 12:52:50 pm »

Благодаря, спирам да я гледам тази синастрия  :33:

Не спирай да я гледаш....,а започни да я разбираш...,усещаш и приемаш... :wub:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #72 -: Декември 09, 2011, 01:04:15 pm »
 Марая, колкото пъти погледна тази синастрия, все откривам нови и нови неща, това добре относно това, че проглеждам. Обаче ...
 реденето на целия този пъзел някак ме дисбалансира, начина по който се чувствам опитвайки се да интерпретирам е, като да се оставиш водата съзнателно да те повлече към дъното. Знам, че ще се удавя, но се давя с разбиране  :57:
Мисля, че по достоверно не мога да го обясня  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Декември 09, 2011, 01:08:31 pm »
Марая, колкото пъти погледна тази синастрия, все откривам нови и нови неща, това добре относно това, че проглеждам. Обаче ...
 реденето на целия този пъзел някак ме дисбалансира, начина по който се чувствам опитвайки се да интерпретирам е, като да се оставиш водата съзнателно да те повлече към дъното. Знам, че ще се удавя, но се давя с разбиране  :57:
Мисля, че по достоверно не мога да го обясня  :blink:

Отвори тема в другия форум...качи синастрията...ще помогнем...ще помоля и Доби да се включи с неговите МП-ки.... ;D ;)

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #74 -: Декември 09, 2011, 01:23:40 pm »
 :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Декември 09, 2011, 02:02:02 pm »

« Отговор #76 -: Декември 10, 2011, 12:46:52 am »
Романтика, мисля, че това дали можеш да се довериш на този преподавател, няма как да се види от един транзит. Ако можеш да го опознаеш като човек, да му разгледаш картата (ако знаеш данните му), а също да погледнеш синастрията ви, може и твоите транзити като цяло към момента.
От малкото, което съм чела из нета, ми се струва, че при срещи със значими партньори в живота ни, вертексът също би могъл да бъде активиран от транзити. Но някак си ми се струва, че това се отнася повече до любовни патньорства. Транзит на Марс из 7-мия ти дом среща ли те с по-дейни, активни, може би дори агресивни хора/партньори? Марс върху вертекс би могъл да бъде един от транзитите, "носещи" нови мъже в живота ти, нови сексуални увлечения или срещи (това последното го казвам заради наталното положение на Марса ти).

Мирабелла, благодаря ти за отговора. Права си, глупав беше въпроса, просто вчера си четох хороскопа, който преди време си бях правила при една жена астролог и тя споменава за важна среща с човек, който ще ме насочи нещо свързано с образованието през м.декември т.г. Затова се насочих към вертекса. Няма как да му намеря данните, само годината успях да изровя от нета - 1960г. Любовни партньорства - няма.

« Отговор #77 -: Декември 10, 2011, 09:15:45 am »
Не е глупав въпрос, изобщо. Няма глупави въпроси. Човек, който е спрял да задава въпроси, е спрял да учи. :blink:
Вярно е, че вертексът е чувствителна точка в хороскопа.
Значи търсим в картата ти среща с човек с цел образование/духовно обогатяване? Транзитен Плутон е директен и наближава наталния ти Нептун - мисля, че в контекста на домовете, които управляват в картата ти, това може да е индикация за такова събитие. Положението на транзитен Нептун върху наталния ти У3 също може да означава среща с човек с богата духовност, гуру, може би също така и творец (или муза за вдъхновението ти). Това е само едно възможно тълкувание, понеже търсим по тази тема нещо... Транзитен Марс наскоро беше в секстил с наталния ти У9 - може би това е имала предвид астроложката.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Декември 10, 2011, 05:37:25 pm »
Някой преживял Плутон съвпад антивертекс...има ли? :-\ :rolleyes: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Декември 10, 2011, 07:02:43 pm »
Някой преживял Плутон съвпад антивертекс...има ли? :-\ :rolleyes: ;D

Само на Уран и Нептун... ;)

;D..И аз така...Дано се включи някой преживял Плутон... ;D