Здравей Гост

И кво ся?

• 78 Отговора
  • 11362 Прегледи
*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #20 -: Януари 15, 2008, 08:50:25 am »
Цитат
Тогава нямах компютър и съм пропуснала тази благинка....
Абе и моя нещо издава багажа. Така ми се беше задръстил с прахоляци вентилатора, че се наложи да го почистя с прахосмукачка, защото ми блокираше компютъра и нямаше никаква връзка с дисплея. Направо се бях побъркала, започна по време на ретро Меркурий в Скорпион  :blink:
Снощи започна подозрително да бръмчи и го спрях. Много се притеснявам да няма някаква внезапна изненада и да не остана без компютър вкъщи, така ще заминат и няколко години труд, всичките ми архиви  :ph34r:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
И кво ся?
« Отговор #21 -: Януари 15, 2008, 10:12:02 am »
Цитат
Цитат
А сега и да влезе нещо случайно с въпрос, му се бие шамар да иде и да си плати при професионалните астролози.

За "новата астрологична реалност" вече ти казах  :D
Времената са такива, скъпа Кайли. Всеки гони голямата пара, конкуренцията е жестока. Вече сме в Европа и няма ги вече добрите стари времена, когато не липсваха неуморни ентусиасти да отговарят на случайните минувачи. Разходи се из сайтовете и виж, че сега вече дори да си научиш Асцендента се заплаща. Изпрати SMS и промени съдбата си. ВИП оферта "изпрати SMS и получи рецепта за любовна магия". Не се гъбаркам, истина е!  :blink:
Да не си получила писмо от Pasqualina или нещо подобно?

Всеки абзац беше за money, love and luck. Научила е вълшебните думички.  :D Ако беше само тя  :lol:  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Kali

• **
  • 1411
И кво ся?
« Отговор #22 -: Януари 15, 2008, 10:24:33 am »
Цитат
"П.С. Форумът не си "отива", а вероятно просто изживява поредната си метаморфоза. Развитието на цялата Вселена е циклично, камо ли на един мъничък форум "

Това споменах и аз съвсем на скоро.Няма за какво да се учудваме  :)

В крайна сметка живота нито спира, нито ние.За един такъв форум просто моето мнение е,че е добре да участват повече участници с необходимите знания и най-вече лично виждане и опит,за да бъдат нещата по-активни и интересни и да търпят някакво реално развитие.
Пък иначе каквото е такова-това си е свободно пространство,всеки се вписва тогава когато му е времето,важното е да се стремим да подхождаме по творчески и свободно да изразяваме творческата си мисъл,вместо да се опираме на този или онзи източник в основна степен.За мен докато всеки не заложи на собствения си източник на разбиране и творчество и практика / проверка не мисля,че нещо тука или където и да е ще търпи някакво развитие.Активност донякъде да,но това нищо не променя.Не че промяната е задължителна,колкото че крие нови извори на мъдрост и разбиране  :)
А можеш ли да стигнеш до творческия източник без да минеш по утъпканите пътеки? Ако това се случи, ще си лишен от осъзнаване.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
И кво ся?
« Отговор #23 -: Януари 15, 2008, 10:41:02 am »
Цитат
На тия, със силна и интегрирана Сатурнова енергия, нищо не им пречи :D
Направо ми прозвуча като Луд умора нема  :angry:
Ма па си е верно.  :P  :D  

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #24 -: Януари 15, 2008, 10:44:34 am »
Цитат
Да не си получила писмо от Pasqualina или нещо подобно?

Всеки абзац беше за money, love and luck. Научила е вълшебните думички.  :D Ако беше само тя  :lol:
Не, не съм  :D
Гледам разни сайтчета...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
И кво ся?
« Отговор #25 -: Януари 15, 2008, 10:45:07 am »
Абе зарежете спецовете по мунданна астрология, дайте да си поговорим накъде върви света.
Лили, качи си съдържанието на твърдия диск на подвижен такъв, на това му се вика малко акъл ма навреме.  :P
Ако нямаш записвачка, направи като мен.
Зипни си файловете и си ги качи в нета. Аз така направих, ама след като изгубих сума ти работи щото ми гръмна стария диск.
Малкото акъл ми не дойде навреме, но за сметка на това сега го раздавам на принципа не питай старило, а патило.
Даже не съм сигурна дали не съм качила работите в два мейла, един в яху и един в абв. За всеки случай.

*

Kali

• **
  • 1411
И кво ся?
« Отговор #26 -: Януари 15, 2008, 11:03:15 am »
Kaily, според теб накъде върви света?  :D

Аз като гледам хората май всеки си живее в неговия филм. От една страна е нета в частта астрологична реалност /дори и променена/, такова животно в реала ми няма.

А хората напоследък гледах през призмата на транзитен Сатурн в 7-ми дом. Не е много красива гледката.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
И кво ся?
« Отговор #27 -: Януари 15, 2008, 11:07:58 am »
"А можеш ли да стигнеш до творческия източник без да минеш по утъпканите пътеки? Ако това се случи, ще си лишен от осъзнаване."

Не съм съгласен принципно с това,макар че има известна логика.Ако това е процес,който вече съм преминал в минал живот,не виждам как ще съм лишен от осъзнаване.Утъпканите пътеки също звучи прекалено общо.И нека не се забравя следното-астрологията като такава е съществувала преди човека да я е осъзнал и въплътил в някаква конкретна форма,която е главно работата на неговото съзнание и наблюдения и изследвания.Не можеш да бъдеш сигурна кой с какъв потенциал се ражда и кога и как го отключва и има ли или няма нужда от т.нар. общ модел в развитието или изразяването на това което носи.При мен всичко се проверява на практика,важи и обратното- действителността рафинира и определя точно нивото и начина на изява, което може и да няма нищо общо със знанието и системите на т.нар. утъпкани пътища.При някои нещата излизат по правилния начин-отвътре навън с последвалата обратна връзка,вместо това което е извън теб да задава твоята вътрешна позиция и потенциал и по някакъв начин го ограничава,че после да търсиш да изкарваш нещо,като то вече не е творческо и част от истинска осъзнатост,а възприета идея,модел или нещо друго и т.н. само едно взаимно съгласуване и приемане на нещата.Така че не избързвай с подобни изводи, не забравяй широката (обективна)картинка-нещата такива каквито са по принцип извън самата (всяка) личност и след това как стоят нещата индивидуално като съвместяване между двете (какъв е точният случай)  ;)

*

kaily

• 5145
И кво ся?
« Отговор #28 -: Януари 15, 2008, 11:20:16 am »
Света върви към тотална промяна, не знам тук пускала ли съм някои теми за 2012, май да. И за епохата безвремие между 1985 и 2012.
Преди няколко години почнах да пищя на тая тема и Смарагд ми каза, че него време почнали много астрологически срещи по света с цел интерпретиране на настъпващите промени на земята като следствие от разните му там костелации.

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #29 -: Януари 15, 2008, 11:47:49 am »
Във връзка с 2012 в една книга четох, че от 2009 година нататък ще започнат да се раждат по-"особени" деца.
Хих, на мен горе-долу тогава ми се паза зачеване в солара  :rolleyes:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
И кво ся?
« Отговор #30 -: Януари 15, 2008, 11:51:03 am »
Лили, ако само бръмчи, вероятно просто вентилатора ти е за смяна. Няма нищо страшно, звука е стресиращ, но нищо особено не се случва :D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
И кво ся?
« Отговор #31 -: Януари 15, 2008, 11:58:10 am »
Тия деца се раждат отдавна, някои казват, че пика им бил около 80-те или 90-те.
Викат им индигови деца.
Има много инфо по въпроса из нета.

*

kaily

• 5145
И кво ся?
« Отговор #32 -: Януари 15, 2008, 11:59:55 am »
Аха, намерих какво е казвала Смарагд преди няколко години:

Звездната констелация, която търсиш, е рецепцията на уран и нептун - по този въпрос има вече изписани безброй трудове. Основната тема на Световния Астрологически Конгрес тази година беше именно тази рецепция и нейното значение през следващите години. Ако отвориш търсачката съм сигурна, че ще намериш достатъчно информация ... търси например Ray Merriman, Claude Weiss, Monika Kissling - за промени на обществено ниво, Alexandra Klinghammer за промените в отношенията между половете.

По повод плутон в козирог мисля, че това, което говориш, че е започнало, е това, което преживяхме при опозицията на сатурн и плутон, но това беше само като рекламата на филм, който ще усетим до мозъка на костите си чак след 2008 година, то е последствие на световното, политическо, обществено и индивидуално развитие, което промени физиономията на света през края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век /когато уран и нептун бяха на гости на козирога/. Малък пример: спомни си кои държави бяха засегнати от тогавашните събития и горе долу ще имаш представа за какъв fusion на държавно ниво и на ниво власт /плутон+сатурн/ може да става въпрос този път

*

unicorn

И кво ся?
« Отговор #33 -: Януари 15, 2008, 12:03:32 pm »
Аз ли съм единственият човек,който очаква хубави неща от плутон в козирог,дали защото съм влюбена в този знак :)
« Последна редакция: Януари 15, 2008, 12:03:45 pm от unicorn »

*

Синухе

• 4978
И кво ся?
« Отговор #34 -: Януари 15, 2008, 12:14:16 pm »
За индиговите деца събрах едни статии в отдел Мистика,им даже и кристални деца  :lol:  тук не се бъзикам ,вече почнах да ги различавам-определено си имат своите явни различия.За тези след 2009 не знам какви ще са освен,че Плутон ще им е в Козирог-ще бъдат голямо предизвикателство за света и фалшивата,но реална власт в него и ограниченията които произтичат от нея, подобно на тези с Плутон в Скорпион,които обаче използват силата му върху собствената си трансформация,сексуалност и изчистване на елементите на груповата психология,която кара последните с остатъци(сериозни) от нея да се чудят какви са тия хора и защо правят така  :D
Това за промяната облика на света е много вярно,Плутон в Козирог и Уран в Овен започвайки нов цикъл ще имат финалната дума и пръст в дооформянето на взаимно свързаните процеси.
За 2012 сме говорили тука,но май не много сериозно-по други форуми да,все пак не е нова темата.Може и да направим една такава пък всеки в нея може да слага интересна за тази тема информация и/или лично виждане,сигурно има такива които не са я изследвали много много,и други които тепърва ще се привлекат към тази тема. ;)  

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #35 -: Януари 15, 2008, 12:20:04 pm »
Цитат
Тия деца се раждат отдавна, някои казват, че пика им бил около 80-те или 90-те.
Викат им индигови деца.

Не, става въпрос за други, които предстоят да се родят. Новото поколение.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
И кво ся?
« Отговор #36 -: Януари 15, 2008, 12:21:48 pm »
Каква е разликата между кристални и индигови деца?

*

unicorn

И кво ся?
« Отговор #37 -: Януари 15, 2008, 12:31:10 pm »
Преди време четох една статия,където като "индигови деца" определят хората от поколенито с Плутон в скорпион,"кристални"са тези от поколението на Уран във водолей,а при навлизането на Нептун в риби,предстои да се родят Учителите.Статията е достъпна в astroto.com.
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=20
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=21

*

unicorn

И кво ся?
« Отговор #38 -: Януари 15, 2008, 12:34:35 pm »
Има цяла книга с подобна проблематика от руски автор,там е доста по-подробно обеснено всичко.Не помня името на автора,защото само съм прелиствала книгата,но ако някой проявява интерес,може да му е полезна.Заглавието е "Децата индиго".
« Последна редакция: Януари 15, 2008, 12:34:47 pm от unicorn »

*

Синухе

• 4978
И кво ся?
« Отговор #39 -: Януари 15, 2008, 12:47:59 pm »
тук можеш да видиш нагледно отличителните качества на индиговите и кристалните.

Освен всичко друго,което е описано аз си ги разделям най-вече по това,че индиговите са по-склонни към лидерство,ясновидство и други и много много не им дреме кой какво мисли за тях,което не може да се каже за кристалните които са много чувствителни,имат екстрасенсни способности(предимно усещат негативните енергии,природните енергии,животните,минералите и т.н.) и са един вид лечители помощници,не са добри за лидерски или прекалено отговорни позиции и работа. ;)