Включва се Сладурката :blink:
При мен наистина донесе поемане на отговорност за дома, тъй като съпругът ми се изнесе и върху мен падна цялата издръжка по жилището и грижите за дъщеря ми. Какво друго да кажа - сатурн стана ретрограден върху уран в 4-ти миналия февруари (май беше) - тогава беше много ужасен период, с много неприятности и нервно напрежение. Честно казано предстоящото затъмнение в съвпад с урана ми докато сатурн е още върху него никак не ме радва, не знам какво ще донесе.
Имах и проблеми със здравето (сатурн квадратира наталната си позиция в 12-ти, а е У6), песимистично съм настроена като цяло, тежък период ми е.
Вярно е това дето го пишеше в астрокома, че когато сатурн преминава през ИЦ чувстваш че нищо не си постигнал досега, аз така се чувствах. И още се чувствам така - то е и от квадратурата с наталния сатурн. Идея нямам какво ще правя от тук нататък...Положителното е, че и СЛВ минава сега през четвърти дом, помага да погледна обективно на миналото, на детството, на начина по който съм възпитавана и израснала, на отношенията вкъщи и с родителите ми. Та така.
Ако има някакви по-значими промени то ще са когато в третата декада сатурн направи опозицията с юпитер и квадратура с марс в 7ми дом, когато е бил в лъв, в моя първи дом и е активирал наталната квадратура марс-юпитер съм забременяла.