Здравей Гост

2-ри дом и промяна на ценностната система

• 110 Отговора
  • 20403 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:2-ри дом и промяна на ценностната система
« Отговор #80 -: Май 18, 2010, 08:11:29 pm »
девите повече крякат за това какво свършват, а не че го вършат толкоз... айде холан, знаем ги какви са  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Май 18, 2010, 08:36:52 pm »
девите повече крякат за това какво свършват, а не че го вършат толкоз... айде холан, знаем ги какви са  ;D

девите не крякат или ако крякат трябва да им е преляло....
тук мерка е аналитик и те във всеки миг имат правилния подход към всяка ситуация...
много са чевръсти ,но и много трудно можеш да ги накар да направят нещо /визирам голямата си дъщеря/ и майка ми....
много харесвам девите и имат отлично впечатление от тях и като слънца и като луни и като асц-та...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #82 -: Май 18, 2010, 09:35:14 pm »

девите не крякат или ако крякат трябва да им е преляло....
тук мерка е аналитик и те във всеки миг имат правилния подход към всяка ситуация...
много са чевръсти ,но и много трудно можеш да ги накар да направят нещо /визирам голямата си дъщеря/ и майка ми....
много харесвам девите и имат отлично впечатление от тях и като слънца и като луни и като асц-та...

Не ми казвайте само какво правят Девите. Ако ти имаш карма с Рибите, аз сигурно с Девите. Да ме простят съфорумците Деви, но няма друга такава зодия. Ще се въздържа от коментар, но заради Деви съм с увеличена щитовидна жлеза и съсипана нервна система. Слава Богу винаги съм гледала първо човека, не зодията.

*

Divna

« Отговор #83 -: Май 19, 2010, 12:22:44 am »
Започнали сте интересна тема. И аз ще се включа с моето скромно мнение.
Никога не съм обичала да говоря за пари, но в живота се случва за съжаление често да мислим за тях, защото малко или много те са насъщния ни.
Не обичам парите, но не ги и мразя. Просто са ми безразлични.
Не ги обичам, защото те са причината за доста болка и мъка която съществува по света. За глада, мизерията, кражбите, убийствата... Не съм в състояние да обичам нещо, което е завзело мислите на човечеството и то в отрицателен аспект. Знаете ли, че най-богатия човек в света може да нахрани всички гладни деца в Африка? Но не го прави, няма и да го направи. Не мога да обичам нещо на което се отдават почести. Не мога да обичам нещо, което може да го имаш без да си мръднеш пръста или да се скъсваш от сутрин до вечер да работиш, за да го притежаваш.
Не ги мразя, защото те са необходимост и са някаква част от живота ми, който не би могъл да съществува без тях. Не ги мразя, защото не съм способна да мразя като цяло, а и как може да се мрази нещо, което ти е необходимо, за да се чувстваш до някаква степен спокоен в живота.
Безразлични са ми, защото ми е все едно дали ще съм бедна или богата (минала съм и през двете, познавам и богатството и беднотията), та за това са ми безразлични. Вярвам, че Господ си знае работата. Не случайно богатите са богати, а бедните-бедни.

И накрая, знаете ли кое е основното качество на парите?
Че, те никога не стигат, т.е. никога не са ни достатъчни.

« Отговор #84 -: Май 19, 2010, 01:54:12 pm »
Хм. Везни във втори дом ми се струва донякъде отговор при асц. Дева. Парите са твърде пошло понятие за високите им естетически критерии. Акцентираните Везни също не обичат да се говори за пари. И не се стремят към парите като ценност, възприемат ги само като средство за набавяне на красиви неща.

Сега се зачетох в тази тема... Аз не съм съгласна. Бившият ми е със слънце във 2ри дом, Асц Дева. По повлиян от парите човек не съм виждала. Като има пари се самозабравя дори. С Хирон в 8ми дом, опозиция със Слънце. Във втори дом има и стелиум с Венера и Уран.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #85 -: Май 19, 2010, 02:28:09 pm »
Mama Yaya , явно Уран и влияе зле на Венерата му.
 С Венера и Слънце във 2 дом няма как да не цениш и да имаш по-специално отношение към парите,трупането и харченето им .Ако съвпада е в Скорпион ,хем изгнание ,хем трон- показва и лошата си страна  :-\ ,податлива е на ексцесиите на Уран :blink: пък и сигурно парите  идват и си отиват.
 А как е като няма пари ? Влияе ли на самочувствието му ?

« Отговор #86 -: Май 19, 2010, 03:48:14 pm »
Уран е в ТОЧЕН съвпад със Слънцето, Слънцето си е в Скорпион. Като има пари е като хванал Господ за шлифера,  а като няма - по нисък от тревата и по-благ от агънце... С този стелиум... И така е, парите идват и си отиват, циция е ужасна, плаща издръжка заради съдебното решение, иначе пари от него не чакай. Докато бяхме женени, срам не срам... дори бельо съм си купувала само след неговото одобрение на намерението ми, да не говорим за глезотийки... Ужасно повлиян от парите човек. Чудя се само, като са по втори дом, дали няма да идват от партньора?

*

missKapriz

« Отговор #87 -: Май 19, 2010, 07:42:23 pm »
Цитат
Чудя се само, като са по втори дом, дали няма да идват от партньора?
Парите на партньора са по 8 дом.
Цитат
дори бельо съм си купувала само след неговото одобрение на намерението ми, да не говорим за глезотийки
Стелиум във 2 дом,че и в Скорпион-не бельо,ами как ти е давал да ядеш колкото си искаш не знам :angry:Навън го играе баровец,но за сметка на всички останали разходи предполагам.Макар,че  себе си трудно е лишавал от каквото и да е.Опозоцията на Слънцето с хирон  по оста 2/8 говори за голяма циция-поне имам такива наблюдения

« Отговор #88 -: Май 19, 2010, 08:11:19 pm »
Мдааа, нали? Да вметна специално за Синухе, който твърди упорито, че асц Дева не ги интересуват парите - заради разлика от 12ст в цената на едни бисквитки, ходеше до магазин на 15 мин от вкъщи зимата, а, ако нямаше материален интерес от някой, не комуникираше с него. Да не говорим, че за сватбата искаше да мусе припише апрартамент в София  ;D Какъв късмет, че се отървах! Сега да го мисли новата му  :mellow: Иди кажи после, че астрологията не е вярна наука  ;D Дано не попадна на втори такъв, ама ако срещна някой, първо ще питам за часа на раждане  :97: може дотогава да задобрея на синастриите  ;)
« Последна редакция: Май 19, 2010, 08:15:25 pm от Mama Yaya »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Май 19, 2010, 08:13:28 pm »
Ти не гледай техните хороскопи, търси го в твоя  :P, ако там е заложено на такива да попадаш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #90 -: Май 19, 2010, 08:17:07 pm »
Ти не гледай техните хороскопи, търси го в твоя  :P, ако там е заложено на такива да попадаш.

;D ;D

« Отговор #91 -: Май 19, 2010, 08:17:40 pm »
така си е, с Овен в самия край на 6ти дом.... Добре, че Венера ми е на трон, ама и това не помага понякога. Нищо, аз ще си чакам някой друг съвпад на Венера, я с Луна, я с нещо друго  ;)
« Последна редакция: Май 21, 2010, 12:34:12 pm от Mama Yaya »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #92 -: Май 19, 2010, 08:29:00 pm »
така си е, с Овен на върха на 7ми дом.... Добре, че Венера ми е на трон, ама и това не помага понякога. Нищо, аз ще си чакам някой друг съвпад на Венера, я с Луна, я с нещо друго  ;)

Юпитер и Уран се готвят за твоя 7 дом ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Май 19, 2010, 08:32:32 pm »
Нали тук периодично ви надувам главата за една моя приятелка Близначка и нейния муньо.
Та нейния е още по-уникален, просто няма друг такъв аналог! Вдигане на скандали в Метро пред сума ти народ за разлика 5 ст. в цената на пакетче ядки, ако случайно е избрала малко по-скъпи.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #94 -: Май 19, 2010, 08:38:37 pm »
няма начин да се съберат в 7ми в близките 10-12год. Догодина май месец Юпитер е на края на 7ми, а Уран още не излиза от 5ти

« Отговор #95 -: Май 19, 2010, 08:40:01 pm »
Ако е Скорпион със стелиум като моя бившия, кажи на приятелката ти да не ражда от него, че сама ще си гледа детето  ;D Нищо лошо спрямо другите Скорпиони

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Май 19, 2010, 08:50:54 pm »
Късно е! Всеки момент трябва да роди вече, терминът е за юни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #97 -: Май 19, 2010, 08:51:33 pm »
Оле, а таткото Скорпион ли е  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Май 19, 2010, 08:53:04 pm »
Слънце в първия градус на Водолей и Луна в последния градус на Рак, много шантава комбинация.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #99 -: Май 19, 2010, 08:54:21 pm »
Ужас, тоя човек хем иска да прави много неща, хем не знае откъде да ги подхване и е все сърдит май  ;D