Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122411 Прегледи
« Отговор #120 -: Април 27, 2008, 11:30:26 am »
Нинмах , талантите не са само една шепа хора. Всеки човек , който може да си припомни миналите си животи /преражданията/ той може да си направи сегашния си живот по-добър и по-смислен. Боговете обичат всички хора, не само една нация /например както пише в Библията, че еврейския народ е Божия народ, това не било вярно, ние всички народи сме чеда на боговете/.  

« Отговор #121 -: Април 28, 2008, 09:43:09 pm »
Добре всички сме чеда на боговете...След като живеем в такъв странен и несправедлив свят значи бог не е всемогъщ.А боговете с каква цел са ни създали?Никой не прави нищо ей така от скука.А и защо повечето цивилизации са изобразявали божествата си страшни, вдъхващи страхопочитание ,сякаш нарочно ,за да може човек да се чувства още по-малък и раболепен.Или това е по воля на боговете?
Друго: Ако Бог не е един ,то директно се връщаме към политеизма.Но това означава ,че всичката висша енергия или дух не е концентрирана в един първотворец.Следователно боговете не са "богове" в същинския смисъл на думата.Освен това имайки предвид ,че приемаме прераждането за факт,то значи и човек е бог,защото той е безсмъртен в своята същност.
И в крайна сметка явно богове няма - има степени на развитие на интелект и ментална енергия при различни разумни цивилизации ,рожби на вселената ,майката природа или каквото искате там...
Дано не съм прозвучала прекалено атеистично.Не искам да убеждавам никого в нищо ,това бяха просто разсъждения и въпроси...
Просто мисля ,че не трябва да приемаме наивно всичко ,нито да отхвърляме сляпо "абсурдните" мисли...Но честно казано ,аз не бих строила "блокове",за да живее някой друг там ,ако нямах  полза от това.
 :blink: уф пак мн изписах..
О hark, let us not think of the morrow
Cherish this moment, far from sorrow
Life is a temporal gift that we borrow
Whether dead for ages, or leave tomorrow

« Отговор #122 -: Април 28, 2008, 10:02:45 pm »
Добър вечер ,
Целта на боговете е да бъдем като тях, да достигнем тяхното равнище на развитие и да станем приятели с тях. За тази цел трябва да превъзмогнем егоизма си и да си помагаме много помежду си ние човешките индивиди. Не да гледаме само на най-близките си да си помагаме, а на всички хора, не само на своите, а и на чуждите, това значи да превъзмогнем егоизма си. Но в съвременния свят мисля, че това е невъзможно, защото всеки гледа да си уреди близките си хора.

« Отговор #123 -: Май 06, 2008, 03:48:32 pm »
Здравей Марушка! Чак сега разгледах твоята тема /да си призная - по диагонала. Много сте писали в нея ;) /

Може ли да ми разкажеш за моите предишни животи. Нямам нищо против да пишеш тук, а и аз ще дам фийдбек дали сегашното ми въплащение има връзка с предишните. Ако пък не е подходящо тук за теб, мога да ти пиша и на майл. Колкото по-подробно, толково по-добре. Стига да имаш време и "канал", че то без вдъхновение тези неща не стават. Каква информация за мен ти е необходима?

Предварително благодаря.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #124 -: Май 06, 2008, 11:13:54 pm »
Благодаря, Марушка! /ти ми отговори на мейла ;) /

*

Arana

• 15
    • http://
« Отговор #125 -: Май 06, 2008, 11:19:03 pm »
A sega da razberem kakvi sa ti i otzivite ;)  

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #126 -: Май 07, 2008, 06:45:14 pm »
Цитат

аз си зададох въпросите на ЛС а не ми отговаряш  :blink: аз съм много любопитен и нетърпелив  ;)  
« Последна редакция: Май 07, 2008, 06:45:38 pm от flexaa »

« Отговор #127 -: Май 07, 2008, 10:08:09 pm »
Цитат
Цитат

аз си зададох въпросите на ЛС а не ми отговаряш  :blink: аз съм много любопитен и нетърпелив  ;)
Може да не влиза в сайта. Пиши й имейл. Дала го е на 2-3 страница, някъде по постовете.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #128 -: Май 07, 2008, 10:22:25 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

Може да не влиза в сайта. Пиши й имейл. Дала го е на 2-3 страница, някъде по постовете.
отговорими  :D  

« Отговор #129 -: Май 08, 2008, 10:03:50 pm »
И аз ти благодаря за благодарственото писмо много Аурора.
Флехаа - и на теб ти благодаря за благодарственото писмо аз ти отговорих по писмата където ми писа на имейла.

*

Инти

• 2068
« Отговор #130 -: Май 09, 2008, 12:51:43 pm »
Информация относно прераждания и минали животи може да се достигне само при високо духовно развитие или ако духовна личност с висок ранг даде тази информация. Разкриването на миналия живот може да бъде истински травматиращо за  съответната личност, ако се разкрие преждевременно тази информация,която е изключително сакрална и не се разкрива току така, за удобстово на човека. Кармата се отработва след промяна на съзнанието и отношението на човек към всичко ,което се отрязава в живота му.  Смисълът на разкриването на миналите прераждания се губи, ако човек не е достатъчно осъзнат да може сам да приеме, разтълкува правилно и премине съответните уроци на битието. Тази информация се пази от духовната йерархия в лицето на Господарите на Кармата, които програмират човешките съдби в съответствие с натрупаната карма, способностите и съзнанието на човек да премине отвъд нея.

Кармата бива 3 вида: Належаща, такава , се отработва в настоящия живот, Зряла, която се отработва само частично, защото в конкретното прераждане не може да се предостави възможност за отработване на цялостната натрупана карма, под формата на житейски уроци. Текуща, такава която натрупваме с настоящите си мисли, емоции и постъпки.

Има различни методи на достигане до заключената кармична информация, чрез регресивна хипноза, чрез сънища, но това е изключително е рядко явление.
« Последна редакция: Май 09, 2008, 12:57:15 pm от Asaia »

« Отговор #131 -: Май 09, 2008, 09:09:37 pm »
Асаиа - това не значи, че като сегашна от 7-години чистачка и от 25 години машинописка, че като съм обикновен човек, това не значи, че не мога да влизам във връзка с духовните сили, много грешиш. Ами Библията свещената книга, да не би да е написана от духовни личности, какво ще кажеш за Библията, една от най-свещените книги, та тя е написана от хора, даже които не са могли да пишат някои от тях, тъй че много грешиш като казваш, че такава информация може да дават само личности от висок духовен ранг. Твоето е просто недопустимо мислене на развитие, извинявай че така се изразявам, не искам да влизам в спор с непознати хора. Но духовния ми учител Иеова ми каза, че няма при тях БОГОВЕТЕ ЙЕРАРХИЯ,както при нас човешките индивиди, всички са еднакви, не се делят на бедни и богати и на класове разни на елит и обикновен беден народ разбрахте ли.
При тях няма такова деленея, на нищо абсолютно нищо не се делят.

*

Jeni

« Отговор #132 -: Май 11, 2008, 06:56:29 pm »
Здравей Марушка! :)
Искам да те питам как се случи за първи път да установиш такъв контакт- искала и предизвиквала ли си го по някакъв начин, или се случи от самосебе си, и какво ти е било отношението към това преди 15 години, не те ли уплаши ?
Знам и за други подобни случаи, това е вид спиритизъм , някои пишат така други с дъски уика , но немога да коментирам източника и достоверността на информацията...
Знам, че при подобни сеанси, повече вероятно е да се привлекат лъжльовци от астрала и контактите са по-сполучливи с хора притежаващи силно био поле  .
Все пак, кажи не получаваш ли напътствия и полезна информация за настощия си живот. Ако, искаш ще ми е интересно да напишеш нещичко и за мен.
Макар, че може би най-добри напътствия можем да получим от интуицията си и визшият си Аз.
« Последна редакция: Май 11, 2008, 06:57:38 pm от Jeni »

« Отговор #133 -: Май 11, 2008, 09:35:16 pm »
Здравей Жени,
Ще се свържа утре с духовния ми учител и ще попитам за теб.
Да ти кажа беше в началото просто като на игра. Не се уплаших, защото не го виждам. Когато го попитах да ми се покаже, той ми каза, че е в много силна свет-
лина и ще ослепея ако ми се покаже /аз съм с -6 дьоптара очила,късогледа/. Това
значи, мисли за действията си към човешкия индивид и е от добрите богове. Щом
не иска да ми направи нищо зло и иска да ме предпази от лоши последствия е от добрите богове.  Ако искаш за да не го четат всички ми пиши на емайла -
marushka1958@abv.bg

« Отговор #134 -: Май 11, 2008, 11:09:19 pm »
Марушка , тази вечер едни приятели проявиха интерес как точно получаваш информация за даден човек. Имам предвид ,че не става ясно по какъв начин представяш човек ,когато искаш информация за него.
Можеш ли да ни опишеш как се осъществява този процес ,при положение ,че тук повечето от нас са известни само с никовете?

« Отговор #135 -: Май 12, 2008, 12:17:29 am »
Цитат
Марушка , тази вечер едни приятели проявиха интерес как точно получаваш информация за даден човек. Имам предвид ,че не става ясно по какъв начин представяш човек ,когато искаш информация за него.
Можеш ли да ни опишеш как се осъществява този процес ,при положение ,че тук повечето от нас са известни само с никовете?
Нека Марушка коментира този въпрос, а аз по този повод се сетих, че понякога "потича" информация за конкретен човек или събитие, без дори да знаеш кой е.

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #136 -: Май 12, 2008, 12:23:30 pm »
Марушка , можеш ли да ми отговориш каква е причината да се връщам към историята на Рим.
Това ,че съм била придворна дама за мен лично не е задоволителен отговор .
Защо точно към това прераждане ,каква е причината само то да излиза на дневен план в настоящето.

П.п Бях те попитала по-рано в темата ,но пропусна да ми отговориш.

*

Arana

• 15
« Отговор #137 -: Май 12, 2008, 12:32:41 pm »
А аз се чудя защо и подклаждате самочувствието и я оставяте да си пише щуротиите.
Честно казано не видях нищо смислено в това ,което е написала .
Свалям шапка на Asaia , която и намекна тактично ,че инфото и е под въпрос  ;) и най-вече на Sinyhe ,който категорично и заяви ,че дрънка глупости ,които не и вървят на годините.

*

Arana

• 15
« Отговор #138 -: Май 12, 2008, 01:26:07 pm »
Марушке ,Бог лъжец ли е ? :huh:

Не те питам случайно  ;) ,а защото ти си написала :
Цитат
15 години аз имам връзка чрез автоматично писане с духовен учител, който се нарече отначало Мороа /само около 1 година/, а после ИЕОВА,
та питам те душко ,що му е требало да ти се назовава Мороа и да те баламосва цела година ,че не е ИЕОВА :ph34r:  

*

Инти

• 2068
« Отговор #139 -: Май 12, 2008, 02:09:02 pm »
Ако разумен човек си направи труда да прочете само няколко поста, може да разбере за стойността на предаваната информация.

Оказа се, че един ник е достатъчен за извличане на информация, а да не говорим, че всеки втори ,който пише тук е бил някога висш жрец.  Много преродени висши жреци се насъбраха във форума. ;)

Като "преродена Елена Блаватская" и липсва цялостно разбиране за висшите духовно закони, както и езотерични фундаментални познания. Тя самата се дискредитира като написа тотално грешна информация за човешките раси.

Единствено, ще помоля всички читатели и гости на форума за внимателно и детайлно прочитане, и разумно вникване в информацията, за която се изисква да имате и малко познания, за да разграничите истината от просто ненужна и невярна информация.
« Последна редакция: Май 12, 2008, 02:21:07 pm от Asaia »