Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122217 Прегледи
« -: Април 07, 2008, 10:43:35 pm »
15 години аз имам връзка чрез автоматично писане с духовен учител, който се нарече отначало Мороа /само около 1 година/, а после ИЕОВА, но ми каза, че е бог на всички не само на евреите и че не само той бил твореца на земята а имало и други добри божества които заедно с него са участвали в творението не само на земята, но и на всичко друго, като ми даде обяснение, че "вие човешките индивиди как един човек не може да построи дадена къща или блок, така и ние божествата сме много и се наричаме ЕЛОХИМИ. Преди две години го попитах за душата и прераждането и оттогава всеки ден се свързвам с него, а преди две години по-рядко се свързвах. Но когато започна да ми обяснява за моите прераждания започна да ми става изключително интересно. Най-напред започнах разговори по книгата на Едгар Кейси "Можете ли да си припомните миналите си животи", после ми каза че съм била Елена Блаватская и да разговаряме по нейните книги "Разбулената Изида" и "Тайната доктрина" . На Е.Кейси свърших, но на Е.Блаватская са в процес на писане. Още пиша и по Библията, той ми каза да пишем по нея - стигнах вече до II книга на царете /имам изключително интересни разговори по нея/. Още имам довършено и по книгата на Е.Мулдашев - "Откъде сме произлезли" за Шамбала изключително интересни разговори пак имам. Още отделно имам за разглеждане на минали животи на мои близки колеги и комшии,но го моля да ми казва други имена. И всичко ми обяснява особено за моите минали животи - че съм била френската принцеса Изабел, дъщеря на крал Филип Хубави /и ми обяснява, затова в сегашния живот обичам всичко френско и съм имала като ученичка само 5 и 6
и се бях освободила от държавен изпит и съм казвала още преди да изучавам
езика , че няма никога да предам Франция на България и обратно България на
Франция и продължавам да я имам като родина, а пък нямам нищо френско/.
После за другите ще продължа друг път.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #1 -: Април 07, 2008, 10:57:43 pm »
Интерестно  :) я го питай как всеки може да разбере конкртно за миналия си живот. Със сигорност всеки има някакви белези по него, който могат да пояснят предишните му животи. Например както ти си на "ти" с френския,  ;)  

« Отговор #2 -: Април 07, 2008, 11:26:38 pm »
Цитат
15 години аз имам връзка чрез автоматично писане с духовен учител, който се нарече отначало Мороа /само около 1 година/, а после ИЕОВА, но ми каза, че е бог на всички не само на евреите и че не само той бил твореца на земята а имало и други добри божества които заедно с него са участвали в творението не само на земята, но и на всичко друго, като ми даде обяснение, че "вие човешките индивиди как един човек не може да построи дадена къща или блок, така и ние божествата сме много и се наричаме ЕЛОХИМИ. Преди две години го попитах за душата и прераждането и оттогава всеки ден се свързвам с него, а преди две години по-рядко се свързвах. Но когато започна да ми обяснява за моите прераждания започна да ми става изключително интересно. Най-напред започнах разговори по книгата на Едгар Кейси "Можете ли да си припомните миналите си животи", после ми каза че съм била Елена Блаватская и да разговаряме по нейните книги "Разбулената Изида" и "Тайната доктрина" . На Е.Кейси свърших, но на Е.Блаватская са в процес на писане. Още пиша и по Библията, той ми каза да пишем по нея - стигнах вече до II книга на царете /имам изключително интересни разговори по нея/. Още имам довършено и по книгата на Е.Мулдашев - "Откъде сме произлезли" за Шамбала изключително интересни разговори пак имам. Още отделно имам за разглеждане на минали животи на мои близки колеги и комшии,но го моля да ми казва други имена. И всичко ми обяснява особено за моите минали животи - че съм била френската принцеса Изабел, дъщеря на крал Филип Хубави /и ми обяснява, затова в сегашния живот обичам всичко френско и съм имала като ученичка само 5 и 6
А, стига бе как някой не се е родил обикновен човек ами всички са принцеси ,крале и известни личности . :D  :D  :D  :D  

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #3 -: Април 08, 2008, 09:46:28 am »
Цитат
Цитат
А, стига бе как някой не се е родил обикновен човек ами всички са принцеси ,крале и известни личности . :D  :D  :D  :D
ЕЕЕе, ти пък възможно  ;)  иначе какво да прави един "ЕЛОХИМ" при обикновен човек  :P  

« Отговор #4 -: Април 08, 2008, 05:44:29 pm »
Цитат
Цитат
Doc az v predi6ni  jivoti sum bila PROSTITUTKA,ROBINIA,VOINIK, B)  B)  B),
« Последна редакция: Април 08, 2008, 05:46:39 pm от makaronak »

« Отговор #5 -: Април 08, 2008, 10:52:52 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Doc az v predi6ni  jivoti sum bila PROSTITUTKA,ROBINIA,VOINIK, B)  B)  B),
Била съм още бедна туркиня и бедна индийка още италианска еврейка на средно ниво, още Атинянката Таис и Елена Блаватская /руската писателка/.
За гръцката музика да Ви пиша в сегашния ми живот е на сърцето ми и много обичам и Гърция, но не чак толкова, колкото Франция. Но музиката като я чуя скачам да играя сиртаки, но само като съм в къщи. А пък като съм на работа пея и работя /бивша машинописка 25 години и 5 години чистачка, защото ми съкратиха длъжността/. Но не спирам да пиша и печатам. Въпреки че нямам такава работа, все пиша каквото намеря за мене си. Писането ми е останало от миналите ми животи и като Елена Блаватская и Таис също пишела статии и книги. Така ми обясни духовния ми учител. Като бях малка още от първи клас си казвах че ще стана библиотерка, толкова много обичах да чета, че се научих още на 6 години да чета и от 6 години започнах да взимам книги от библиотеката. Духовния ми учител ми обясни, че това ми е останало от предишния живот като Елена Блаватская. За интереса ми към специално към религията и философията също са ми останали от Елена Блаватская и Атинянката Таис. Та аз от ученичка още бях взела 4-те тома на Платон, преди да бях започнала да изучавам за него.

« Отговор #6 -: Април 08, 2008, 10:54:35 pm »
Флехаа видях въпроса ти и ще го попитам дали всеки може да си гледа за миналите животи.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #7 -: Април 09, 2008, 09:23:28 am »
Цитат
Флехаа видях въпроса ти и ще го попитам дали всеки може да си гледа за миналите животи.
Супер, Мерси  :P Направо го питай нещо за мен, нали първо го питай какви конкретни данни трябват и ще ти дам  ;)  :D  :P  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Април 09, 2008, 09:40:14 am »
Питай Го нещо и за мен, че напоследък "гласовете" спряха да ми говорят  :rolleyes:  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Април 09, 2008, 11:51:45 am »
Цитат
Питай Го нещо и за мен, че напоследък "гласовете" спряха да ми говорят  :rolleyes:  :D
Щастливка :)

Имам приятели, които имат спомени за предишни животи. Съдейки по тях, човек трябва да има доста висока психична стабилност, за да понесе такава информация. Имат и други "дарби" - силно развита интуиция, предсказателни сънища, гадателски способности. Човек трябва да достигне определено ниво на духовно развитие, за да започне съзнанието му да допуска тази информация.

От това, което аз знам, контактът с висши енергийно-информационни същности рядко е директен. Събуждането на душата става чрез леко побутване, леки (и не толкова леки) трусове. "Случайно" ти попадат книги, "случайно" срещаш хора, които малко или повече оказват влияние върху процеса на собственото ти осъзнаване. С една дума, процесът е насочен към самоосъзнаването на висшия ти Аз - но той не е под формата на директно предлагане на информация за теб и твоите животи, това няма смисъл, то не ти носи нищо, освен излишна гордост и чувство за избраност, тоест - подхранва Егото ти (духовното развитие, обратно, е свързано с овладяване на Егото). С една дума, бъди винаги критична към информацията, която получаваш.

Един цитат на Петър Дънов в тази връзка ще си позволя:
”Ще кажете, че разговаряте с духовете. Мнозина мислят, че като се разговарят с духовете, всичко казано от тях е повече от чиста монета. Те не подозират, е и в другият свят има толкова нечистота, колкото и на земята. И там има лъжи и заблуждения, както и тук. Там може да се оплетеш много по-лесно. За да се справите с тези лъжи и примки, трябва да имате прозорлив и схватлив ум. Като влезеш в духовния свят между лъжливите духове, те ще те нахранят и напоят, ще те заведат на разходка на техните ливади между безброй цветя, които упояват и ще те приспят. Като се събудиш, ще се чудиш къде си. Те започват добре, свършват зле. Знаете ли, че и духовете са като вас, но с по-ефирни тела, те разполагат с по-големи възможности от тези, с които вие разполагате. Като се отегчат от нещо, те започват да се занимават с хората на Земята – шегуват се с тях, разказват им различни измислици, подиграват се с тях. Ако искате да влезете във връзка с духовете, трябва да събудите духовните си чувства и да се пробуди висшето съзнание.”
Източник

« Отговор #10 -: Април 09, 2008, 12:42:22 pm »
Az v po4ti vsi4ki predi6ni jivoti sum bila muj i po4ti vinagi voinik-komandir na malka armia,umirala sum mlada ot nasilstvena smurt/ili vuv voina ili predadena ot priateli/ nikoga ne sum bila mnogo bogata no vinagi sum bila v obkrujenieto na mnogo bogati xora,ne sum imala semeistvo ili ako sum imala sum go ostaviala i sum otivala na voina.Vuv edin ot jivotite mi sum bila viking i vidiax kak umiram ot udar s bradva,v drug vidiax kak me obesvat,v drug kak umiram na boinoto pole ot ranite si.V edin ot jivotite sum bila doveden sin na mnogo znatna egipetska jena,koiato e imala sposobnostite da "vijda",sinut na faraona mi e bil pruv priatel noi dvamata umirame mladi za6toto otivame na voina.V malkoto jivoti v koito sum bila jena sum jiviala kato robinia,kato pridvorna dama,kato du6teria na plemenen vojd no pak sum vodila voina s drugi plemena,prostitutka.E SEGA RAZBIRAM za6to az ne obi4am da gotvia i ot kude mi idva uvle4enieto po orujia,burzi koli,opasni situacii.Razbiram i za6to ne mi xaresva prekaleno spokoinia i podreden jivot i razbiram i gorkia mi brat kogato mi kazva"SESTRA MI ti 6te zglobi6 i razglobi6 edin pistolet po-burzo otkolkoto da mi napravi6 omlet :angry:  :angry:  

« Отговор #11 -: Април 09, 2008, 01:43:11 pm »
Ако успее да каже нещо за мен ще го призная  ;)  :P  :D

Моите гласове ми казаха какво си писала на други места и направо ще ти спестя писането тук на част от продължението на твоите мемоари ;)  :D

Написано от Марушка
Аз самата си вярвам в моите - сега ще Ви кажа защо?
Първия - била съм във Франция принцеса Изабел - в съвременния живот бях се освободила от държавен изпит по френски и сега съжалявам,че не изкарах френска филология - беше ми любимия език и продължавам да си обичам всичко френско, а пък нямам нищо френско в кръвта - друго като малка още преди да почна да изучавам езика казвах, че няма никога да предам България на Франция и Франция на България - като малка пак, често си драсках името Изабел /беше ми любимото чуждо име/. Но тази принцеса била много лоша и по нейна заповед е убивала много хора, затова сега преодолявам много трудности в живота.
Втория - била съм Атинянката Таис - нищо гръцко нямам а обичам много и тази страна. Когато чуя гръцката музика, особено сиртаки, ако се намирам в къщи ставам да играя винаги. В съвременния живот - много обичам гръцката музика въобще и обичам да пея, когато работя. Обичам много риба да ям, а атиняните много обичали риба. Таис също така и пишела в древността. Обичала да ходи по света но да търси истината по загадъчните неща,философията и религията въобще. В съвременния живот аз обичам много да чета загадъчните неща и религията и по философоските въпроси. Таис обичала да ходи по религиозни храмове - в съвременния живот аз обичам много да гледам такива филми за открития по религиозни тези и такива филми в които се разказват за открития от храмовете.
Третия - била съм Елена Блаватская - руската писателка. Русия също много обичам, а нищо руско нямам. В съвременния живот обичам много да пиша и печатам, била съм машинописка. А като малка силно желаех да стана библиотекарка, за да бъда сред книгите, като малка също така много четях книгите и слушах музика. Елена Блаватская пише също за тайната на живота, религиозните въпроси и философските въпроси.
Това, което и мен ме интересува най-много за тайната на живота.
От малка - от 5-6 год. се научих да чета и ходех да взимам книги от
библиотеката.
Четвъртия - била съм бедна индийка - Много обичам и тази страна Индия - значи там съм била не само като бедна, но и като Елена и Таис. Три пъти съм била там. В съвременния живот много четях за Шамбала, митичната страна в Хималаите, още от ученичка четях за нея. Много обичам и индийските филми, когато гледах "Слонът моят приятел" плаках.
Петия - била съм бедна туркиня - Въпреки, че бяхме под турско робство, аз имам пак известни симпатии и към тази страна. Много се разбирам и с турците и с циганите.
Шестия - била съм италианска еврейка, по времето на Хитлер, като еврейка са ме изгорили в нацистките лагери. Затова в съвременния живот много мразя да ми се говори за Хитлер, много обичам и италианската музика.
Ако се интересувате от тази тема, после ще продължа да Ви пиша много интересни неща във връзка с тази тема и от какъв източник съм го взела.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #12 -: Април 09, 2008, 01:51:27 pm »
Oхоо хахахаха някой майче четат много глупости...АааааАаАа...Книги... :D  :D  :D  :P  :lol:  :)  B)  :P  :D  :o  

« Отговор #13 -: Април 09, 2008, 01:53:22 pm »
продължение на Марушкини писания :D

За душата духовният ми учител ми каза, че при превъплъщаването не се преминава от човек на животно и от животно на човек, а примерно ние човешките индивиди се превъплъщаваме на човеци, а животните на животни, и т.н. Намирала се в сърцето и ума, ефирна и прозрачна, невидима за човешкото око. При смърта , душата отлитала във Вселената и чакала указания от божествата за следващите прераждания.
За превъплъщаването ми като Елена Блаватская ми каза, когато написах статията "Толерантността между българи и етноси" в един форум от един известен вестник, тогава ми каза, че съм била руската писателка Елена Блаватская и когато написах няколко страници всичко това което ми се случи там.

Допълнение - Писах в спис. "Оракул" на Н.Алтамарова, известната окултистка, тя не ме разбра. Уж пишат за такива неща и си мисля, че
ще ми попълни разговора в списанието, но ми отговориха, че ги правя на бодали, хем видяха двата различни почерка, моя е по-различен от неговия.
Те си мислят, че ги баламосвам. Пратих разговора за обръщението към
нашите политици. Втория път пратих във в-к "Женски тайни" оттам пък въобще не ми отговориха - разговора беше във връзка с тяхна статия
"Дали Исус Христос е бил в клинична смърт след обесването му на кръстта и дали е бил в Индия след това?" - много интересно ми писа и за всичко това. Имам и разни разговори с божий служител по интернет, той ми писа, че това е Сатана и че ме мами. Аз вярвам в истината и вярвам в моя духовен учител, пък който иска - негово право си е. Никога не съм карала колегите си насила, да вярват в неща, в които не искат, може да ги попитате. Когато ми пише духовната сила, във всеки разговор ми пише, Говорои Иеова и Исус Христос е мой син и дойде на земята в плът и кръв. Никога не е агресивен, винаги в момента когато разговаряме се успокоявам и аз самата ставам по-спокойна. Даже само като видя снимката на Е.Блаватская се успокоявам. Каза ми да пишем по книгата на Е.Кейси "Можете ли да си припомните миналите си животи - този труд го довърших; още по книгите на Е.Блаватская в процес на писане са "Разбулената Изида" и "Тайната доктрина" I том. А по Библията да знаете какви интересни разговори имам, докато знам даже на баба Ванга,бог да я прости е забранено да пита по Библията, тя самата е казвала е че е слугувала на дявола. Търся спонсор да ме спонсорира, но така и не намерих все още. Стига за сега.

Допълнение - Забравих да пиша,че моите прераждания са на отделна тетрадка и също така и на чуждите хора - колеги, роднини и т.н. в отделна тетрадка, имам много интересни случаи за мои близки.

Аз си пиша чрез автоматично писане с Космическия Бог,който ми казва, че Бинах /Е.Блаватская е отразила, че е женското начало/ е неговата майка. За Адити /Е.Блаватская е отразила и за нея в Тайната доктрина/, че е неговата баба по нашите земни разбирания. За
Охаио ли как беше ще погледна и ще ВИ го напиша правилно 1 и Охаио 2
/това също Е.Блаватская беше отразила в Тайната доктрина/ неговите баща и дядо. За неговите братя и сетра били 7 общо също ми писа.

Никой никого не карам насила да вярват в миналите животи, дайте да се разберем бре мили хора. Ако не искат модераторите да я има да я спрат,
аз съм свикнала да ме отритват, както и в "Дневен Труд" форума ми бяха махнали темата "Толерантността между българи и етноси" с извинението, че са започнали да се обиждат на етническа основа. Но аз си мисля, че не е така, защото за някои не е изгодна темата, да се пише само за мира и разбирателството, затова, защото някои сили искат да се пише само за омраза между българи и етноси затова, но нищо. Той Бог Твореца гледа, че никого никой не карам насила, защото Бог Твореца е ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА,а не намразва народите и религиите, както в ада на земята. Като не искате да вярвате, недейте поне да казвате, че хората не вярват в миналите животи, защото доколкото знам,че в САЩ, все повече и повече хора са започнали да вярват в миналите животи.
В Библията като отхвърлят тази тема, това не значи, че всичко е истина. Най-старите религии като индийската, и в най-древните религиозни източници,които са още по-древни от Библията, пишело за прераждането.

« Отговор #14 -: Април 09, 2008, 02:05:06 pm »
Da mu se nevidi razsipaxte ubavata temica, :ph34r:  :ph34r:  :P  :P az tukmo se vpusnax v podrobnosti i spomeni i vie ni otriazaxte krilcata :blink:  :P  :P  :P  :P  

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #15 -: Април 09, 2008, 02:11:00 pm »
Аз по принцип вярвам, че преди настоящия ни живот сме имали и други животи. Но честно казано не вярвам на писанията на Марушка.  

« Отговор #16 -: Април 09, 2008, 02:55:05 pm »
Факт е, че човек не винаги може да бъде сигурен в това, в което вярва, особено пък в тази сфера. Както е и факт, че търсим себе си в продължение на цял живот (а  вероятно и повече от един живот, както по всичко личи) и колкото повече се опознаваме, толкова повече ни остава за опознаване. От собствен опит знам колко лесно човек се поддава на чужди влияния и колко трудно е освобождаването от тях. Май това е основната ни грижа в живота ни - да бъдем себе си :)

« Отговор #17 -: Април 09, 2008, 03:05:55 pm »
marushka,  ти на 27.04.1958 година ли си родена ?

« Отговор #18 -: Април 09, 2008, 07:05:42 pm »
Цитат
marushka,  ти на 27.04.1958 година ли си родена ?
Doc kakvo ob6to ima tova s "pisaneto" ;) az sum rodena na su6tata data 27.04.1979 i sum po4ti "normalna" :P  :P  :blink:  :blink:  B)  :lol:  

« Отговор #19 -: Април 10, 2008, 05:20:59 pm »
Цитат
Цитат
marushka,  ти на 27.04.1958 година ли си родена ?
Doc kakvo ob6to ima tova s "pisaneto" ;) az sum rodena na su6tata data 27.04.1979 i sum po4ti "normalna" :P  :P  :blink:  :blink:  B)  :lol:
Нищо, просто питах :D  :D  :D  (и сестра ми е родена на тази дата)