Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877757 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:синастрия
« Отговор #1120 -: Август 14, 2010, 10:38:57 am »
Здравейте качвам една синастрия за мен и евентуалният ми нов приятел. Нещата са съвсем в началото и искам да знам какъв е потенциалът на бъдещите ни отношения. Много моля за коментар
http://prikachi.com/images.php?images/210/2421210W.gif

Синастрията като цяло ви е хубава. Имате потенциал, но той имал ли е предишен брак? Чрез работата ли се запознахте, ако не е тайна?

*

Divna

« Отговор #1121 -: Август 14, 2010, 10:42:08 am »
Моля те, за мен е удоволствие. Жалко е, че не си постнала композитната карта заедно с транзитите. Така по-лесно може да се види има ли съществени проблеми. Но доколкото виждам мондалнната таоквадратура не засяга таоквадрата ви. Ще бъдете доста чувствителни, когато някоя тежка планета го засегне. Следи също и прогресивната ви карта. Тя дава доста информация. Ти като цяло си много чувствителна в тая връзка (Луна в 8ми дом), но не се притеснявай, защото и двамата гледате отговорно върху любовта ви (Венера тригон Сатурн). И не забравяй, че първата година от съвместното съжителство е една от най-трудните. Но помежду ви има любов, така че би трябвало да преодолеете трудните периоди.
Желая ви късмет!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1122 -: Август 14, 2010, 10:49:11 am »
благодаря daisyline, за включването....ами надяам се голямата любов да става още по-голяма...а не да намалява...и да не се заблуждаваме...

*

Divna

« Отговор #1123 -: Август 14, 2010, 10:51:03 am »
  Само искам да допълня - когато има синастр. съвпад между Венера и Нептун /Нептун е силно кармична планета/ - това е признак на Вечната и незабравима любов или Голямата илюзия за такава. Колкото е по-точен съвпада, толкова по-силно действа. Макар че вашите са в различни знаци, пак се брои за съвпад. Имай го впредвид.

Дейзи, давам ти думата за кармата. Ти си специалист там  :P.
Знаеш ли, че при мен най-вече играе съвпада Луна/Нептун. Тук направо в душичката ми става преработката  ;D.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1124 -: Август 14, 2010, 11:02:46 am »
Моля те, за мен е удоволствие. Жалко е, че не си постнала композитната карта заедно с транзитите.
ами аз погледнах транзитите...Сатурн е на К на 6-ти...Сатурн до 2 години и нещо ще мине и през композитния Плутон, който е на ДЦ.....вероятно тогава ще се разбере какво ще става ...дали ще се справим или не....

Цитат
И не забравяй, че първата година от съвместното съжителство е една от най-трудните. Но помежду ви има любов, така че би трябвало да преодолеете трудните периоди.
Желая ви късмет!

ами сигурно си права....аз се старая, но трети човек ми идва в повече...
Благодаря отново...от теб мога да науча много...между временно ми показа колко е важно да си добър с хората.... :88: :58:
доста често ми е трудно да съм такава ...

« Отговор #1125 -: Август 14, 2010, 06:08:43 pm »
Да питам нещо тук, което беше подхванато от Небесна в темата за натала

Квадратурата на марсовете беше разстройваща и сексът не бе от най-удовлетворителните.

И аз имам подобни наблюдения при квадрат и опозиция на Марсовете, но точни. Имам предвид до 4-5 градуса.

Смятате ли, че по същия начин се усеща сексуалната дисхармония при принципно поставени по подобен начин Марсове?

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #1126 -: Август 14, 2010, 06:27:53 pm »

Квадратурата на марсовете беше разстройваща и сексът не бе от най-удовлетворителните.

И аз имам подобни наблюдения при квадрат и опозиция на Марсовете, но точни. Имам предвид до 4-5 градуса.

Смятате ли, че по същия начин се усеща сексуалната дисхармония при принципно поставени по подобен начин Марсове?

Усеща се дисхармонията само поради факта, че Марсовете се намират в квадратиращи/опозиционни елементи. Колкото по-точни са аспектите, толкова по-силно се усеща.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1127 -: Август 14, 2010, 06:35:19 pm »
Имам същите наблюдения и за синастричния квадрат Венера-Марс, особено когато Марс на мъжа е в квадрат към Венера на жената. В секса усещаш такъв мъж по-груб, нетърпелив, избързващ, стремящ се на първо място да задоволи себе си.
И за да не ми скочи някой съфорумец, веднага ще се уточня, че не считам, че само на жената трябва да й се угажда, удовлетвореността според мен трябва да бъде взаимна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1128 -: Август 14, 2010, 08:06:58 pm »
Здравейте качвам една синастрия за мен и евентуалният ми нов приятел. Нещата са съвсем в началото и искам да знам какъв е потенциалът на бъдещите ни отношения. Много моля за коментар

Синастрията като цяло ви е хубава. Имате потенциал, но той имал ли е предишен брак? Чрез работата ли се запознахте, ако не е тайна?

Здравей ~ познаваме се от деца но само като добри познати ...нищо общо с работа ... не съм чувала да е имал брак . Но преди известно време живееше с една жена която имаше дете от друг мъж.....
Има ли индикации за сериозна връзка  ... брак ..... деца ....

Синастрията показва сходста или несходства в характери и темперамент, привличане и т.н. Не показва индикации за сериозна връзка, брак или съвместни деца. Това е закодирано в рождената карта на всеки поотделно. И естествено, ако се види с предиктивните техники дали има скоро възможност за бракуване и деца...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1129 -: Август 14, 2010, 08:21:47 pm »

Освен сексуална енергия , Марс е и планета на действието , на реализирането на предходните....венера , мерк ,луна ,слънце. Квадратурата на марс към лична планета в синастрията е сериозно предизвикателство ,което винаги води до неудовлетворение на аспектираната планета...., а при съвпад на марс със слънце/имам лични наблюдения :blink: ;)? , на слънцето му писва  и казва...,абе що не си таковаш таковата... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1130 -: Август 14, 2010, 08:23:52 pm »

Здравей ~ познаваме се от деца но само като добри познати ...нищо общо с работа ... не съм чувала да е имал брак . Но преди известно време живееше с една жена която имаше дете от друг мъж.....

Това го пише в комбина и в композита :blink: ;).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1131 -: Август 14, 2010, 08:33:17 pm »

[/quote]

Тук идеше реч за синастрията. Тя това питаше.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1132 -: Август 14, 2010, 08:35:36 pm »

Тук идеше реч за синастрията. Тя това питаше.  ;)[/quote]

Останах с впечатление , че не знае къде може да намери инфо свързано с въпроса си и затвова поДКАЗВАМ... ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1133 -: Август 14, 2010, 08:40:02 pm »

Цитат
Тук идеше реч за синастрията. Тя това питаше.  ;)

Останах с впечатление , че не знае къде може да намери инфо свързано с въпроса си и затвова поДКАЗВАМ... ;D ;D
 Ти и да й подскажеш къде да го намери, сама няма да може да си разтълкува композит или комбин.  :blink:
« Последна редакция: Август 19, 2010, 06:29:15 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1134 -: Август 14, 2010, 08:44:12 pm »

Цитат
Тук идеше реч за синастрията. Тя това питаше.  ;)

Ти и да й поскажеш къде да го намери, сама няма да може да си разтълкува композит или комбин.  :blink:

аааа , не се знае! ;D

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1135 -: Август 16, 2010, 09:58:19 am »
Качвам композитна карта за връзка, която се опитвам да разбера... Можете ли да ми помогнете с мнения... Доколкото знам опозиция Нептун - Луна в композитна карта говори за страхотно начало на връзката, идеализиране на партньора и разочарования по-късно...нещо като "от високо най-лошо се пада"... А какво говори за връзката съвпада в знаци на слънце, венера и марс, както и слънце, луна и венера в 5-ти дом...и изобщо каквото се сетите...връзката е много емоционална, с доста въпросителни дали и как да продължи...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1136 -: Август 16, 2010, 10:19:58 am »
Емоции, удоволствия (от разл. характер), харчене на пари...такива неща. :blink:

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #1137 -: Август 16, 2010, 10:31:14 am »
пропуснах да напиша...друго нещо, което се забелязва като се сравни композитната карта с наталните на двамата е съвпад на луните: на композитната и 2-те натални луни, много близки композитно и натални слънца и разлика от 3-4 градуса при композитен и натални меркурий...също така съвпад в градуси на композитен и натални хирон, нептун и плутон и близки до композитния уран натален уран и на 2-мата...

« Отговор #1138 -: Август 16, 2010, 11:27:43 am »

Освен сексуална енергия , Марс е и планета на действието , на реализирането на предходните....венера , мерк ,луна ,слънце. Квадратурата на марс към лична планета в синастрията е сериозно предизвикателство ,което винаги води до неудовлетворение на аспектираната планета...., а при съвпад на марс със слънце/имам лични наблюдения :blink: ;)? , на слънцето му писва  и казва...,абе що не си таковаш таковата... ;D

Аз имах преди време връзка със едно момче със Венера в Лъв и Марс в Овен а моите Венера и Марс са в Рак.Нямаха близки аспекти между тях но имаше едностранно сексуално привличане въпреки че моя Марс правеше съвпад с неговото Слънце.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #1139 -: Август 18, 2010, 02:59:39 pm »
Здравейте може ли да коментирате синастрията и композита за интимни и романтични отношения
ето синастрията http://prikachi.com/images.php?images/430/2431430u.gif
и композита http://prikachi.com/images.php?images/441/2431441j.gif

благодаря ви предварително  :blink:

Бих казала динамична и добра синастрия! :blink: