Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878251 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #2300 -: Май 12, 2011, 04:55:51 pm »
Много  ми  стана  интересна  темата  ви  с  луните   :blink:
и  се  порових  в  моите  синастрии  ...
Какво  ще  кажете  за  синастрични  луни  в  квадрат -  нейната  в  телец - 9 дом, а  неговата  във водолей - 7 дом ?  Изобщо май  не  добра комбинация ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2301 -: Май 12, 2011, 06:20:04 pm »
Какво  ще  кажете  за  синастрични  луни  в  квадрат -  нейната  в  телец - 9 дом, а  неговата  във водолей - 7 дом ?  Изобщо май  не  добра комбинация ...

Интересна е..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

dobro

• 35
« Отговор #2302 -: Май 12, 2011, 11:48:51 pm »
Адаш /почти / :blink: , от  опит да  споделя  -  нали  Луната  е  душа, чувства, емоции и ...  -  моя  съпруг  е  с  Луна във Водолей ,  но  в  5 дом -  все  едно  е  с каменно  сърце ,  не  показва  нещо . Нито  любов,  нито  нежност  ... нищо - "паметник" :(

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #2303 -: Май 13, 2011, 04:59:20 am »
Помогнете ми да разчета тази синастрия...има добро приятелство между двамата и симпатия от единия към другия...какво друго?

*

Марая

• 28287
« Отговор #2304 -: Май 13, 2011, 07:05:12 am »
Помогнете ми да разчета тази синастрия...има добро приятелство между двамата и симпатия от единия към другия...какво друго?

Думите провокират действия и желания , наред с това любовта е онази която отразява и двамата...Има място за общуване , и съпричастност , разбиране....Има много хляб в тази синастрия.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2305 -: Май 18, 2011, 01:34:20 am »
Какво мислите за тази синастрия?Само приятелство или има почва и за повече?
« Последна редакция: Май 19, 2011, 04:16:55 am от Last_Kiss »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2306 -: Май 18, 2011, 02:42:10 am »
Две Луни в дева и квадрат на Марс-ове...Защо ти е на баир лозе? ;D

« Отговор #2307 -: Май 18, 2011, 03:01:58 am »
Две Луни в дева и квадрат на Марс-ове...Защо ти е на баир лозе? ;D

Е,двете Луни в Дева би трябвало да дават някаква емоционална съвместимост може би,иначе Марсовете - кофти е,да.Демек няма почва за лозе в моя баир,така ли?!  ;D

*

holanda

« Отговор #2308 -: Май 19, 2011, 02:40:40 am »
Виждате ли в тази синастрия показатели за кармична връзка и ако да-къде ?
ако намерим такива,ще кажа повече   ;)

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2309 -: Май 19, 2011, 03:55:04 am »
кармата не е ли по сатурн и луната  :-\
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2310 -: Май 19, 2011, 03:56:18 am »

Точно така! :wub:
Не се съмнявай в знанията си! Имаш ги! :blink: ;) :wub:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2311 -: Май 19, 2011, 04:05:13 am »

:confuse3: :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2312 -: Май 19, 2011, 04:08:52 am »

:confuse3: :wub:

Нужна е практика....,и нея ще я имаш.... ;D :wub:

*

holanda

« Отговор #2313 -: Май 19, 2011, 04:19:44 am »
...Защото искам да ви секна милите думи  :P..(вчера аз бях специална,ей  :mellow: :P) ,ще кажа за синастрийката .
С момето имам странна връзка,племенница ми е . Вече няколко пъти имам много силни сънища с нея,в които трябва да я опазя от ''лошите'',да я преведа някъде,без знанието на някой,да я държа под крилото си и да я вардя от някакви там,,.сили  :-\
сестра ми,преди да я роди,имала сън,в който видяла изоставено бебе на прага на някаква сграда ,действието се развивало във Втората световна .Отгърнала одеалото,видяла му очите и си пожелала да го има,много го искала .
Няколко месеца след като родила племенницата ми ,както си седяла и я гледала,изведнъж се сетила за този сън и бебето с очи,които били точно като тези на малката .
А тя мен много ме харесва,има ме за кумир,и аз чувствам странна връзка помежду ни,пък и тези сънища..

в картата забелязвам,че мои Венера/Плутон образуват голям тригон с нейните Луна и Марс .
има точен съвпад нейно Слънце ,мой Нептун.
Луната ми е на нейн Дсц ..
съвпад на Юпитери

но това не ми се виждат като показатели за странната връзка помежду ни,
вие забелязвате ли нещо,което на мен ми е убягнало ?
 :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2314 -: Май 23, 2011, 05:08:03 am »
Вчера си купих книгата Вътрешните планети на Лиз Грийн.
Та там попаднах на това,че може да се проследяват прогресивните планети на единият спрямо наталните или прогресивни на другият.
Та аз какво забелязвам по моят случай ;D
Моята прогресивна луна в момента е на същият градус като нат слънце и прогресивна венера на човека Х.
Неговата прогр луна скоро ще съвпадне с моят сев възел и ДС.Негов пр марс е в съвпад с моя сев възел.
Неговият прогр юпитер е в съвпад с моя прогр АС.
Както негов пр МС съвпад моя нептун.

« Отговор #2315 -: Май 23, 2011, 05:31:17 am »
Това с твоята прог. Луна ми се струва най-въздействащо. Разтапяш се в момента от него, усещаш го сякаш сте от една порода и предполагам го намираш за доста привлекателен... Има нещо в тази работа с Луната. Направих справка и се оказа, че когато се влюбих в една тийнейджърска любов, прог. ми Луна е била върху неговото Слънце, което е на върха на 5-мия ми дом. После за друго мое влюбване прог. Луна е била близо до АС-то на обекта, което е до моя Марс. А точно когато прог. ми Луна навлезе в Скорпион, ми хареса един мъж от тази зодия, чиято Луна е в същия знак като моята.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2316 -: Май 23, 2011, 05:37:24 am »
Това с твоята прог. Луна ми се струва най-въздействащо. Разтапяш се в момента от него, усещаш го сякаш сте от една порода и предполагам го намираш за доста привлекателен... Има нещо в тази работа с Луната. Направих справка и се оказа, че когато се влюбих в една тийнейджърска любов, прог. ми Луна е била върху неговото Слънце, което е на върха на 5-мия ми дом. После за друго мое влюбване прог. Луна е била близо до АС-то на обекта, което е до моя Марс. А точно когато прог. ми Луна навлезе в Скорпион, ми хареса един мъж от тази зодия, чиято Луна е в същия знак като моята.
Интересно.Даже и Лиз Грийн казва,че това е важно да се проследява.
А неговата прогр луна като съвпадне с моя сев възел и ДС не е ли важно? Както и неговия пр марс с моя сев възел? :-\

Скоро и моята пр луна ще влезе в скорпион.Изобщо не искам да се влюбвам в скорпион,защото съм имала много опитности до сега.
По скоро въпросният Х,ми въздейства много като скорпион,много :(
Пък и той има 2 планети в скорпион и те му придават този облик.
Всичко станало до тук е доста плутонианско :'(и може би и за напред ще е така...
« Последна редакция: Май 23, 2011, 05:41:49 am от Milkyway »

*

Stella

• 7765
« Отговор #2317 -: Май 23, 2011, 05:46:36 am »
Аз пък съм чела, че връзките по прогресивна Луна са нетрайни, разпадне ли се аспекта, разпада се и връзката, ако няма натални аспекти, които да ги държат заедно. Тези аспекти могат да ни насочат към това защо двама души са се привлякли един към друг точно в този момент, ако няма натални предпоставки, но не е гаранция, че ще останат заедно, даже повечето бракове се разпадат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2318 -: Май 23, 2011, 05:49:19 am »
Аз пък съм чела, че връзките по прогресивна Луна са нетрайни, разпадне ли се аспекта, разпада се и връзката, ако няма натални аспекти, които да ги държат заедно. Тези аспекти могат да ни насочат към това защо двама души са се привлякли един към друг точно в този момент, ако няма натални предпоставки, но не е гаранция, че ще останат заедно, даже повечето бракове се разпадат.
Да,но нашето запознанство е станало много преди това.Преди точният аспект който е в момента.

Все имам усещането,че няма да е нетрайно :-\Напротив ,тепърва започва :-[ :lol:

*

Stella

• 7765
« Отговор #2319 -: Май 23, 2011, 05:53:53 am »
Да,но нашето запознанство е станало много преди това.Преди точният аспект който е в момента.

Все имам усещането,че няма да е нетрайно :-\Напротив ,тепърва започва :-[ :lol:

Аз не говоря за вашето познанство, Милки! Не съм ви видяла синастрията, която е базата на всички зваимоотношения, че да се произнасям за трайността на взаимоотношенията. Говоря за прогресивната Луна на единия към наталното Слънце на другия, че е нетраен аспект, който бързо се разпада и говоря по принцип.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥